Ljudi su toliko frustrirani zbog propale obojene revolucije da nemaju volje ni da pišu po forumu

Pasivno i aktivno si agresivan
Samo realan i iskren,a ti nisi odgovorio na pitanje. Da li je moguće da zbog para i izmišljenog radnog mesta, prodaješ našu omladinu, budućnost i truješ ljude na društvenim mrežama? Gadi li ti se bar malo, to što radiš?

Samo realan i iskren,a ti nisi odgovorio na pitanje. Da li je moguće da zbog para i izmišljenog radnog mesta, prodaješ našu omladinu, budućnost i truješ ljude na društvenim mrežama? Gadi li ti se bar malo, to što radiš?
Postoji milion načina da te uvredim, ali spuštanjem na tvoj nivo bi me srozalo kao čoveka.

Jel ti fakat misliš da je nama zanimljivo čitati o problemima sa tvojom wc šoljom, o flekama na bermudama, o Kinezima i njihovim životnim dramama (izmišljene priče, amaterski) o znoju, o dlakama depilira li neko ili ne, o tvrdoj stolici, o mekoj stolici, o slinama? Ebote OTAVARAO SI TEME U ŠMRKU IZ NOSA. I onda se čudiš zašto idemo u kafane a teme su tu! Ma bježi ba, ti nisi normalan a nismo ni mi koji te trpimo.

По мени је ово најупечатљивија критика на Митин рачун до сада. :lol:

Skupilo se vas nekoliko istomišljenika i namećete celoij Srbiji da je to stav cele zemlje. Nije.
"Nekoliko"?... Da li si ti pri čistoj svesti? Šta ti znači zabijanje glave u pesak pred presudnom masom ljudi koja protestuje već godinu dana?

Postoji milion načina da te uvredim, ali spuštanjem na tvoj nivo bi me srozalo kao čoveka.
S obzirom na tvoje stavove, i podršku ovom dnu od vlasti, radi vlastitih interesa, mogli bi zaključiti da si sam sebe već odavno srozao ispod nivoa čoveka. Takvi ljudi, imaju svoj naziv, ne baš popularan...

S obzirom na tvoje stavove, i podršku ovom dnu od vlasti, radi vlastitih interesa, mogli bi zaključiti da si sam sebe već odavno srozao ispod nivoa čoveka. Takvi ljudi, imaju svoj naziv, ne baš popularan...
Kada počneš da se pravdaš to je ekvivalent priznavanja da je tačno to što kažu.

Ne znam ko vas je to naučio, ali dobra je fora i uglavnom pali na ovim područjima

Aj baš da vidimo kako će "istraživanja" da reše ovu situaciju...:cool::P
Par hiljada....... maltretira ljude svaki dan i vi istrazivanja:hahaha:
Toliko autogolova ste sami sebi dali da vise i ne brojim a ovi inostrani gradjani i onih par koji se daju za 30 srebrnjaka nisu baš neko merilo.eto organizujte se i na izborima pobedite kao što vaša istraživanja pokazuju.:D možete vi to samo napred :whistling:
Ehh crna zvezdo da ne pričam vise u alegorijama ali ima crno i vrano...vi ste vrano...

Par hiljada....... maltretira ljude svaki dan i vi istrazivanja:hahaha:
Toliko autogolova ste sami sebi dali da vise i ne brojim a ovi inostrani gradjani i onih par koji se daju za 30 srebrnjaka nisu baš neko merilo.eto organizujte se i na izborima pobedite kao što vaša istraživanja pokazuju.:D možete vi to samo napred :whistling:
Kao što rekoh, poslednji ko se smeje, najslađe se smeje. ;) Ako i videćemo. :cool:

Kao što rekoh, poslednji ko se smeje, najslađe se smeje. ;) Ako i videćemo. :cool:
Slažem se
Nego hoces li posle da kažeš "onaj pokrovitelj umetnosti"je bio u pravu?ja cu javno da objavim ona crna zvezda je bila u pravu ako bude tačno to tvoje pisanije...
Nećeš naravno...
Btw tek je poluvreme a već druga strana vodi sa 5:0 i to ste sve sebi davali autogolove:roll:

Neka bude borba neprestana.:cool:
Ne zanima me borba neprestana.interesuje me zivot i da uživam u životu a vi ako ocete da se borite neprestano to je vaš problem.
Politika je nesto cime se ljudi bave par meseci u par godina oko izbora jedino je profesionalnim politicarima borba neprestana.

Ne zanima me borba neprestana.interesuje me zivot i da uživam u životu a vi ako ocete da se borite neprestano to je vaš problem.
Politika je nesto cime se ljudi bave par meseci u par godina oko izbora jedino je profesionalnim politicarima borba neprestana.
Sa srećom ti vazda bilo... ali neko mora i stražu da čuva, da nas vetar ne oduva.;)

naravno da ne
esenes sendvičari nemaju ni obraza ni srama :D

Back