Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Buntovnik_Bez_Razloga:Gde ima da se kupi taj rezac?!![]()
]
Buntovnik_Bez_Razloga:Ili da ja opet Instaliram Ljubav,a?!![]()
Samo ima nekih dodataka.Program:
Decko 5.15
Cica 4.65
...i Pauzza 11.6
Mora da negde ima i zakpa za Slomljeno srce.
![]()
![]()
![]()
Zasto mi to zvuci kao da se rastajemo? Lepo sam te zamolio da praits moje stanje ali ako ti delujem ok onda neka tako budesrna33:
Supertajni, nisam bila 2 dana na forumu, a vise se ne vidi nikakav lom. Bar u pisanju.Bas mi je drago da si poceo i da se zezas,.... C'est la vie, zivot ide dalje . Sve najlepse
![]()
Supertajni:Zasto mi to zvuci kao da se rastajemo? Lepo sam te zamolio da praits moje stanje ali ako ti delujem ok onda neka tako budesrna33:
Supertajni, nisam bila 2 dana na forumu, a vise se ne vidi nikakav lom. Bar u pisanju.Bas mi je drago da si poceo i da se zezas,.... C'est la vie, zivot ide dalje . Sve najlepse
![]()
![]()
![]()
![]()
Izvini morao sam na jedan poslovni sastanak gde su me naravno smorili do bola, drago mi je da si uvek tu negde oko mene nekako se razumemo a to je priznaces velika stvar!srna33:Supertajni:Zasto mi to zvuci kao da se rastajemo? Lepo sam te zamolio da praits moje stanje ali ako ti delujem ok onda neka tako budesrna33:
![]()
![]()
![]()
![]()
Pa sta je sada? Zasto neko mora da prati tvoje stanje? :? .Ne bih zelela da zvucim bezveze, ali kad smo se sreli pa se sada rastajemo?
Salim se naravno.Ne znam zasto su ti moje reci zvucale tako, ali to je bila samo moja zelja da tebi sve lepo krene, a tu cemo svakako jos da se druzimo.
:wink:
Supertajni:Telefonski poziv i na kraju balade poziv da se vidimo kao prijatlji, razmisljam sta da radim i naravno glatko odbijam a pri tom osecam bol koji ne moze recima da se iskaze. Pitanje je zasto???? ODGOVOR: 1. Uvek cu zeleti vise od prijateljstva
2. Zelecu da je dodirnem
3. Zelecu da je poljubim
4. Zelecu da osetim njen miris koji rusi sve moje stavove
5. Sex
6. Buducnost koja ukljucuje nas dvoje
7. i jos mnogo toga
Sve to ne ukljucuje prijateljstvo.
Jeziva bol i nova rana koja jos zesce krvari !
Supertajni:Telefonski poziv i na kraju balade poziv da se vidimo kao prijatlji, razmisljam sta da radim i naravno glatko odbijam a pri tom osecam bol koji ne moze recima da se iskaze. Pitanje je zasto???? ODGOVOR: 1. Uvek cu zeleti vise od prijateljstva
2. Zelecu da je dodirnem
3. Zelecu da je poljubim
5. Sex
7. i jos mnogo toga
Svrca:Supertajni:Telefonski poziv i na kraju balade poziv da se vidimo kao prijatlji, razmisljam sta da radim i naravno glatko odbijam a pri tom osecam bol koji ne moze recima da se iskaze. Pitanje je zasto???? ODGOVOR: 1. Uvek cu zeleti vise od prijateljstva
2. Zelecu da je dodirnem
3. Zelecu da je poljubim
5. Sex
7. i jos mnogo toga
Ti ili imaš apsolutno isto iskustvo, ili si ti moj bivši!!!!
Supertajni:Sada to izgleda vise nije vazno, potonule su mi sve ladje ma ne ladje CELA J..... POMORSKA FLOTA JE OTISLA U P.... M.......! J... G.