ljubav i seks..podforum

pa da sve ovo malo ozbiljnije shvatam,
da sam malo mladja i labilnija,
ladno bi me oterao odavde.:think:
pa da li ima veze s godinama horoskopskim znakom ili s necim drugim..ni da sam mladja ni da sam starija ni da sam plava ni crna, ....neko ko ovde provodi vreme ne moze meni da spocitava zasto sam ja ovde, niti moze da donosi apriori zakljucke o mom ili bilo cijem bivstvovanju ovde na ovom pdf ili uopste na krsti
moze d a pise na temi d a pljjuje da negoduje da ne pise da radi sta hoce pa cak i da donosi nebulozne zakljucke...ne dotice me
ja sam ovde
jer to je moj izbor kao i izbor ostalih..kad vise ne budem zelela to ce opet biti moj izbor
svako ima svoj izbor....pretpostavljam da je i njegov izbr isto d abude ovde u razloge necu ulaziti...postovi govore sami za sebe...to je srpski receno..i z d r k a va nje

mene bas briga sto mi neko kaze da sam ovde "zato sto..." ili " zato sto nesto drugo"

dok god ja znam zasto sam ovde,dobro je

...pa makar to bilo i iz dosade...ili zato sto nemam sta drugo da radim....ili bilo sta jos jadnije...

ali,ako ja posecujem forum,a mnogo dobro zivim,nadam se da nije sve bas tako lose ovde,verujem da ima ljudi koji samo vole da razmisljaju i pokusavaju da shvate neke stvari iz mnogo vise uglova nego sto to pruza real life.....

mislim--neces ici ulicom i pitati prolaznike---anal sex ? da ili ne? zasto? kako?

prijatelje? hmmmm...tesko da ce iko pricati o tome "bas toliko iskreno" kao ovde....itd

ima...ima prednosti

e,sad...na tome treba i ostati,ne verujem u nesto vise od chata,mada uvek postoji onih 5%...
kad nesto smatram "dokazanom"cinjenicom ,mislim da je to 95% tacno. tako da 5% ima sansu...ili cak manje od 5%

kakva šmekerčina
prošo sito i rešeto i pokajao se :rotf:

pa sad jedino da dozvolim otvorenu operaciju mozga....ajme...pa bas sve smo sisale vesla pa ne znamo, pa kako nam muskarac napise da smo naj a mi oma poverujemo i uskocimo u krevet
jedan probo pa se us ro..mislim stvarno....toliko sumnjati u neciju inteligenciju i podvoditi pod rec svi..je zabrinjavajuce
uostalom generalizacije tog tipa su mi neprihvatljive

pa sad jedino da dozvolim otvorenu operaciju mozga....ajme...pa bas sve smo sisale vesla pa ne znamo, pa kako nam muskarac napise da smo naj a mi oma poverujemo i uskocimo u krevet
jedan probo pa se us ro..mislim stvarno....toliko sumnjati u neciju inteligenciju i podvoditi pod rec svi..je zabrinjavajuce
uostalom generalizacije tog tipa su mi neprihvatljive

Сад си ми уништила илузије:hahaha:! Ја сам био убеђен да је ово једино место на свету на коме хипнотичком снагом речи можеш "скинути" рибу, е стварно си ме убила у појам!:lol:

pa kako bre
vidis da sam napisala da OMA poverujemo:p

Супер си ти:D :zag:, .................... без задњих намера - где смем и да помислим на то:hahaha:...................после свега написаног мора човек да се огради, иначе сам од стране друштва за заштиту форумског морала и достојанства нахебо о жути!:D

svi mi koji smo godinama na ovom pdf..nagledali smo se i nacitali raznih tema na ovom podforumu
od onih ultra dobrih, preko osrednjih bezveznih i zacudjujuje glupih
simptomaticno je d a je velika vecina ok tema posle samo par dana ,padala sve nize i nize na stranici a nezanimljive teme su se drzale i po nekoliko dana nedelja i meseci visoko se kotirujacu uglavnom zbog spama i raznog lupetanja
da ne bih ja tu previse drzala predavanja a interesuje me vase misljenje
sta je smisao ovog podforuma za vas
postoji li neka tema sa kojom ste se bas ono odusevili. al je pala u zaborav
ili koje su vas teme bas iznervirale svojom stupidnoscu
da li zelite da izbacaite ovde negativnu pozitivnu energiju da nekog nadmudrite da piisete ono sto u rl ne zelite, da budete prosti ili lkulturni
sta ocekujete ovde da pronadjete od tema
sta je to sto vas ovde nervira
sta biste zeleli da procitate
meni licno je sve dosadnije i uzaludnije, a ne bih volela da odem odavde jer bas znamo lepo da se druzimo
smaram a?
To kada sam rekao Tabu, naljutio se...ziva istina..kako je nekada ovde bilo dobro...a sada:roll:
odlicna tema:super:

e dobro pogledala sam malo...znaci neki od vas jos gaje iluziju da su normalni samo su slucajno zalutali ovde :hahaha:

Ако си озбиљна, у шта искрено сумњам:D, само ћу рећи да то што је неком живот некад овакав, некад онакав ни на који начин не би требало да га одређује у смислу његовог менталног здравља то јест стања нормалног и ненормалног, ако ниси озбиљна, што дубоко верујем, уживај што се ова "рибица" упецала и слатко се смеј, ја частим!:D

Ако си озбиљна, у шта искрено сумњам:D, само ћу рећи да то што је неком живот некад овакав, некад онакав ни на који начин не би требало да га одређује у смислу његовог менталног здравља то јест стања нормалног и ненормалног, ако ниси озбиљна, што дубоко верујем, уживај што се ова "рибица" упецала и слатко се смеј, ја частим!:D

lepo li je ziveti u blazenom zavaravanju :)
nista nikad nije slucajno
:cool:

svi mi koji smo godinama na ovom pdf..nagledali smo se i nacitali raznih tema na ovom podforumu
od onih ultra dobrih, preko osrednjih bezveznih i zacudjujuje glupih
simptomaticno je d a je velika vecina ok tema posle samo par dana ,padala sve nize i nize na stranici a nezanimljive teme su se drzale i po nekoliko dana nedelja i meseci visoko se kotirujacu uglavnom zbog spama i raznog lupetanja
da ne bih ja tu previse drzala predavanja a interesuje me vase misljenje
sta je smisao ovog podforuma za vas
postoji li neka tema sa kojom ste se bas ono odusevili. al je pala u zaborav
ili koje su vas teme bas iznervirale svojom stupidnoscu
da li zelite da izbacaite ovde negativnu pozitivnu energiju da nekog nadmudrite da piisete ono sto u rl ne zelite, da budete prosti ili lkulturni
sta ocekujete ovde da pronadjete od tema
sta je to sto vas ovde nervira
sta biste zeleli da procitate
meni licno je sve dosadnije i uzaludnije, a ne bih volela da odem odavde jer bas znamo lepo da se druzimo
smaram a?

Meni se najvise svidjaju moje teme:D
I politika je zabavna:D
Erotika takodje:D
Ocekujem da pronadjem muziku,lepe slicice i nekog ili nesto da me nasmeje:D

Back