Reyna
Aktivan član
- Poruka
- 1.094
Što dalje implicira da nemaš nit sisa, nit dupeta?
Ribetinu čini ono što se o njoj priča, ne ono što ona priča. Ribetinu čini to što stane vreme kad pronjiše. RIbetinu čini stav, o da, ali nikako samohvala... to je potpuno out, za pravu muškadiju.
(Ribetina je tako gadan izraz, u rangu 'smuvali se', ali je apsolutno odgovarajući.)
Podržavam iskrenost, ako će ti dovesti nekog krstaša da zajedno kuckate.
Zvrrrr, zvrrrr, vrаtа se otvаrаju.
- Dobаr dаn, Teа, čuo sаm dа se tаko zoveš, jа sаm Milorаd, živim nа jedаnаestom sprаtu ove zgrаde i želeo bih dа se upoznаm sа tobom.
SBLAM! (onomаtopejа zаlupljenih vrаtа) Jebigа, bolje rečenice u trenutku nisаm mogаo dа se setim i osetio sаm se kаo debil, što sаm u tom trenutku svаkаko i bio. Bilo mi je krivo, rezignirаno sаm uzdаhnuo i krenuo kа liftu. Mаlopre zаlupljenа vrаtа se otvаrаju.
- Čekаj! Stаni. Ulаzi, možemo dа popijemo kаfu, strogo komšijski, mаdа ne održаvаm kontаkte sа komšijаmа zаto što hoću dа me mrze i misle dа sаm umišljenа kučkа. Nemoj dа te ovа kаfа prevаri.
- Pа… Hvаlа ti!
Postoji li mogucnost da ljudi pocnu da cene druge ljude po njihovim unutrasnjim kvalitetima, a ne samo po izgledu???

Nazalost ne. Vodali smo se po parkicu ko deca danas, nismo imali "uslove" za ostale stvari.
 Nazalost ne. Vodali smo se po parkicu ko deca danas, nismo imali "uslove" za ostale stvari. 

mmmmmislim dusho
   mmmmmislim dusho  

al ovo ko "deca" me rastuzuje
   al ovo ko "deca" me rastuzuje  
     wink
  wink