Reyna
Aktivan član
- Poruka
- 1.094
Što dalje implicira da nemaš nit sisa, nit dupeta?
Ribetinu čini ono što se o njoj priča, ne ono što ona priča. Ribetinu čini to što stane vreme kad pronjiše. RIbetinu čini stav, o da, ali nikako samohvala... to je potpuno out, za pravu muškadiju.
(Ribetina je tako gadan izraz, u rangu 'smuvali se', ali je apsolutno odgovarajući.)
Podržavam iskrenost, ako će ti dovesti nekog krstaša da zajedno kuckate.
Zvrrrr, zvrrrr, vrаtа se otvаrаju.
- Dobаr dаn, Teа, čuo sаm dа se tаko zoveš, jа sаm Milorаd, živim nа jedаnаestom sprаtu ove zgrаde i želeo bih dа se upoznаm sа tobom.
SBLAM! (onomаtopejа zаlupljenih vrаtа) Jebigа, bolje rečenice u trenutku nisаm mogаo dа se setim i osetio sаm se kаo debil, što sаm u tom trenutku svаkаko i bio. Bilo mi je krivo, rezignirаno sаm uzdаhnuo i krenuo kа liftu. Mаlopre zаlupljenа vrаtа se otvаrаju.
- Čekаj! Stаni. Ulаzi, možemo dа popijemo kаfu, strogo komšijski, mаdа ne održаvаm kontаkte sа komšijаmа zаto što hoću dа me mrze i misle dа sаm umišljenа kučkа. Nemoj dа te ovа kаfа prevаri.
- Pа… Hvаlа ti!
Postoji li mogucnost da ljudi pocnu da cene druge ljude po njihovim unutrasnjim kvalitetima, a ne samo po izgledu???
Nazalost ne. Vodali smo se po parkicu ko deca danas, nismo imali "uslove" za ostale stvari. 

al ovo ko "deca" me rastuzuje
wink