- Poruka
- 585
zar nemate osećaj da šaltate u prazno?
a da promenimo pozu ?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zar nemate osećaj da šaltate u prazno?
znam, pravi bi umeo da odbije.
već sam ti jednom rekla... tvoji postovi meni kao pripadniku ženske populacije nimalo ne imponuju.
tu sam da demantujem glupost i generalizaciju.
A jest, ***** je ionako njihovo vlasnistvo ali malo sutra, to su predrasude kojima pojedine zene hoce da kazu kako su one seksualno neodoljive i kako je muskarac najobicniji pickopacenik.
ne... prosto mi je dosadno
shvati da nekima forum ipak nije život
koliko ograničen moraš biti da bi nekoga na forumu okarakterisao kao zlog?
i koliko ti taj forum onda mora značiti?
Ti si drska provokatorka.Izvini, a kazi mi, sta se desi kada te neko sutne u yaya? Ku**c vam je u svakoj situaciji slaba tacka.
misliš da si time jedinstvena i posebna? možda se razlikuješ samo po tome što se hvališ glupostima.
čini ti se, ona samu sebe prca u mozak.
Ne moze jer mi se na takve sa takvim teorijama ne dize.
upropastila si ženi temu.
Glupa si ko p...a.Ne mora onda da ti kaze da ima tu teoriju. Moze taj deo da precuti.![]()
zene mogu da urade na samopouzdanju jedne zene vise nego gomila muskaraca.
Ti si drska provokatorka.
Samo su ti ***** i jaja u mislima.
A sta kad te neko sutne u glavu u usta, jel ti slaba tacka?
Ti si jos suroviji prema Reyni od mene.
to sto ti je dosadno je tvoj problem, a ti kazes da me Podjebavas jer ti je dosadno
znaci praznis svoju frustraciju na meni, kao kad bi me recimo shtipao da je uzivo jer si nervozan
pretpostavljam da ces za 2x jaceg tipa koji te je nalupao jer mu je bilo dosadno reci da je ZAO
ako stvanro en razumes onda se predajem ili si na banda nivou
ali dobro, doci ce druga banda
ako ne danas, sutra
e sta ako ne dodje nikad druga banda : ))))
sigurnost u sebe nekim zenama ne daju sise i dupe koje imaju nego stav i nacin ponasanja.
stav vremenom formiraju na osnovu povratne informacije od muskaraca koji njih zanimaju ne od svakog idiota na planeti.
jer misljenje idiota je irelevantno. idioti cesto kad nesto ne mogu da dosegnu to pljuju i vredjaju.
Pa cula si al tebi nikad dosta.Mm, al opusteno. Nista ovde mene ne vredja, niti imam nameru da se raspravljam.![]()
Imam izgradjeno misljenje o sebi i o ljudima oko sebe, tako da ono.. It's ok.Volim da cujem kritike i pozitivna misljenja.
![]()
zene mogu da urade na samopouzdanju jedne zene vise nego gomila muskaraca.
Ne serri![]()