Los seks

• Začetnik teme Začetnik teme Reyna
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
oh Nooooo! :mrgreen: zar je opet zakazao ? :rotf: ;) mmmmmislim dusho :rumenko: :kiss: :lol:

aha..... uslovi su potrebni :zper: al ovo ko "deca" me rastuzuje :rida: :hahaha: wink ;) hehe

Pa jeste. Tako se osecam kada sam s njim. Jednim delom je to mozda jer sam zaljubljena. :rumenka: Ali i zato sto se od pocetka vodamo, i kada smo se "smuvali" nasli smo se u parku sto me je najvise asociralo na to kada sam se smuvala sa prvim deckom. I tako setamo se.. Hebali smo se tek posle 100tog vidjanja.. Zezaju nas okolo.. Mislim na drustvo, onda i ovaj seks.. bla, bla.. I imam utisak kao da smo klinci u vezi, ona veza drzanje za rucice i to.

Misle da su forumske ribetine al svaka prava forumska "riba" se nece eksponirati na taj nacin.
Reyna, jos si gluplja nego sam mislio, cekam kad ces da puknes i ti i tvoja tema.

Poslednja izmena:
Pa jeste. Tako se osecam kada sam s njim. Jednim delom je to mozda jer sam zaljubljena. :rumenka: Ali i zato sto se od pocetka vodamo, i kada smo se "smuvali" nasli smo se u parku sto me je najvise asociralo na to kada sam se smuvala sa prvim deckom. I tako setamo se.. Hebali smo se tek posle 100tog vidjanja.. Zezaju nas okolo.. Mislim na drustvo, onda i ovaj seks.. bla, bla.. I imam utisak kao da smo klinci u vezi, ona veza drzanje za rucice i to.

damn! so sad story :(

pa jel te nekada zgrabi kao musko u parku digne ti majicu i lize (.)(.) mm ? :rumenko:

ili mu sednes u krilo bez gacica u suknjici ? :zper:

ggggrrr koji gay :malav: srry al sta drugo reci :cmok:

ako mi se neko jako svidi postoji mogućnost da se zaljubim, jel?
a toliko rizikovala ne bih.
posebno što je nevešt u sexu koji je jedan od uslova njegovog opstanka... pa ako ja tu uložim u njega, opasnost se udvostručuje.
ipak ne bih, hvala.

E pa kod mene je malo drugacija situacija i mnogo opsirna za objasnjavanje, a i verujem da nema potrebe za tim. Lepo, desilo se pre nego sto se inace desava. Za trenutak nepaznje, dok samo trepnes... i eto.. sad sam u problemu. :aha:

Back