Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znas sta, hteo bih nesto lepo da ti kazem ali se osecam kao da sam na pauzi nekako sam resetovan, ma osecas dobre vibracije prema tebi valjda sam zaboravio reci....srna33:
Dobro je,... osmehom prkosi svemu... :wink:
Supertajni:Neces verovati ali bas mi je drago da u ovoj situaciji izazovem nekome koga pri tom i ne poznajem smesak, bas mi godi. A sto se tice mog problema sve sam vise sklon da ga oteram u P.M. ili je ipak to stanje afekta eto j... g. opet neznam. Ajde sada jos jedan smesak........ eto takooo. Makar se ti zabavljaj.
srna33:Svrca:Supertajni:Telefonski poziv i na kraju balade poziv da se vidimo kao prijatlji, razmisljam sta da radim i naravno glatko odbijam a pri tom osecam bol koji ne moze recima da se iskaze. Pitanje je zasto???? ODGOVOR: 1. Uvek cu zeleti vise od prijateljstva
2. Zelecu da je dodirnem
3. Zelecu da je poljubim
4. Zelecu da osetim njen miris koji rusi sve moje stavove
5. Sex
6. Buducnost koja ukljucuje nas dvoje
7. i jos mnogo toga
Sve to ne ukljucuje prijateljstvo.
Jeziva bol i nova rana koja jos zesce krvari !
Ti ili imaš apsolutno isto iskustvo, ili si ti moj bivši!!!!
Sorry Svrca, moram da se nasmejem. Nije zlonamreno, zaista, samo je i moje iskustvo tu negde ...
Lepo od tebe sto si navratila bas sam se osecam usamljeno u gomili ljudi, nego sta ces da popijes( pitam kao svaki dobar domacin )?srna33:[/b]
Lepo Supertajni... :wink:
[/b]Supertajni:Odmah pocnem da gresim u pisanju, neznam sta mi je?![]()
Kao sto rekoh uvek mi je drago da znam da si negde u blizini a kafa pa naravno ( biraj mesto i vreme ) ja cu pelinkovac, kocka leda i limun i.... a da i kafu nekako je razgovor za pocetak uvek prijatniji uz kafu!srna33:[/b]Supertajni:Odmah pocnem da gresim u pisanju, neznam sta mi je?![]()
Ma nema problema, desava se i meni da gresim....
A ja bih kafu bez secera :wink:
Supertajni:Uvek sam se pitao gde se kriju srne????![]()