Ljubav za sva vremena?

Dijenek, a zasto si se opredelio za jednu od te dve? Kako si to izveo? Mislim kako god da si uradio bio bi bez jedne...?

I to sa prijateljstvom...ne znam, ne verujem u to...to je kao kad bi pokusavao da zasadis finu basticu na vulkanu ugasenih osecanja. Ako je bio vulkan. A ako nije onda nije ni vredno pomena...

Sinnke koja si ti legenda! Dobro je ono sa bubrezima!

HAHAHAHAHA

Pozdrav!

Зато што је то нормало.
И нисам се ја определио већ смо се сви тако определили.
Ову другу бих сагорео да смо остали заједно али смо већ годинама више него ослонац једно другом.
Кажу да мушкарац и жена могу да буду пријатељи само ако су пре тога били љубавници.
Ја верујем да је то тако.
Моје најбоље пријатељице су моје бивше девојке.

Зато што је то нормало.
И нисам се ја определио већ смо се сви тако определили.
Ову другу бих сагорео да смо остали заједно али смо већ годинама више него ослонац једно другом.
Кажу да мушкарац и жена могу да буду пријатељи само ако су пре тога били љубавници.
Моје најбоље пријатељице су моје бивше девојке.

Sta ovde sve nema. Niste uspeli kao ljubavnici a sad ste kao prijatelji, ti debelo gresis, vi ste poznanici.

Ne mozes svakoga zvati prijatelj, on to mora biti da bi se tako zvao.

No nema uvrede, to je moje vidjenje a ti znas najbolje :wink:

sto ste napali coveka.
on lepo ume da se podeli ili razvrsta i to je to.
ja postujem njegov stav ili mogucnosti.

drugo je nesto kad neko posle veze ne moze ni da zamisli razgovor sa bivsim ili bivsom.
a kamoli druzenje.

Ja mislim da muškarac i žena mogu da budu prijatelji samo ako nema privlačnosti. Ako im ni na kraj pameti nije seks.

Обично има привлачности у вечој или мањој мери тако да је најбоље да се то проживи.
Када страст прође, онда треба паожљиво порадити на томе да нико не буде повређен и еволуирати а не револуирати...

Dijenek ne znam nekako se vise sa Sinketom slazem. Ja nisam prijatelj ni sa kim sa kim sam bila u emotivnoj vezi. Ma ni sa onima gde je bilo nagovestaja o vezi ili privlacnosti.

U prijateljstvo izmedju muskarca i zene verujem ali to onda nema veze niti sa privlacnoscu niti bilo cime sto ulazi u muskarac-zena kontakt. A posle ljubavi prijateljstvo...ne ne za mene u svakom slucaju.

Ovo sto Sinke kaze je vrlo istina. Ti mozda sada samo sagorevas tu drugu kojoj si kao oslonac.
Ako ja nekog zelim kao mog muskarca onda ga zelim i dusom i telom ia ko kao takav nije moj ili jos gore tudj a meni kao neki oslonac...hvala lepo, nikad u zivotu. Pa to bi bolelo do ludila.

Narocito posto kazes da ste SVi odlucili tako i da bi ovu drugu sagoreo da si sa njom ostao moze biti problem u tome da ona pati ali nije dovoljno jaka da ti se odupre. Ne znam to mi dodje ko sedenje na dve stolice. Ako je ta sa kojom si ljubav za ceo zivot sta ce ti onda jos neki oslonac??!!

Ne kapiram ja to.....

A to sta kazu prijateljstvo posle ljubavi ti nemaju pojma ni kako je voleti nekog vise od sebe niti kako je biti nekom iskren prijatelj.

Zao mi je, nista licno ali mi tvoja teorija lici na teoriju emotivnih lutalica....

Izvini...

Обично има привлачности у вечој или мањој мери тако да је најбоље да се то проживи.
Када страст прође, онда треба паожљиво порадити на томе да нико не буде повређен и еволуирати а не револуирати...

Ne verujem u to.

sad ste ga uozbiljili do kraja .

svi se razlikujemo i to je tako.
ja mogu biti prijatelj sa nekim ko me ne zeli kao zenu. bio mi drag ili ne.
bio mi bivsi ili ne !

polazim od cinjenice da nekome zelim sve najbolje.
to sto ja nisam njegov izbor ne umanjuje mu vrednost kao dobrom momku.

Ja se slažem s tobom. :wink:
Ali mi se čini da je sujeta (njegova ili njena) ta koja obično ne da da bivši ljubavnici postanu prijatelji.
Nažalost, takvo razmišljanje je (po meni) baš primitivno. :roll:

Dijenek ne znam nekako se vise sa Sinketom slazem. Ja nisam prijatelj ni sa kim sa kim sam bila u emotivnoj vezi. Ma ni sa onima gde je bilo nagovestaja o vezi ili privlacnosti.

U prijateljstvo izmedju muskarca i zene verujem ali to onda nema veze niti sa privlacnoscu niti bilo cime sto ulazi u muskarac-zena kontakt. A posle ljubavi prijateljstvo...ne ne za mene u svakom slucaju.

Ovo sto Sinke kaze je vrlo istina. Ti mozda sada samo sagorevas tu drugu kojoj si kao oslonac.
Ako ja nekog zelim kao mog muskarca onda ga zelim i dusom i telom ia ko kao takav nije moj ili jos gore tudj a meni kao neki oslonac...hvala lepo, nikad u zivotu. Pa to bi bolelo do ludila.

Narocito posto kazes da ste SVi odlucili tako i da bi ovu drugu sagoreo da si sa njom ostao moze biti problem u tome da ona pati ali nije dovoljno jaka da ti se odupre. Ne znam to mi dodje ko sedenje na dve stolice. Ako je ta sa kojom si ljubav za ceo zivot sta ce ti onda jos neki oslonac??!!

Ne kapiram ja to.....

A to sta kazu prijateljstvo posle ljubavi ti nemaju pojma ni kako je voleti nekog vise od sebe niti kako je biti nekom iskren prijatelj.

Zao mi je, nista licno ali mi tvoja teorija lici na teoriju emotivnih lutalica....

Izvini...

Прво, она није сама.
Има поред себе дивног мушкарца који је у стању да јој пружи много више од мене.
Друго, кад сам рекао да смо сви тако одлучили то не значи да смо сели и причали о томе.
Са том девојком сам био више од две године пре него што сам упознао моју садашњу девојку.
Када сам рекао СВИ нисам мислио на време кад се то десило.
Ја сам пре физичка него емотивна луталица.
Цео живот волим једну жену и тражио сам је док је нисам пронашао.
А то да неко воли другог више од себе, не верујем...

Samo zene kojima je jedini motiv veze bio kesh od decka mogu sa njim nakon "cedjenja" njegovog kesha ostati sa njim prijatelji odnosno poznanici.

A zene znam da vas nerviram, ali ja sam opasan machak koji konta kako vi razmisljate pa me ne mozete zeznuti, no svejedno vas ja volim.

Cak i ovu dolcevitu iako ima stih, skroz mi je simpa.

Ma o cemu ti pricas, sta se ti imas druziti sa nekom koga si ostavila ili on tebe. .

Laie_60B.gif

Не постоји веза између мушкарца и жене у којој нема еротске привлачности, бар с једне стране.
Друга је ствар што се то не види увек.
Ипак је гордост највећа људска слабост...

sad ste ga uozbiljili do kraja .

svi se razlikujemo i to je tako.
ja mogu biti prijatelj sa nekim ko me ne zeli kao zenu. bio mi drag ili ne.
bio mi bivsi ili ne !
polazim od cinjenice da nekome zelim sve najbolje.
to sto ja nisam njegov izbor ne umanjuje mu vrednost kao dobrom momku.

Ja vala ne. Ako me ne želi, ima da ga saranim. :) Meni da kuka zbog drugih i priča o glupostima? Ne, ne. Ako ga želim, a on mene ne, onda lepo pa, pa. Jeste, ja ću da patim i gledam ga, slušam, imam erupciju svega živog mogućeg, a on mrtav ladan. I još da slušam o drugima. Uh. Nikada mi to nije bilo jasno.

Back