ljubav

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
inace, vidim da mnogi ovde tesko prihvataju mogucnost da su ruzni, te da treba da prestanu da se ebu, na dobrobit svih nas
neki kao nisu sigurni u koju kategoriju spadaju
elem, dilema je lako resiva - sledeci put kada krenete da sexualno opstite (necu upotrebiti onaj ogavan termin "voditi ljubav", mislim da je prevazidjen jos 80tih godina proslog veka), obratite paznju da li vam partner ima zatvorene, ili otvorene oci
ako zmuri -to brate znaci da ste ruzni, neopsivo ruzni, ruzni toliko da cak i osoba koja pristaje da sa vama menja telesne sokove mora da zatvori oci ne bi li odagnao iz svesti sliku vase ruznoce i verovatno zamislja prsatu posetiteljku doline silikona (ako je muskarac) ili fitnes trenera iz obliznje teretane (ako je zena, ili u nekim slucajevima i muskarac)
iskreno vam kazem -u tom slucaju bolje je da prestanete da primenjujete sex, no da tako estetski neprihvatljivim ebanjem dalje omalovazavate svoju licnost

Poslednja izmena:
inace, vidim da mnogi ovde tesko prihvataju mogucnost da su ruzni, te da treba da prestanu da se ebu, na dobrobit svih nas
neki kao nisu sigurni u koju kategoriju spadaju
elem, dilema je lako resiva - sledeci put kada krenete da sexualno opstite (necu upotrebiti onaj ogavan termin "voditi ljubav", mislim da je prevazidjen jos 80tih godina proslog veka), obratite paznju da li vam partner ima zatvorene, ili otvorene oci
ako zmuri -to brate znaci da ste ruzni, neopsivo ruzni, ruzni toliko da cak i osoba koja pristaje da sa vama menja telesne sokove mora da zatvori oci ne bi li odagnao iz svesti sliku vase ruznoce i verovatno zamislja prsatu posetiteljku doline silikona (ako je muskarac) ili fitnes trenera iz obliznje teretane (ako je zena, ili u nekim slucajevima i muskarac)
iskreno vam kazem -u tom slucaju bolje je da prestanete da primenjujete sex, no da tako estetski neprihvatljivim ebanjem dalje omalovazavate svoju licnost

o čemu mrmljaš ti?

a dobro vidiš, ovo si pogodila... i ne treba da budeš neopisivivo ružna da bi lik koji te hefta zamišljo 'prsatu posetiteljku doline silikona', dovoljno je da budeš i malo ružnjikava ili recimo da mu dosadiš a to je neminovnost
znači lik ako je iz nekog razloga prinuđen da tuca ružnu žensku (ako je recimo i sam ružan pa bolju ne može da nađe) najverovatnije sve vreme zamišlja 'prsatu posetiteljku doline silikona' i to je nešto sa čime gabori moraju da se pomire

o čemu mrmljaš ti?

kad bi znao kako izgleda zamenio bi sve one splavarke za pola od nje :)

- - - - - - - - - -

brate, nisi ti normalan... bez zebancije

dobro sad nisam ni normalan.... aj :lol:

inace svaka devojka ili zena sa ovog foruma mi je katakad rekla to stos ti sad reko da nism normalan ...ali sa onim osmehom :hahaha:

jedino si ti mrtav ozbiljan i uopste bre nemas smisla za humor :cry:

ma mani se toga, one kuknjave u konaku ovo sad što si mi se nakačio ko ženetina, ženski nikovi... i još mnogo toga... siguran sam da ti veoma nije dobro
ne provociram ne prozivam... zaista tako mislim

joj bre... :lol: aj sad kad si navalio zenski nik pa zenski nik .... jel znas da sam imao nik rubiroza pola godine i svi znali da sam to ja i zene me primile jedinog muskog sa krste u onu svoju grupicu zvanu alfa sestrinstvo :lol:

e kad to uspes javi se da pricamo.... treba sa zenama umeti, nije sve samo izhebi pa baci :lol:

zene vole dutjqo sofere ali vole i sarmere pa ti vidi kojoj ces se grupaciji prikloniti :rotf:

- - - - - - - - - -

evo o čemu pričam

- - - - - - - - - -

misim pazi kad mi čak nije do toga ni da te zajebavam više...

doajen po statusu, po inteligenciji, po elokventnosti a necu reci po lepoti jer tvoj pojam lepote je malo twisted :lol:

joj bre... :lol: aj sad kad si navalio zenski nik pa zenski nik .... jel znas da sam imao nik rubiroza pola godine i svi znali da sam to ja i zene me primile jedinog muskog sa krste u onu svoju grupicu zvanu alfa sestrinstvo :lol:

e kad to uspes javi se da pricamo.... treba sa zenama umeti, nije sve samo izhebi pa baci :lol:

zene vole dutjqo sofere ali vole i sarmere pa ti vidi kojoj ces se grupaciji prikloniti :rotf:

- - - - - - - - - -

doajen po statusu, po inteligenciji, po elokventnosti a necu reci po lepoti jer tvoj pojam lepote je malo twisted :lol:

:neutral:

evo clanak samo za tenzisu :rumenko: udri sad po dureksima, clancima i ostalim dusmanima! :evil:
http://www.b92.net/zivot/sex.php?yyyy=2013&mm=04&dd=03&nav_id=701645

Šta čini sjajan seks?
Najbolji seks je onaj koji se desi između dve osobe koje se poznaju i veruju jedna drugoj, barem sudeći po studiji koju je sproveo proizvođač kondoma Dureks na 2.000 muškarca i žena.

„Kada ljudi misle na sjajan seks, mnogi od njih prvo pomisle na seks na jednu noć. Naši rezultati pokazuju suprotno – najbolji seks se dešava onda kada ste sa nekim ko želi samo vas. Tada se osećate dovoljno sigurno da isprobavate nove stvari i podelite vaše fantazije, što zauzvrat rezultuje većom intimnošću i boljim seksom“, izjavio je Loran Farači iz Reckitt Benckisera, kompanije koja je sprovela istraživanje.

Sjajan seks nije samo lepa stvar, 83 odsto ispitanih osoba veruje da je on ključan za održavanje dobre veze a 96 odsto misli da je emotivna veza između partnera jako bitna za odličan seks.

Čak 96 odsto osoba koje su učestvovale u istraživanju misli da je seks najbolji kada su sa osobom koja želi samo njih pošto im to daje samouverenost da dodatno eksperimentišu.

Suprotno popularnom verovanju, osobe koje na seks ne gledaju samo kao na fizičku vezu znatno su zadovoljnije svojim seksualnim životom i samouverenije su prilikom pričanja o seksu i predlaganju novih ideja i fantazija.

Sjajan seks nije samo lepa stvar, 83 odsto ispitanih osoba veruje da je on ključan za održavanje dobre veze a 96 odsto misli da je emotivna veza između partnera jako bitna za odličan seks.

ono što devedes šes posto ljudi misli i osamdes tri posto veruje najčešće je teški debilizam
jer osamdes tri do devedes šest posto ljudi su debili, fakat :lol:

sagledavši celokupnu situaciju nameće se logičan zaključak da su ovi konci zbog kojih sam morao da sedim u izolaciji sedam dana više naudili većini forumaša nego meni :mrgreen:

a i skromnost i objektivnost su vam jaca strana hihi, to je tako lepo :rumenko:

e vidis mila u ovom slucaju je totalno nebitno da li sam i koliko sam ja skromna ...bitno je da je post tu sa odredjenom namerom ... a to je da se na isti upecaju ovi koje pucaju neki kompleksici ...i eto vidis sta se desi.jedna recenica i pade tvoja maska 'cool ribe' ...ti se uhvati za moj post postade neko ko pecka iz coska i provocira a zanemari temu na koju nisi ni imala sta da kazes sem sto si izbacila taj link sa glupavom izlizanom forom sa nekim anketama ...inace skromnost ne smatram vrlinom...smatram da je skromnost odlika slabih i manje ambicioznih ljudi

tema je sex ...kad ukapiras da se liku ne dize na tebe samo zato sto te voli, vec sto se nalozio na tebe jer ga fizicki privlacis i kad skapiras da je sex potreba

i da sex nije bajka o ljubavi, braku, deci, vezivanju ..i da je za dobar sex dovoljno da postoji fizicka privlacnost, strast i zelja ...

pa se onda zapitaj da li bi mogla da imas sex sa nekim skotom koji te ne lozi fizicki i kakav bi to sex bio i da li bi pre imala sex sa zgodnim frajerom ili sa nekim ko je eto ruzan i romantican

pokusaj pa se onda javi

e vidis mila u ovom slucaju je totalno nebitno da li sam i koliko sam ja skromna ...bitno je da je post tu sa odredjenom namerom ... a to je da se na isti upecaju ovi koje pucaju neki kompleksici ...i eto vidis sta se desi.jedna recenica i pade tvoja maska 'cool ribe' ...ti se uhvati za moj post postade neko ko pecka iz coska i provocira a zanemari temu na koju nisi ni imala sta da kazes sem sto si izbacila taj link sa glupavom izlizanom forom sa nekim anketama ...inace skromnost ne smatram vrlinom...smatram da je skromnost odlika slabih i manje ambicioznih ljudi

tema je sex ...kad ukapiras da se liku ne dize na tebe samo zato sto te voli, vec sto se nalozio na tebe jer ga fizicki privlacis i kad skapiras da je sex potreba

i da sex nije bajka o ljubavi, braku, deci, vezivanju ..i da je za dobar sex dovoljno da postoji fizicka privlacnost, strast i zelja ...

pa se onda zapitaj da li bi mogla da imas sex sa nekim skotom koji te ne lozi fizicki i kakav bi to sex bio i da li bi pre imala sex sa zgodnim frajerom ili sa nekim ko je eto ruzan i romantican

pokusaj pa se onda javi

u principu cela tema je očigledno magnet za iskompleksirane :lol:

u principu cela tema je očigledno magnet za iskompleksirane :lol:

nzm brt... de sam mogla da citam 24 strane :lol:

evo taman da iskoristim priliku i dodam da nemam nista protiv seksa sa emocijama i vodjenja ljubavi ...da me ne skapiraju ljudi pogresno

samo me nerviraju ovi lazni moralisti koji ovako tupe a vlaze kad vide nekog dobrog lika :mrgreen:

pokusaj pa se onda javi
u jeee mila al se raspisa na tu jednu recenicu pomislio bi covek da jos ko zna sta lezi ispod kad ti se neko usputno obrati:mrgreen: , i jos mi sad otkrivas toplu vodu :lol: missim, aj sad nastavi da se lizes sa tenzisom posto to uglavnom i jeste poenta vecine tvojih postova ovde :lol: cao milaaaa :cmok2:

u jeee mila al se raspisa na tu jednu recenicu pomislio bi covek da jos ko zna sta lezi ispod kad ti se neko usputno obrati:mrgreen: , i jos mi sad otkrivas toplu vodu :lol: missim, aj sad nastavi da se lizes sa tenzisom posto to uglavnom i jeste poenta vecine tvojih postova ovde :lol: cao milaaaa :cmok2:

pa moram da te zovem 'mila' kad si tu i cekas me ...vidis kako si odma drotrcala da mi repliciras :lol: ko neko lepo dresirano kucence

pogledaj vreme pisanja tvog posta i nakon koliko vremena si dobila moj odgovor a pogledaj kojom brzinom si ti meni replicirala ..sad ne znam da li se lozis na tenija posto vidim da bas predano pratis njegovu temu ....msm ako se lozis sto ti je glupo da to kazes ...ili mozda pucas na mene ili mozda zelis trojku sa nama zato sto smo lepi :lol:

elem opet nisi imala nista da kazes na temu osim da pokazes da ti je povredjena sujeta :mrgreen:

Postoje zene koje ne vrede nista, nemaju nista u glavi,bez ukusa i totalno bezvredne u svakom smislu.
Obicno specene plawe fufice koje izgledaju sa tonom sminke ko piletina na steroidima...ono sto prodaju u meku :lol:
Normalno da takve zene mogu da privuku samo takvog istog pavijana suprotnog pola, I da im je mera sexa i kvaliteta istog da je poprska po nekoj od rupica.
Svaka krpica pa bila i roze nadje zakrpicu.:heart:

popcorn.gif

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back