Lom

Neces verovati ali bas mi je drago da u ovoj situaciji izazovem nekome koga pri tom i ne poznajem smesak, bas mi godi. A sto se tice mog problema sve sam vise sklon da ga oteram u P.M. ili je ipak to stanje afekta eto j... g. opet neznam. Ajde sada jos jedan smesak........ eto takooo. Makar se ti zabavljaj.

Supertajni:
Neces verovati ali bas mi je drago da u ovoj situaciji izazovem nekome koga pri tom i ne poznajem smesak, bas mi godi. A sto se tice mog problema sve sam vise sklon da ga oteram u P.M. ili je ipak to stanje afekta eto j... g. opet neznam. Ajde sada jos jedan smesak........ eto takooo. Makar se ti zabavljaj.

Verujem da se i ti smeskas, pa pomalo i zabavljas...Problem...to i nije problem, vec emotivno stanje u kom se covek nadje kad izgubi voljenu osobu. Ma bice opet ok, :wink: sunce i dalje sija, doprece njegovi zraci opet to tebe. :)

srna33:
Svrca:
Supertajni:
Telefonski poziv i na kraju balade poziv da se vidimo kao prijatlji, razmisljam sta da radim i naravno glatko odbijam a pri tom osecam bol koji ne moze recima da se iskaze. Pitanje je zasto???? ODGOVOR: 1. Uvek cu zeleti vise od prijateljstva
2. Zelecu da je dodirnem
3. Zelecu da je poljubim
4. Zelecu da osetim njen miris koji rusi sve moje stavove
5. Sex
6. Buducnost koja ukljucuje nas dvoje
7. i jos mnogo toga
Sve to ne ukljucuje prijateljstvo.
Jeziva bol i nova rana koja jos zesce krvari !

Ti ili imaš apsolutno isto iskustvo, ili si ti moj bivši!!!!

Sorry Svrca, moram da se nasmejem :D . Nije zlonamreno, zaista, samo je i moje iskustvo tu negde ...

:wink: Ma znam, svi mi prolazimo kroz manje više iste stvari, i znamo da nismo jedini na svetu, ali opet volimo da mislimo da jesmo, prvi i jedini... Tako da baš može da strefi kada čuješ da totalni stranac prolazi kroz apsolutno istu situaciju (i to u očigledno istom trenutku) Nadam se da znaš šta sam htela da kažem

Otprilike sve razumem samo ne razumem da covek da sve od sebe i postigne vezu kao na filmu sto znaci FULL sve i materijalno i psihofizicki znaci nista ne nedostaje, ali kada se veza primakne nekom krunisanju iste onda se druga strana prepadne i uz celovecernje plakanje resi da nestane jer nije sigurna da moze da prati moj tempo u zivotu???????????????????

Supertajni, suviše si uložio u tu vezu da bi se posle raskida i dalje lomio oko svega. Bolje reci dotičnoj da iskulira i ona malo. Nema prijateljstva, nema druženja, samo ukoliko ozbiljno odluči da nastavi s tobom, neka ti se javi, a ti i onda dobro razmisli da li vredi nastavljati.
Želim ti nenormalnu steću jer, veruj mi, znam kroz šta prolaziš :( Uglavnom svako to prođe makar jednom u životu. Mislim na tu vezu iz snova i taman kad pomisliš kako sve vodi ka nekim višim nivoima, bajka se rasprši u prah...
Razmisli da li bi s istom osobom prolazio kroz sve to ispočetka.
SREĆNO!!!

Nemoj mnogo da razmisljas da se ne izgubis u sumi razloga za i protiv. Nije, uostalom, bitna kolicina za ili protiv, nego tezina razloga za za ili protiv.
Sta ti je milije srcu, tu preseci.
Joj, bolje da cutim, osecam da cu te jos vise zbuniti :(

Bio sam van grada dva dana, malo zbog posla a vise privatno da bi pobegao i razbistrio glavu, prijalo mi je. U petak sam od nekoga od vas dobio privatnu poruku koju sam ja kreten nehotice obrisao tako da se izvinjavam i molim da ponovo bude poslata odgovoricu sigurno.

srna33:
Supertajni:
Odmah pocnem da gresim u pisanju, neznam sta mi je? :lol:
[/b]

Ma nema problema, desava se i meni da gresim....
A ja bih kafu bez secera :wink:
Kao sto rekoh uvek mi je drago da znam da si negde u blizini a kafa pa naravno ( biraj mesto i vreme ) ja cu pelinkovac, kocka leda i limun i.... a da i kafu nekako je razgovor za pocetak uvek prijatniji uz kafu! :)

Vervatno u carobnoj sumi s obzirom da se ovoliko mucim da nadjem put ali zato nisam zaboravio pricu o Ivici i Marici mada ne vidim razlog zasto bih se vracao bilo gde. Zato zelim tragove koje treba da sledim, hm, nije prejako zar ne?

Back