Los seks

• Začetnik teme Začetnik teme Reyna
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
znam, pravi bi umeo da odbije.

već sam ti jednom rekla... tvoji postovi meni kao pripadniku ženske populacije nimalo ne imponuju. :(
tu sam da demantujem glupost i generalizaciju.

Oooo da, zapravo veoma imponuju. Nazalost danasnje vrednosti zene a i muskarca su opale za mnogo. Zene su postale razuzdane i nadmene, a muskarci stoka bez manira i postovanja. Tako da mislim da to sto si rekla nema nikakvog smisla, jer danas ocigledno ne postoje pravila kakvi muskarac i zena treba da budu. Nekada su se takve osobine kod zene cenile.

ne... prosto mi je dosadno
shvati da nekima forum ipak nije život
koliko ograničen moraš biti da bi nekoga na forumu okarakterisao kao zlog?
i koliko ti taj forum onda mora značiti?

to sto ti je dosadno je tvoj problem, a ti kazes da me Podjebavas jer ti je dosadno
znaci praznis svoju frustraciju na meni, kao kad bi me recimo shtipao da je uzivo jer si nervozan
pretpostavljam da ces za 2x jaceg tipa koji te je nalupao jer mu je bilo dosadno reci da je ZAO

ako stvanro en razumes onda se predajem ili si na banda nivou
ali dobro, doci ce druga banda
ako ne danas, sutra

e sta ako ne dodje nikad druga banda : ))))

malo mi je previse necu uvek biti takva faca
zato zene treba da su ribe niko ih ne pita to je slaba tacka
al uvek imate jadne zene koje zavrse u kanalizaciji da znate tako kad patite

to sto ti je dosadno je tvoj problem, a ti kazes da me Podjebavas jer ti je dosadno
znaci praznis svoju frustraciju na meni, kao kad bi me recimo shtipao da je uzivo jer si nervozan
pretpostavljam da ces za 2x jaceg tipa koji te je nalupao jer mu je bilo dosadno reci da je ZAO

ako stvanro en razumes onda se predajem ili si na banda nivou
ali dobro, doci ce druga banda
ako ne danas, sutra

e sta ako ne dodje nikad druga banda : ))))

a sad definitivno ideš u lagani fejd aut ovim pominjanjem frustracija
i podizanjem forumskih tričarija na nivo RL ponašanja
ne, ne bih te štipao

kod bandi te eks već popustio, lagaaaano...

sigurnost u sebe nekim zenama ne daju sise i dupe koje imaju nego stav i nacin ponasanja.
stav vremenom formiraju na osnovu povratne informacije od muskaraca koji njih zanimaju ne od svakog idiota na planeti.
jer misljenje idiota je irelevantno. idioti cesto kad nesto ne mogu da dosegnu to pljuju i vredjaju.

Opet moram da se slozim. :roll:

ne citas tekst

ides na moju licnost a to nije bitno o tome ti pricam
neko ti je ovde "drug" a neko nije
ali cim neko nije drug nekad dobije bas gadne porcije

drug shvati virtuelno, nekom se mozda prelije na zivot, nevazno

to je kao kad se deca danas brutalno biju u skoli, mislim da je to brutalnije nego pre ajd 20 godina
uhvate jednog pa ga maltretiraju preko mere

ok ovo je sve kao shala ...

Back