Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako vam se svidi teo partnerovog tela,mislim na usta ili nos pa se zaljubite ono maximalno vas to privuce da li je to ljubav?
jok to ne ide zajednoAko vam se svidi teo partnerovog tela,mislim na usta ili nos pa se zaljubite ono maximalno vas to privuce da li je to ljubav?
Ako vam se svidi teo partnerovog tela,mislim na usta ili nos pa se zaljubite ono maximalno vas to privuce da li je to ljubav?
..strast i zaljubljenost..
Ljubav !?
Najčešće raubovan pojam na društvenim mrežama ovoga tipa....!
Pa sad i nije tako,ono kada je dozivis,a da li sa godinama gledas drugacije na to,da li se cuvas da li si pazljiviji,da li spusas kriterijume,mislim svasta nesto.
...ovo što je ona navela kao simptome zaljubljivanja,to je strast a ne ljubav..Sta s tim?Mislim sta vezujes za sta , ljubav ,zaljubljivanje?
što veći nos to veća ljubav![]()