gost 271475
Buduća legenda
- Poruka
- 26.923
sa sazaljenjem
smejes im se?
ako ih ne primecujes to je po meni OK
aha, hoćeš da te ne primećujem?
pa ok, može... ali onda prestani da mi dahćeš za vratom.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sa sazaljenjem
smejes im se?
ako ih ne primecujes to je po meni OK
ne to bre nego da vidis sustinu sexualnosti...ti kao zena ne mozes se osetiti potpunom bez muskarca...kao ni muskarac bez tebe kao zene.....zato su ovakve teme neiscrpni izvor proseravanja....
predrasuda za izvoz..![]()
Nemoj da si drzak! Nijedanput nisam bila drska prema tebi. Vi vas polni organ predstavljate kao nesto sto vam je najvaznije u zivotu. Ako vas riba sutne u yaya vise cete ragovati nego ako vas 'sutne' u neki drugi deo tela. Nisam to izmislila. Sta ti je izgovor ako prevaris ribu i kresnes se sa drugom? Sve se vrti oko vaseg hebenog tukija. To je na osnovu vasih dela i govora.
Zar nisi provalio da je ovo shala zbog silnog proseravanja na temu?
ne piz'di, hiro... ako lepo zamoliš, možda ti i dam par saveta oko sveta koji nije binaran
i, zaboga, ako ti RL zamišljaš kao nešto gde muški vade palamare i mere ih, onda i nisi ni za šta drugo do anđelka i tastaturu
aha, hoćeš da te ne primećujem?
pa ok, može... ali onda prestani da mi dahćeš za vratom.
nema to veze sa postovanjem vec sa odrazom tvoje licnosti...volis da dominiras....
po meni ne moraju da cene
dovoljno da ih ne diraju
ako imas na poslu kolegu koji ti je "Ruzan"
pa moras da radis s njim, moras to zanemariti valjda?!
ako ne mozes onda je to gadan problem
ok, tamo postoje kodeksi u oblacenju... ali recimo neko stariji ili sta znam...
e sad nemaju valjda svi posao
to jeste neka vrsta zanimacije ove su ruzne ove su lepe ali vlajda je to ok dok ne predje granicu, mada nekad mora i da predje :I
Jok, nikakva.
Htedoh te upitati postoji li mogućnost da veza funkcioniše a da seks nije bitan, ali...![]()
Ma pusti ti Hiraj, sutra ce da ti zabije s ledja.
ok a ako sam bash jaka riba i dahcem ti za vratom? onda ti je drago?
E to sam i ja pomislila.![]()
oni koji imaju unutrasnje kvalitete tako druge i cene. i obrnuto. ko nema ne moze da to postuje kod drugog.ima ljusturu i ljusturu postuje
Ladno.![]()
da se takmičiš možeš samo sa nekim ko je približno tebi ravan.
nije satisfakcija dominirati nad slabijim od sebe.
Jel treba da se smejem na to?![]()
Mislim da ne postoje ruzni ljudi, vec oni lepi i oni manje lepi.. Al mislim da evo i mi ribe kao i muska populacija, svi mi gledamo pre svega na izgled, pa tek onda na ostalo. Sta ako naidje tip/riba koji ispunjava vecinu tvojih prioriteta/kriterijuma, a ne izgleda atraktivno ili onako kako vecina smatra lepim i privlacnim? Odbacuje se. Ja verujem da spoljasnja elegancija, sarm, ponasanje, i prikazuju zapravo onu unutrasnju lepotu. Dakle onako kako izgledas iznutra tako ces prikazivati spolja.
ali volis da dominiras..to ti je u krvi.....nije stvar tu satisfakcije vec tvog odnosa prema drugima.....treba ti neko jaci....da te zauzda...
![]()
šta bre hoćeš? nemam ja ono što tebi treba...![]()
Ako neces da se smejes smanji slihteraj.Jel treba da se smejem na to?![]()
ko je još umro od dosade... više me brine da ne atrofiram.
oš reći da si ti taj?