Ljubav za sva vremena?

Ti si bas neki smor..vidis naziv teme.........bilo mi je lepo sa svakom ,recimo,..ali zasto bi pamtio ceo zivot nekog..?..sad treba da vagam nijanse koja je bila bolja i da nju pamtim..nebuloza..sa kojom ostarim valjda ce biti ta ljubav..aj zdravo..8)

Ајд, здраво и теби.

И даље ништ' не конташ...:razz:
До старачког дома ћеш можда и сконтати...мислим, кад остариш и то...:wink:

Ја мислим да такво гледише осиромашује...
Зар није свака од тих љубави била, на неки начин и у неком времену, права, јер је испунила неку сврху и обогатила нас?
А за то није није битно колико траје и да ли још траје...

A slusaj nekog je obogatila ali je zato nekog osiromasila. On je musko pa je logicno da je njega osiromasila i da nema obogaceno i lepo misljenje. Jer mi muski uvek sve placamo zenama - uglavnom.

A neki put je ljubav bila prava, a prekinula se (na srecu muskarca) valjda nekom visom silom - bozijom pomoci:lol: da ne potrosi i ono malo zalihe sto mu je ostalo, jer kad to ode vise nece biti ni toga ni nje ni prave ljubavi nego gorko secanje na svezanj novcanica.

nema idealizovanja. opasno je to .
usamljeni su skloni patetici i krupnim naslovima :confused:
izadji na ulicu i pogledaj oko sebe. to je zivot, stvarnost.
potreba za prezivljavanjem. svako bi da se ususka i to mnogi krste u ljubav.
ljubav je nesto drugo.

i ja zelim da znam gde je , zelim i ja da je nadjem. 8-)
zelim da je imam !

Dijenek, a zasto si se opredelio za jednu od te dve? Kako si to izveo? Mislim kako god da si uradio bio bi bez jedne...?

I to sa prijateljstvom...ne znam, ne verujem u to...to je kao kad bi pokusavao da zasadis finu basticu na vulkanu ugasenih osecanja. Ako je bio vulkan. A ako nije onda nije ni vredno pomena...

Sinnke koja si ti legenda! Dobro je ono sa bubrezima!

HAHAHAHAHA

Pozdrav!

Углавном се дружим мада није правило...
Ти се не дружиш?

Naravno da se ne druzim. Gledaj to je inace jako neposteno ma sa bilo cije strane to bilo. Tu se vidi i koliko je neko gad ako to potencira. Jer biti sa nekim a da ti nije ni malo stalo je govnarski, a ako ti je stalo a proslo je, jedini nacin da se potuno to izleci i zaboravi i kod tebe i kod nje je da se ne vidjate. E sad ako bas nista nije postojalo, to je moguce samo ako je bilo jedno ili dva torbanja.

Zato ako imas imalo covecnosti, a toj curi je i dalje stalo do tebe, ostavi je i neka te zaboravi jer to je jedini nacin da krene ponovo u zivot.
A ne hrani svoj pokvareni ego kako imas dve.
Znas postoje ljudi koji su slabi i nemaju snagu da se odupru, ali im ti ne moras to malo snage rusit.

Back