Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
aha,razumem....
ja u Mostaru imam dosta prijatelja,svi su Hrvati...i nebi imao problem da oženim neku Marinu,Katu....iako su moji stavovi dosta konzervativni,nacionalni...njih Marina a ni Kata nebi promenile ali jednostavno ne vidim prepreku....naravno što se Mostara tiče most nebi prelazio jednostavno imam lične razloge zašto nikad nebi s muslimankom bio i to je ono o čemu ste govorili....i to se nikada neće promeniti.
pa srce kad bi morao Latinku birati...mada kod mene je Glorija iz Busovače ostavila najbolji utisak
a ti znaš da bi ja tebe birao....da napravimo jednu mrsnu pravoslavnu svadbu
ako ja njega VOLIM, i on mene , dobar mi je .. oni bi trebali podršku dat a ne jebat kcer u mozak radi vjere ili nacionalnosti .
To mi je prosto ograniceno..
Pa,zbog toga treba da ga se odreknes jel?Aaa. . .Ljudi su razliciti,svako ima svoje potrebe,svoje razmisljanje,i ti ne mozes birati u koga ces se zaljubiti,koga ces zavoljeti,i koja je osoba idealna za tebe....Ukoliko je neko idealan za mene,a nije pravoslavac,da li bix bila sa njim?Naravno da bix,kao sto Djole rece TU NE BIRA PAMET NEGO SRCE...