Supertajni
Poznat
- Poruka
- 7.329
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To bih i ja volela da znam...Supertajni:Kako zalepiti polomljeno srce???![]()
Dobrodošao među žive!Supertajni:Hajde ljudi pa nije ovo strana samo za plakanje mada i to ponekad pomogne ali kad je ono pravo sa suzama a ne ovo tiho jecanje duse u dubokoj i tamnoj noci, zato moze i nesto veselije sto ce da zagolica mastu odagna crne misli i osvetli put u noci.![]()
Supertajni:Ma sumnjivo mi je upravo taj brzi povratak u normalu, molim te da pratis moje stanje narednih dana i intervenises ako poludim. Hvala na dobrodoslici!
kad ti dodje teska noc...a ti se javi :wink:Supertajni:Savrseno se dobro razumemo, otprilike prekopirana situacija. Ja takodje puno radim i to dosta komplikovan posao sa stranim firmama i to mi sada prija jer mi odvlaci paznju ali non-stop po navici gledam u mobilni iscekujuci poruku jako puno divnih poruka sam dobijao od nje i to mi izmedju ostalog mnogo nedostaje. Noc mi je izuzetno teska jer tek tada misli pocinju da lete i mozak radi 200 na sat. Nadam se da je i tebi lakse kada znas da postoji jos neko ko se tako oseca.![]()
a ti ces ga dobiti za sjajnu realizaciju ideje :wink:Supertajni:Evo me opet iza tebe, kad smo kod teskih noci skoro svaka je teska pa bi po definiciji trebali skoro svaku da provodimo zajedno, imas poljubac za sjajnu ideju!![]()
Supertajni:Savrseno se dobro razumemo, otprilike prekopirana situacija. Ja takodje puno radim i to dosta komplikovan posao sa stranim firmama i to mi sada prija jer mi odvlaci paznju ali non-stop po navici gledam u mobilni iscekujuci poruku jako puno divnih poruka sam dobijao od nje i to mi izmedju ostalog mnogo nedostaje. Noc mi je izuzetno teska jer tek tada misli pocinju da lete i mozak radi 200 na sat. Nadam se da je i tebi lakse kada znas da postoji jos neko ko se tako oseca.![]()
Supertajni:Primamljivo zvuci, PRIHVATAM, bio bih budala da odbijem takvu ponudu, zar ne??? :wink:
Nebih se bas slozio sa tobom, jer ovako preko poruka izgleda sala-komika ali pitanje je koliko sam zaista spreman na tako nesto, sta mislis o tome?Svrca:Supertajni:Primamljivo zvuci, PRIHVATAM, bio bih budala da odbijem takvu ponudu, zar ne??? :wink:
I to je dobar način da zaboraviš...čak jedan od najboljih,znaš ono klin se klinom...
Mudro govoris ocigledno si se vise bavila tim problemom od mene i imala bistriju glavu i misli od mene tacno se vidi po odmerenim i promisljenim recenicama. Posto sam ja korak iza tebe stedis mi put i lutanje po mraku, hvala jos jednom zaista si divna i taj momak nije svestan ocigledno sta je izgubio. Bicemo na vezi svakako si neko koga treba imati uz sebe ne samo kada je tesko!Svrca:Mislim da je to individualno, i da kada budeš spreman, to ćeš i znati, ali nemoj da dozvoliš sebi da postaneš preokupiran time, niti da prođe previše vremena. Ne znam kada se dogodio lom, a čini mi se da ste bili zajedno 2 god (izvini ako grešim) pa će ti verovatno trebati vremena da dođeš sebi.. Ali opet, to je individualno i zavisi od osobe do osobe, moj savet ti je da ne utrčavaš u novu vezu dok ne raščistiš sa sobom u vezi sa starom jer je najgore što možeš sebi da učiniš da preneseš konfuziju iz prethodne u narednu. Moj bivši i ja nismo bili dugo zajedno, ali ja ću ipak sebi dati još malo vremena pre nego što počnem nešto novo. Delom zbog toga što mi je još stalo do njega (tj. nadam se da ćemo se pomiriti) a delom zato što baš tu konfuziju želim da izbegnem.
Nema na cemu, ja sam inace jako iskren i to me je kostalo onoliko u zivotu tako da sve sto sam rekao tako i mislim.Svrca:Ihops: baš ti hvala
Supertajni:Kako zalepiti polomljeno srce???![]()
Mislim da ce mi superlepak vise odgovarati i nemoj da se izvinjavas kada sam postavio to pitanje mislio sam na sve odgovore tako da nisi promasila temu. :wink:Jekyll_doesnt_Hyde:Supertajni:Kako zalepiti polomljeno srce???![]()
Probaj sa karbofiksom za pocetak, a ako to ne drzi, probaj sa superlepkom![]()
Superlepak za Supertajne![]()
Sorry, morala sam da se nasalim, bilo je to jace od mene.