- Poruka
- 19.509
Ti kazes i tako je, odmah se povlaci Toma Akvinski iz svi skola i fakulteta.Ако је све вечно, твоја логика пада у воду.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti kazes i tako je, odmah se povlaci Toma Akvinski iz svi skola i fakulteta.Ако је све вечно, твоја логика пада у воду.
Sam sebi postavljas dijagnozu ? lolA kako znaš da u prvom profilu ne laže za pol?
Ili je možda dvopolno.
A možda je i religioateista.
U svakom slučaju - nešto bolesno.

S tim kursističkim znanjima klasične filozofije si filozof (a) ? ? ?ateisti dolaze ma ovu temu, a niko nije procitao nista iz filozofije niti ima osnovno filozofsko znanje. Oni kazu ti dokazi su oboreni, kada oni ''kazu'' onda je to tako, ali u njihovoj masti. Logicki dokazi Boga od Arisitotela,sholastike,Dekarta,Lajbnica,Spinoze...uce se u svim u skola i na filozofskom fakultetu, a ''obaranje ovih dokaza'' od ateista se ne uce nigde i nece se nikada ni uciti.
Znaci kada se budu ti vasi ''dokazi'' budu u obrazovnom sistemu onda se javite, a dotle tisina.![]()

S tim kursističkim znanjima klasične filozofije si filozof (a) ? ? ?
Nemaš ti ni l od lucidnosti za tako nešto...
Ta muzejska filozofija se ,da te obavestim,poodavno više ne koristi...
Malkice su mudri ljudi to prevazišli...
Naime,pozitivisti su pokazali da je grudvanje rečima-ipak samo grudvanje,a nova logika (o kojoj ti naravno pojma nemaš kao ni mnogi)
zasnovana najpre na matematici ipak jedva,ali dovoljan alat za istraživanja...Pritom bogovi ostaju van toga jer reči o njima su ipak takođe
samo -grudvanje...
Ono šta se toleriše je postmoderno negiranje,metaforično i aluzivno označavanje umetničkim performensima i slično...
Negde su i tebi neke godine pojeli skakavci izgleda...Ili i nisi nikad bila u USA-tamo je B.Russel veoma cenjen,a ovo šta ja pišem
pomalo i njegov uticaj...Mada je Witgenstein doneo konačnu presudu i o ovim "stvarima"...
Tebi Aristotel glavni prvi pokretač,ali nikako da se setiš kako se zove knjiga u kojoj je to napisao-jer u Organonu nije-to je njegova
logika i o prvom pokretaču u toj knjizi-ni slova...
Juting-filozofa...![]()

Hebeš ljubav kad na you tube seksa kolko ti volja...Pisi sta hoces, svi u skolama uce Logicke dokaze Boga, a ovo sto ti pises se ne uci nigde
sada posto se nerviras idi malo ne veruj u postojanje Boga da se smiris.
Jos samo kada bi znao za Filozofiju Fizike gde bi ti bio kraj.
Sam si rekao da si uzeo da citas o Ljubavi od Platona, video si da nema slika i odustao od citanja![]()

ecaroške štapove u gepek i pravac reka! ! !
Ali ,to nije za tebe...

Tema od dvajes sedam stranica a nigde dokaza izuzev da se o "logici boga" uči po školama.
Čovek bi to mogao nazvati logičkom greškom pozivanja na autoritete.![]()
Pitanje je o cemu ti trabunjas, nisi procitao ni jednu knjigu iz filozofije,ni religije, za logiku ni si ni cuo. O cemu ti pricas ? Dosao si na temu o kojoj ne znas nista, prica je o POJMU, a ne o culnom svetu.
Bolje se pokri usima i tisina.
Pisi sta hoces, svi u skolama uce Logicke dokaze Boga, a ovo sto ti pises se ne uci nigde
sada posto se nerviras idi malo ne veruj u postojanje Boga da se smiris.
Jos samo kada bi znao za Filozofiju Fizike gde bi ti bio kraj.
Sam si rekao da si uzeo da citas o Ljubavi od Platona, video si da nema slika i odustao od citanja![]()
Tema od dvajes sedam stranica a nigde dokaza izuzev da se o "logici boga" uči po školama.
Čovek bi to mogao nazvati logičkom greškom pozivanja na autoritete.![]()

pa rupa je ta što nema logičkih dokaza zašto je taj pokretač baš biće-bog, a ne nešto drugo. i opet se vraćamo sa znanja na veru, ti si svakako slobodna da veruješ da je bog alfa i omega, ali da prodaješ tu priču kao znanje jok.
Bog nije bice..... -.-
U sustini,Bog se nije u potpunosti dokazao ljudima,kako bi im dao slobodu da veruju odnosno ne veruju u njega i u tome i jeste sustina....Da postoje dokazi crno na belo ne bi bilo ljubavi prema Bogu,vec bi postojao samo strah od Boga..
Ali,ovo sto Utah navodi je logicno i to jesu dokazi da nista nije moglo nastati samo od sebe odnosno ni od cega....Dolazi se do toga da je "nesto" ipak moralo stvoriti materiju,udahnuti joj zivot,stvoriti svetlost..... itd,itd.......
Hebeš ljubav kad na you tube seksa kolko ti volja...
Vi bi žemske samo o ljubavi i da vas neko voli...
Pazi i to je filozofija...
Moja jeecaroške štapove u gepek i pravac reka! ! !
A što se tiče filozofije fizike-pa i ja sam nešto piso majkumu...Ali ,to nije za tebe...
Kad budem pisao o religijskoj svesti postmoderni roman s pravim veštama-obavestiću te...Imam u planu,ako zdravlje
posluži...Znaš...Okraćala mi sveća pa dvojim :da l na reku il za tastaturu...
Inače -id na pdf filozofija ima par dobrih tema,a nemamo koga da zaj...zamajavamo...![]()
Aristotel je trabunjo, volis da se hvalis svojim neznanjem.i to kad bi izostavili činjenicu da ti dokazi zapravo nisu dokazi nego prazno trabunjanje.
Pa... ne znam ni sam. Valjda sam naivno očekivao da neće nasedati misliocu o kojem piše na ... wikipedi.A šta si i očekivao od teme koju otvori Jutan?![]()
Naravno, da ne znas, kada si trazio ''fizicki', dokaz Boga, i lupio da se filozofija bavi ''opipljivim'' stvarima, jer su u culnom svetu i za tebe postoji samo ono sta vidis. Tvoj iq, kapira...smesan si.Devocice nemas dovoljno velik IQ da ukapiras, prdis o stvarima o kojima ja znam daleko vise od tebe, tako da tu tvoju pricicu mozes da prodajes samo neobavestenim Amerima ispranog mozga...
Sta je zazi, nisi cuo za filozofiju, i za logicko dokazivanje Boga, naravno kada zivis u culnom svetu i verujes samo u ono usta vidis. Za tebe ni ne postoji ni Filozofija Fizike ni Filozofija Nauke, jer ne mozes da ih vidis.Pa... ne znam ni sam. Valjda sam naivno očekivao da neće nasedati misliocu o kojem piše na ... wikipedi.![]()

Sta je zazi, nisi cuo za filozofiju, i za logicko dokazivanje Boga, naravno kada zivis u culnom svetu i verujes samo u ono usta vidis. Za tebe ni ne postoji ni Filozofija Fizike ni Filozofija Nauke, jer ne mozes da ih vidis.![]()
Da li znas sta je filozofija fizike ?Kakve veze ima filosofija fizike sa bogom?![]()
Da li znas sta je filozofija fizike ?

Sta to je kontra-argument na temu o Logickim dokazima Boga ?Aman Utah, jesi li spremna da popijes otrov i dokazes da si verujuca, kao sto u Bibliji pise?![]()