Lilu
Elita
- Poruka
- 16.671
ja sam ljubomorna na vas dvoje ebote!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
blondi:ok ajd da ti verujem, pa ču da skinem hulahopke![]()
inco pošalji i lilu onu pesmu vidiš da je lek proziv ljbavnog rakaLilu:ja sam ljubomorna na vas dvoje ebote!

pa ti znaš da ja volim kad si zločestIncognito:blondi:ok ajd da ti verujem, pa ču da skinem hulahopke![]()
he he... i posle ja zloca![]()
![]()

Hmm, nema druge nego da ti Inco stvarno posalje onu pjesmu... :wink:Lilu:ja bih da odlepim kao oni! ajd bre neko nek me podseti sta to bese ljubav!
sad če inco...Lilu:ja bih da odlepim kao oni! ajd bre neko nek me podseti sta to bese ljubav!

blondi:inco pošalji i lilu onu pesmu vidiš da je lek proziv ljbavnog raka
izlečila tebe, pa mene, pa gazdinku... i lilu je zaslužila ajd budi dobar kao što si lep... ljubi te maza
PS... lilu ima da mi platiš ovo jer inače inco voli da ga molim a ja baš neču to iz inata![]()
... Ali kad je opet nabavim, prekucacu je ma ima plavuša lek za sve... našla sam je ja eno ti je u inboxu i uživaj 8)Lilu:dodjavola!

haha sad če bit belaja... Lilu kupi metlu da ganjaš udvarače od sebeGazdarica:Hahahaha, znaci obje smo joj sad poslale pjesmu...![]()
![]()
![]()
ma moraš samo da je ukapiraš i oma lete mali amorčiči samo nemoj se zaljubiš u nas dve što smo ti slale pesmicu... mi smo "duboko" zauzeteLilu:![]()
![]()
![]()
![]()
i koliko puta da je chitam dnevno do potpunog izlechenja?

ne budi prosta - budi fina ...Gazdarica:A, kako bih tek bila "duboko" zauzeta, da smo blize... Svaki dan, mmmm...![]()
Ovako, ostaje mi da padam na romantiku...
Eh, otkad mi neko nije napisao ovako nesto:
"Lezi pored mene...Samo cuti...Neka ovaj momenat traje zauvek..."
I ja se onda rastopim kao *****... Ebi ga...

da ce me polizati celu... 
pa eto vidiš sad uporedi lizanje onog što si ti napisala pa proceni šta je slađeGazdarica:Mmmm, da... Taman se uklapa u ono sto mi je danas napisaoda ce me polizati celu...
![]()

Gazdarica:Mmmm, da... Taman se uklapa u ono sto mi je danas napisaoda ce me polizati celu...
![]()
ops: 
šta ču kad sam stilista pa volim završne detaljeGazdarica:Hihihi, vidis kako se pozitivne vibracije sire...
Svi se lizu, mmmmm...
Sele, dobro si me podsjetila na jagodu...
Sutra ima oma da je namjestim...![]()