Reyna
Aktivan član
- Poruka
- 1.094
Reyna, svaki pocetak je tezak. Ni njemu ne bi bilo lako.Pokusajte nekad, vredi probati svasta.
![]()
Hahaha, jadan on.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Reyna, svaki pocetak je tezak. Ni njemu ne bi bilo lako.Pokusajte nekad, vredi probati svasta.
![]()
ehhhNe, ne.![]()
Usisaj sobu i operi sudje i oraspolozice se.Cao novi sam na ovom forumu u stvari nikada jos i nisam pisao na forumima ali eto htedoh da pronadjem odgovor na moje probleme.
I tako da zapocnem svoju pricu naime ja i devojka smo u vezi skoro 2 godine ja sam se zaljubio u nju na prvi pogled i onda sam osvojio njeno srce,ali nije to problem u nasoj vezi nego to sto nemamo sex skoro jedva 3 puta mesecno ako su dobri uslovi tj da je ona raspolozena.Nisam je varao a nije da nisam pomisljao na to kad god krenem da je mazim ona kaze da joj nije do toga i tako prolaze dani i meseci i vec smo poceli ako toga ili je bar to razlog sto sam ja nervozan pa se svadjamo.
Imali smo par iskrenih razgovora u kojima mi je ona priznala da je ranije imala po nekom svom misljenju previse sexa i da sada nema vise tolku zelju oboje smo 26 godina a ja lodim i neznam vise kako da se ponasam osecam da pocinjem da padam u manicnu depresiju zbog toga .Romantican sam jako po prirodi volim da joj ugadjam eto jedna od siytuacija kada god nesto zatrazi od mene ja joj to ispunjavam od sitnica da kao sto su masaza stopala do kuvanja rucka mnogo puta tto radim a da mi niko i ne kaze da treba hhocu reci veoma sam pazljiv.Pa bih na sve ovo moje voleo od nekoga da cujem da li je imao isti takav problem i kako ga je resio jer vec loodim hvala svima unapred.
kako ga je resio..pa tako sto trazi osobu koja ima bar priblizno istu zelju za sexom..a taj izgovor koji ti je servirala okaci macku o rep
ne znam kako izgledas, ali moguce je da je (vise) ne privlacis ili da cak oseca fizicku odbojnost prema tebi. ali obzirom da si verovatno dobar momak i volis je i to sve (ili je to bar ono sta ti kazes), nece ni da te otkaci.Cao novi sam na ovom forumu u stvari nikada jos i nisam pisao na forumima ali eto htedoh da pronadjem odgovor na moje probleme.
I tako da zapocnem svoju pricu naime ja i devojka smo u vezi skoro 2 godine ja sam se zaljubio u nju na prvi pogled i onda sam osvojio njeno srce,ali nije to problem u nasoj vezi nego to sto nemamo sex skoro jedva 3 puta mesecno ako su dobri uslovi tj da je ona raspolozena.Nisam je varao a nije da nisam pomisljao na to kad god krenem da je mazim ona kaze da joj nije do toga i tako prolaze dani i meseci i vec smo poceli ako toga ili je bar to razlog sto sam ja nervozan pa se svadjamo.
Imali smo par iskrenih razgovora u kojima mi je ona priznala da je ranije imala po nekom svom misljenju previse sexa i da sada nema vise tolku zelju oboje smo 26 godina a ja lodim i neznam vise kako da se ponasam osecam da pocinjem da padam u manicnu depresiju zbog toga .Romantican sam jako po prirodi volim da joj ugadjam eto jedna od siytuacija kada god nesto zatrazi od mene ja joj to ispunjavam od sitnica da kao sto su masaza stopala do kuvanja rucka mnogo puta tto radim a da mi niko i ne kaze da treba hhocu reci veoma sam pazljiv.Pa bih na sve ovo moje voleo od nekoga da cujem da li je imao isti takav problem i kako ga je resio jer vec loodim hvala svima unapred.
Cao novi sam na ovom forumu u stvari nikada jos i nisam pisao na forumima ali eto htedoh da pronadjem odgovor na moje probleme.
prestao si da je privlacis seksualno, evo znam ja sta joj jeIzgledam solidno nemam six pack plocica na stomaku ali takvog me je i upoznala,jednostavno kaze da ima neki problem i sa sexom i da ne zna ni sama sta joj je a ja neznam kad nece da prica o tome a nije bas bila mirna devojka kad je bila mladja radila je sve sto rade mladi,citao sam neke stvari da medicinski sebi pojasnim i shvatio sam da je postala inpotentna( da mogu i zene to da budu nazalost ne samo muskarci) a sve to jos i da je frigidna jer takvo ponasanje ukazuje na Frigidnost bar tako pisu doktori.
Mislim da je to najveci problem. Ali u svemu pasemo savrseno sem u seksu. :/
Ako je to slucaj, za njega treba da se udas.