Los seks

• Začetnik teme Začetnik teme Reyna
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ima li ikakve sanse da se to promeni u tom slucaju? :think::dash::besna:

tumblr_m9fy3mi0o_L1qm30z6o1_1280.jpg

Pa evo ovako.. Usla sam u neku pricu sa jednim likom, bla bla, ugl danas smo konacno ugrabili priliku da se hebemo i eto, ispalo je kako je ispalo, prvo nije bas nesto vest, a i eto mozda se nismo jednostavno uklopili kako treba. Licno do sad nisam imala takva iskustva, moze da ispadne dobro, okej, manje dobro, ali ne lose kao sada. Nekako ispalo je bas "yack". Hemija koja je buktala medju nama do tad, samo je jednosatvno PUF nestala. A jako mi se dopada lik i sve je lepo krenulo, ne zelim da me od njega udalji seks. I tako sam ocajna zbog toga.. :sad2:

Šutni ga i izaberi 3 (slovima: tri) forumaša s kojima ćeš ispuniti sve svoje sexualne fantazije. I takooo.... :ovca:

Postoji poza koja bi mogla da pomogne, zahtevna je, teska, i retko se praktikuje, pa je relativno nepoznata, njoj pribegavaju samo oni koji se nadju u slicnoj nevolji, oni koji zele da obogate i unaprede seksualne odnose. U toj pozi muskarac stoji, na podu ili na nekoj hoklici ako je nizeg rasta, zenu je otpozadi uhvatio za kukove i podigao u visinu svoje karlice, penetrirao je u nju i drzi je tako izdignutu u svom narucju, zena se zadnjom stranom tela oslanja na muskarca i pokrece se na njegovom udu, moze i noge preplesti sa njegovim nogama kako bi bili stabilniji, a rukama se pridrzava za luster koji visi sa plafona. Ukoliko luster ne izdrzi opterecenje i otkine se morace da nabave novi, a ako pri padu luster zakaci nekoga od njih sretnija polovina ljubavnog para koja ostane nepovredjena bice primorana da potrazi novog partnera-partnerku ukoliko zeli da nastavi da uziva u seksu, dakle uvodjenje novina se podrazumeva.

Postoji poza koja bi mogla da pomogne, zahtevna je, teska, i retko se praktikuje, pa je relativno nepoznata, njoj pribegavaju samo oni koji se nadju u slicnoj nevolji, oni koji zele da obogate i unaprede seksualne odnose. U toj pozi muskarac stoji, na podu ili na nekoj hoklici ako je nizeg rasta, zenu je otpozadi uhvatio za kukove i podigao u visinu svoje karlice, penetrirao je u nju i drzi je tako izdignutu u svom narucju, zena se zadnjom stranom tela oslanja na muskarca i pokrece se na njegovom udu, moze i noge preplesti sa njegovim nogama kako bi bili stabilniji, a rukama se pridrzava za luster koji visi sa plafona. Ukoliko luster ne izdrzi opterecenje i otkine se morace da nabave novi, a ako pri padu luster zakaci nekoga od njih sretnija polovina ljubavnog para koja ostane nepovredjena bice primorana da potrazi novog partnera-partnerku ukoliko zeli da nastavi da uziva u seksu, dakle uvodjenje novina se podrazumeva.

Pazi kada nisam spazio ove stipaljke - odmah iznad njih - to mi lici na stipaljke, ali ne bas za ves... :mrgreen:

oh he treats me with respect he says he loves me all the time
he calls me fifteen times a day he likes to make sure that I'm fine
you know I've never met a man whose made me feel quite so secure
hes not like all them other boys they're all so dumb and immature

there's just one thing that's getting in the way
when we go up to bed you're just not good it's such a shame
I look into your eyes I want to get to know you
and then you make this noise and its apparent it's all over

it's not fair and I think you're really mean
I think you're really mean
yes I think you're really mean

oh you're supposed to care but you never make me scream
you never make me scream

oh it's not fair and it's really not ok
it's really not ok
it's really not ok

oh you're supposed to care but all you do is take
all you do is take

well I lie here in the wet patch in the middle of the bed
I'm feeling pretty damn hard done by, I spent ages giving head
then I remember all the nice things that you've ever said to me
maybe I'm just overreacting, maybe you're the one for me

it's not fair and I think your really mean
I think you're really mean
yes I think you're really mean

oh your supposed to care but you never make me scream
you never make me scream

oh it's not fair and it's really not ok
it's really not ok
it's really not ok

oh you're supposed to care but all you do is take
all you do is take

mene nekako vise brine stabilnost hoklice nego luster :sad2:

Odlicno zapazanje. Mora se dodatno pojasniti. Nekada su u seksu ucestvovali muskarci normalne telesne konstitucije, gojazne i pothranjene muskarce zene ne uzimaju u obzir, to je jasno, medjutim savremeni muskarci su atletski gradjeni, razvijeni, nabildovani, misicavi, znatno tezi, a i dalje su naklonjeniji partnerkama naglasenih atributa, jedrim, krupnim, zaobljenim svuda gde treba, raskosno sazdanim zenama, tako da se javlja problem stabilnosti ukoliko muskarac nije dovoljno visok za ovu spasonosnu pozu (primat kod zena bi trebali da imaju muskarci visokog rasta, sto i ova situacija potvrdjuje, niski bi opravdano trebali da se nadju u drugom planu). Zato valja napomenuti da se nikako ne koriste svima lako dostupne plasticne hoklice, nepouzdane su imajuci u vidu naglasenu dinamiku, vec drvene stolicice sa cetiri noge, jer predstavljaju najbolji oslonac ljubavnom paru. Starinski drveni tronosci, ili pak klupice, ne dolaze u obzir, takodje su nesigurni, njima su skloni ljubitelji etno seksa, no takvima je korisnije da partnerku/partnera poloze na neko seno ili slamu, detaljnija procedura se moze videti u kratkim nastavnim filmovima sa Terezom Orlovski u ulozi predavaca-demonstratora.

A sta ako ona zeli da namanji sex, jer joj je kao previse, zbog straha od trudnoce, zato sto ima neredovne mene pa se cima i plasi jos plus time decka, nemam poima ako decko ne koristi zastitu a on oce da pije piule jer mu zastita pravi problem....?

Onako je sve ok svidja joj se kako to radimo i sve je bolje i bolje kako vreme prolazi ali...

Da li je devojke to za vas los sex neka vrsta loseg sexa...

Da li nam zbog tog problema preti kraj ili sta vec...?

Pa pruzis sansu nekoliko puta, a ako se vrati na staro, mislim da se to tesko popravi. Jer to se gradi na startu. Ako nisi u braku, mislim da je bolje raskidati..a ne muciti nekoga i sebe. Ljudi se naviknu, postave sebi limite u krevetu i tako veslaju istu pricu. Mada sam cuo nekoliko primera, gde njih dvoje odlepe posle jedno 10 god braka, i odjednom kupe sve u sex shopu, oblace se u kozhu, poludeli, i pricaju da im je krivo jedino sto sve to nisu ranije uradili. Mada posle 10 godina sex frustracije sa njom, ne znam koliko da odlepimo, tesko da bih bas uzivao. Ali eto...

sve sto jedna devojka treba da radi u seksu je da bude lepa i sredjena. sve ostalo je delo muskarca -- svaki njen pokret, svaki njen uzdah, svaka njena rec, svaka njena poza, sve sve sve, apsolutno sve, kreira muskarac komandom ili svojom energijom; i sve to s ciljem da zadovolji sebe. dakle, da unistimo mit o altruizmu i o tome kako se dobri yebaci trude da zadovolje devojku: dobri yebaci su egoisti sa dobrim ukusom u seksu. kraj price. capisci? ovde imamo slucaj lika koji jednostavno ima toliko los ukus u seksu da ga skoro seks uopste i ne zanima i slucaj devojke koja je zeljna dobre kita te recepta kako da od lose napravi tvrdo kuvano kitu, a sve sto je dobila je gomila isfrustriranih "yebaca" koji misle da zene mogu da se yebu dobro ili lose lol. mislim, zanimljiva je tema, svakako, i ono sto bi bilo dobro je kad bi nekako forum krstarice mog'o da mi posalje sms izvestaj o narednom seksicu.

Back