Los seks

• Začetnik teme Začetnik teme Reyna
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ma sta mi pricas?. naravno da ce gomila njih da te gleda kao meso za jednokratnu yebachinu.
Ali ja tebi isto tako pricam da postoje zene kojima je jasno iste sekunde sta neko hoce pa se ponasaju u skladu sa tim.
Sto znaci da ce takav biti odjeban a muskarac taj 1 u 10 ili u 20 ili 50 kod koga osetis nesto drugo biti tu pored tebe.

Sta tu ima da se filozofira.
Bas me briga sta su mislili neki drugi, oni koje sam ja htela su me gledali onako kako sam opisala. Hteli su mene na svaki nacin kao svoju ne kao meso.
Nisam dozvolila da budem meso.

Slazem se. :ok: Nisi mogla bolje da objasnis.

patis za fensi silikonkama ko je te ne yebu ni dva posto. sta ce ti one nije mi jasno ali patnja ti je evidentna.

Kad takva dijagnoza dolazi od evidentnog i samoproglašenog savršenstva, mora se i uklesati. :lol:
Valjda ti je jasno da ovaj tekst, kao i onaj prethodni, ismevaju baš takvu kastu devojaka. Očigledno su namenjeni humoru, smehu širokih narodnih masa, a ne da ti izvlačiš amatera-psihologa iz sebe na forum. :mrgreen:

I, šojka... dokle više pikseli? :lol:

И јадни су људи којима самопоуздање диктирају коментари супротног пола, и било шта тог типа.

Samopouzdanje se pre svega bazira na sopstvenom misljenju, pa tek onda na osnovu misljenja drugih ljudi. Imam dovoljno samopouzdanja zato sto sama mislim da treba da imam toliko, a ne zato sto mi je neko vremenom dizao ego. Ne obazirem se na takve stvari kod ljudi.

pa ako me podbadas jer sam na primer glupava a ti si pametan
onda si ZAO?

ako ti je dosadno i praznis se na meni onda si
ZAO
zar ne

ako tebe nalupa 2x jaci tip od tebe dobio si sta si zasluzio?

ne... prosto mi je dosadno
shvati da nekima forum ipak nije život
koliko ograničen moraš biti da bi nekoga na forumu okarakterisao kao zlog?
i koliko ti taj forum onda mora značiti?

Back