Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa evo ovako.. Usla sam u neku pricu sa jednim likom, bla bla, ugl danas smo konacno ugrabili priliku da se hebemo i eto, ispalo je kako je ispalo, prvo nije bas nesto vest, a i eto mozda se nismo jednostavno uklopili kako treba. Licno do sad nisam imala takva iskustva, moze da ispadne dobro, okej, manje dobro, ali ne lose kao sada. Nekako ispalo je bas "yack". Hemija koja je buktala medju nama do tad, samo je jednosatvno PUF nestala. A jako mi se dopada lik i sve je lepo krenulo, ne zelim da me od njega udalji seks. I tako sam ocajna zbog toga..![]()
Много лош фазон кад женско не зна да се секса.
Drvena mlatilica za guzu je mozda predimenzionisana, potseca na kuhinjsku dasku, verovatno vise prija klepanje tim muvopichima.
Ima li ikakve sanse da se to promeni u tom slucaju?![]()
Postoji poza koja bi mogla da pomogne, zahtevna je, teska, i retko se praktikuje, pa je relativno nepoznata, njoj pribegavaju samo oni koji se nadju u slicnoj nevolji, oni koji zele da obogate i unaprede seksualne odnose. U toj pozi muskarac stoji, na podu ili na nekoj hoklici ako je nizeg rasta, zenu je otpozadi uhvatio za kukove i podigao u visinu svoje karlice, penetrirao je u nju i drzi je tako izdignutu u svom narucju, zena se zadnjom stranom tela oslanja na muskarca i pokrece se na njegovom udu, moze i noge preplesti sa njegovim nogama kako bi bili stabilniji, a rukama se pridrzava za luster koji visi sa plafona. Ukoliko luster ne izdrzi opterecenje i otkine se morace da nabave novi, a ako pri padu luster zakaci nekoga od njih sretnija polovina ljubavnog para koja ostane nepovredjena bice primorana da potrazi novog partnera-partnerku ukoliko zeli da nastavi da uziva u seksu, dakle uvodjenje novina se podrazumeva.
skroman i zadovoljan covek ljubi ga babisa![]()
mene nekako vise brine stabilnost hoklice nego lusterPostoji poza koja bi mogla da pomogne, zahtevna je, teska, i retko se praktikuje, pa je relativno nepoznata, njoj pribegavaju samo oni koji se nadju u slicnoj nevolji, oni koji zele da obogate i unaprede seksualne odnose. U toj pozi muskarac stoji, na podu ili na nekoj hoklici ako je nizeg rasta, zenu je otpozadi uhvatio za kukove i podigao u visinu svoje karlice, penetrirao je u nju i drzi je tako izdignutu u svom narucju, zena se zadnjom stranom tela oslanja na muskarca i pokrece se na njegovom udu, moze i noge preplesti sa njegovim nogama kako bi bili stabilniji, a rukama se pridrzava za luster koji visi sa plafona. Ukoliko luster ne izdrzi opterecenje i otkine se morace da nabave novi, a ako pri padu luster zakaci nekoga od njih sretnija polovina ljubavnog para koja ostane nepovredjena bice primorana da potrazi novog partnera-partnerku ukoliko zeli da nastavi da uziva u seksu, dakle uvodjenje novina se podrazumeva.
I los sex nije zbog novih i starih poza, vec partneri nisu bili dovoljno otvoreni jedno prema drugom na startu pa se to samo odugovlacilo. Znaci mentalne je prirode.
možda razgovor...
obavezno nove poze, bilo kakva novina...
ako ni to ne pomaže, bojim se da preostaje promena partnera...