Los seks

• Začetnik teme Začetnik teme Reyna
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
naravno da ima. takvi koji cene ljude po spoljasnim odlikama su u manjini sto se tice moje procene nikako u vecini.
mozda su napadnije i glasnije povrsne kreature pa ostavljaju utisak vecine

Hmm.. ovoga puta se ne bih slozila sa tobom. Ljudi su danas postali odvratni, sebicni i samozivi. Pogotovo kako su krenuli da svi zajedno postaju jedno kopirajuci jedni druge, ne moze nikako biti manjina.

Misle da su forumske ribetine al svaka prava forumska "riba" se nece eksponirati na taj nacin.
Reyna, jos si gluplja nego sam mislio, cekam kad ces da puknes i ti i tvoja tema.

A ti si jos veci retard nego sto sam mislila. Mozes i ti da se eksponiras na nekoj drugoj temi nego na "mojoj". Da li bih mogla da te zamolim da se udaljis?

rejna sad si otkrila mozda forum i deluje lepo i zabavno
ali on vise od zabave, seks potvrdjivanja i vezbanja svadjanja ne mora mnogo da ti donese vise
moze, neki se mozda zdruze i postanu prijatelji ili neko bitnije sajber poznanstvo

ali ne mora. mozes posle godinu dana da ostanes pusta kao i pre toga za nesto konkretnije
a imas tog decka tamo, to u krizi vise vredi kad imas nesto da dodirnes
a dosta vremena ide na forum moze ako ne pazis i pocnes da zivis ovde realno ni zasta
na duze staze to ne valja

Back