Los seks

• Začetnik teme Začetnik teme Reyna
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nemoj da si drzak! Nijedanput nisam bila drska prema tebi. Vi vas polni organ predstavljate kao nesto sto vam je najvaznije u zivotu. Ako vas riba sutne u yaya vise cete ragovati nego ako vas 'sutne' u neki drugi deo tela. Nisam to izmislila. Sta ti je izgovor ako prevaris ribu i kresnes se sa drugom? Sve se vrti oko vaseg hebenog tukija. To je na osnovu vasih dela i govora.

A ovamo kenjaš kako sam ja generalizovao žene. :hahaha:

po meni ne moraju da cene
dovoljno da ih ne diraju
ako imas na poslu kolegu koji ti je "Ruzan"
pa moras da radis s njim, moras to zanemariti valjda?!
ako ne mozes onda je to gadan problem
ok, tamo postoje kodeksi u oblacenju... ali recimo neko stariji ili sta znam...
e sad nemaju valjda svi posao
to jeste neka vrsta zanimacije ove su ruzne ove su lepe ali vlajda je to ok dok ne predje granicu, mada nekad mora i da predje :I

Mislim da ne postoje ruzni ljudi, vec oni lepi i oni manje lepi.. Al mislim da evo i mi ribe kao i muska populacija, svi mi gledamo pre svega na izgled, pa tek onda na ostalo. Sta ako naidje tip/riba koji ispunjava vecinu tvojih prioriteta/kriterijuma, a ne izgleda atraktivno ili onako kako vecina smatra lepim i privlacnim? Odbacuje se. Ja verujem da spoljasnja elegancija, sarm, ponasanje, i prikazuju zapravo onu unutrasnju lepotu. Dakle onako kako izgledas iznutra tako ces prikazivati spolja.

Mislim da ne postoje ruzni ljudi, vec oni lepi i oni manje lepi.. Al mislim da evo i mi ribe kao i muska populacija, svi mi gledamo pre svega na izgled, pa tek onda na ostalo. Sta ako naidje tip/riba koji ispunjava vecinu tvojih prioriteta/kriterijuma, a ne izgleda atraktivno ili onako kako vecina smatra lepim i privlacnim? Odbacuje se. Ja verujem da spoljasnja elegancija, sarm, ponasanje, i prikazuju zapravo onu unutrasnju lepotu. Dakle onako kako izgledas iznutra tako ces prikazivati spolja.

dobro vas dvoje se valjda svidjate jedno drugom

Back