ljubav

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pa kad omatoriš pomiriš se sa sudbinom i kreneš da namičeš komplekse, to se đomlice zove kriza srednjih godina ako nisi znala
i to je normalno
e sad, bedak je kad ružni krizu srednjih godina dožive u pubertetu
sećaš li se ti tih momenata i kakve je posledice to na tebe ostavilo? misim sem što lupaš gluposti :lol:

znaci ti ces oko 40. da skaces sa savskog?
ili kad se pojavi prva bora :(?

znaci ti ces oko 40. da skaces sa savskog?
ili kad se pokavi prva bora :(?

ja ću oko 40 verovatno još bolje izgledati nego sad jer sam bejbifejs, sad izgledam ko da imam 22
sem toga, tad ću već verovatno imati ženu decu porodicu pa mi fizika neće ni biti toliko bitna
ne da mi je sad svrha života, ali tad će biti još manje

ja ću oko 40 verovatno još bolje izgledati nego sad jer sam bejbifejs, sad izgledam ko da imam 22
sem toga, tad ću već verovatno imati ženu decu porodicu pa mi fizika neće ni biti toliko bitna
ne da mi je sad svrha života, ali tad će biti još manje

znaci tebi izgled vazan da nadjes zenu za brak
pa ti si udavaca covece!

ovo je bas zanimljivo za posmatranje
i sta velite ko se bolje kawa ruzniji ili lepsi?

aj ti iz svog iskustva kaži sa kim ti bolje bilo sa ružnima ili lepima?

- - - - - - - - - -

znaci tebi izgled vazan da nadjes zenu za brak
pa ti si udavaca covece!

ne nego ću tad biti ozbiljan čovek koji o utrkivanju sa ortacima oko recki i qaranju klinki po klonjarama klubova neće razmišljati

postoji moć u fizičkoj privlačnosti suprotnom polu, najjači najbolji oblik moći, kad znaš da imaš taj uticaj nad masama, pa nisu žene lude da bacaju milijarde godišnje na plastičnu industriju kozmetičku i ostale

ma to vecina nece skapirati ..to kapiramo mi jer smo privilegovani zato sto smo lepi i seksualnost nam je izrazena a libido jak :lol:

dakle golupcici samo bez romantike i naucite da uzivate sa nekim ko vam je jako privlacin i odusevljava vas u krevetu

zelis ti, zelim ja - hemija :lol: sve je to igra

ne tripujte da ste zaljubljeni svaki put kad imate dobar sex ...mozda vam je samo trebao sex :heart:

dakle golupcici samo bez romantike i naucite da uzivate sa nekim ko vam je jako privlacin i odusevljava vas u krevetu

ne tripujte da ste zaljubljeni svaki put kad imate dobar sex ...mozda vam je samo trebao sex :heart:

Meni sada treba jedna punjena bela vesalica od 500 grama, jbes sex...

pa da, znači ovi ružni su u principu toliko zagoreli da kad ih neko konačno naguzi oni istripuju zaljubljenost
a i inače su prazni unutra i željni ljubavi pa zato pomešaju stvari

ozb ovo, nije tovar, ortak jedan mi baš o ovome pričao, kaže lik brate prazan sam iznutra a i odavno ništa nisam kresno jbte koju sledeću budem zvekno oženiću je
čist primer

pa da, znači ovi ružni su u principu toliko zagoreli da kad ih neko konačno naguzi oni istripuju zaljubljenost
a i inače su prazni unutra i željni ljubavi pa zato pomešaju stvari

ozb ovo, nije tovar, ortak jedan mi baš o ovome pričao, kaže lik brate prazan sam iznutra a i odavno ništa nisam kresno jbte koju sledeću budem zvekno oženiću je
čist primer

QQ, ovo u opisu sam isti ja u srednjoj medicinskoj onomad. Hteo sam da se zenim tri puta. Posle svake ekskurzije.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back