Los seks

• Začetnik teme Začetnik teme Reyna
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pa evo ovako.. Usla sam u neku pricu sa jednim likom, bla bla, ugl danas smo konacno ugrabili priliku da se hebemo i eto, ispalo je kako je ispalo, prvo nije bas nesto vest, a i eto mozda se nismo jednostavno uklopili kako treba. Licno do sad nisam imala takva iskustva, moze da ispadne dobro, okej, manje dobro, ali ne lose kao sada. Nekako ispalo je bas "yack". Hemija koja je buktala medju nama do tad, samo je jednosatvno PUF nestala. A jako mi se dopada lik i sve je lepo krenulo, ne zelim da me od njega udalji seks. I tako sam ocajna zbog toga.. :sad2:

Polako, nemoj sve da sudiš na osnovu prvog puta. Možda se zbunio čovek. Možda te je dugo priželjkivao, maštao o tom danu, i sad kad se ostvario situaciju je konfuzna i ne ume da se snađe. A možda je i loš *****. U svakom slučaju to ne možeš da presudiš na osnovu prvog puta.

seks moze da bude los dovoljno da bi se neko ostavio.
e sad, ne znam detalje.

Detalji, detalji, hocu da cujem detalje :mrgreen:
Salim se, a evo i mog argumenta i pojasnjenja.
Los seks prihvatam kao razlog za raskid samo ako ti sa tim nekim nije potaman ni u ostalim sferama odnosa.
Ako pored sebe imas nekog sa kojim je prijatno i uzivancija provoditi dane a lose se beje, nikako ne treba raskidati.
Sve ce sa takvim da se iznivelise i pretvori u smeh i zabavu, cak i los seks.

ne znam, ja kontam da svaka pametna žena koja poznaje svoje telo i svoje želje može da nauči muškarca da joj pasuje pod uslovom da ima nastavnog materijala i da učenik hoće da sluša. opšte je valjda poznato da muškarci nemaju pojma o tome a posebno što je svaka priča za sebe
sigurno ima i nepopravljivih slučajeva ali nema loših (sve se troši, i labavi ume da zaabavi...) već samo nevoljnih, nestrpljivih i needukovanih. sitacije tipa - lezi raširi noge on navre ko da zakiva tarabu i onda - loš sex

- - - - - - - - - -

plus mislim da su opet tu predrasude važan faktor kao ona će meni da objašnjava ili strah da probaš nešto što misliš da ne voliš a ona voli

Ima li ikakve sanse da se to promeni u tom slucaju? :think::dash::besna:

Hm, sve zavisi sta ko podrazumeva pod pojmom 'los' ili 'dobar' sex.

Zavisi sta je po tvom misljenju los, dobar sex, a sta po misljenju tvog(tvojih) partnera.

Pitanje teme je postavljeno kao da postoji neka propisana formula za 'dobar sex', koju onda svi primenjuju. Mislim da to nije tako.

Za nekog je los sex recimo ako se ne seksaju po celu noc, ako nema serijskih uzastopnih orgazama, ako se 'zemlja ne treze od uzitka'(figurativno receno). Za nekog je pak los sex ako nije zestok divlji, razuzdan, perverzan(pr tom ne smatram da pojam perverzija znaci nesto nuzno negativno), ako se ne menjaju poze, ako se ne eksperimentise sa raznim perverzijama, raznim oblicima uzitaka. A opet za nekog je los sex ako nema dovoljno lagane predigre, ako seks nije lagan, nezan, spontan. Za nekog je recimo samo takav seks, nezan seks dobar, znaci nista ekstravagantno, ekscentricno. S 'druge strane, za nekog je sve ovo sto sam prethodno nabrojao zamoran sex. Za neke ljude recimo dobar, dovoljan zadovoljavajuci sex je ako dozivi orgazam odnosno, ako se isprazni, ako obe strane dodju do orgazma, i to je to. Bez mnogo akrobacija, 'igrica' i ostalo. Cak i bez mnogo mazenja. Dok ce neko pak ovakav seks smatrati jako losim. Prema tome, diskutabilno je sta za koga znaci 'los' ili 'dobar seks. To zavisi od osobe do osobe.

Treba imati na umu da libido, seksualna energija nije kod svih ljudi jednaka, nije ista. Kao i za sve ostalo u zivotu, tako i u seksu potrebno je da se dvoje pogode, da se pronadju na istoj frekvenciji, istom ili barem slicnom libidu, istoj ili slicnoj seksualnoj energiji. Da na seks gledaju istim ili slicnim ocima, da u seksu zele isto ili slicno. Onda se ovakva pitanje ni ne postavljaju. Zasto bi se neko menjao zbog nekog, ili trozio energiju da nekog menja Zahtev ili ocekivanje promene je zapravo prtisak na tu neku osobu, stavljanje te osobe u situaciju prinude, prinude da postane nesto sto nije, ili sto mozda ne moze(u konkretnom slucaju npr ocekivanje da se bude bolji u seksu...itd). A onda je to zamorno i za osobu koja ocekuje promenu, koja pokusava da promeni nekog. Jednostavnije je pronaci kompatibilnijeg partnera-ku.

Poslednja izmena:

Back