light & dark
Buduća legenda
- Poruka
- 37.758
ja sam dosla ovde da kenj.am
a ko hoce nesto ozbiljno ima ozbiljan deo
ovo je poslednje uporiste nas dzedaja
a ko hoce nesto ozbiljno ima ozbiljan deo
ovo je poslednje uporiste nas dzedaja
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa da li ima veze s godinama horoskopskim znakom ili s necim drugim..ni da sam mladja ni da sam starija ni da sam plava ni crna, ....neko ko ovde provodi vreme ne moze meni da spocitava zasto sam ja ovde, niti moze da donosi apriori zakljucke o mom ili bilo cijem bivstvovanju ovde na ovom pdf ili uopste na krstipa da sve ovo malo ozbiljnije shvatam,
da sam malo mladja i labilnija,
ladno bi me oterao odavde.![]()
..ma daj majkl..nije valjda da ste ozbiljni
Зар се не види како умирем од смехаispada da jesmo. i verovatno bi najbolje i bilo.
msm, već znam da mi je gubljenje vremena,
još samo mi fali da me okarakterišu ovde kao
neku paćenicu i sl.![]()

pokušala sam da skontam ko se s kim "raspravlja" i zašto, al sam odustala...![]()

kakva šmekerčinauvek savetujem devojkama - NIKADA muškarca sa neta.
Prošao sam sve i znam šta govorim.
Znam čime sam se služio i znam šta reč može da uradi od otvorenog ženskog mozga.
Suviše je lako. Suviše je nepošteno.

kakva šmekerčina
prošo sito i rešeto i pokajao se![]()
pa sad jedino da dozvolim otvorenu operaciju mozga....ajme...pa bas sve smo sisale vesla pa ne znamo, pa kako nam muskarac napise da smo naj a mi oma poverujemo i uskocimo u krevet
jedan probo pa se us ro..mislim stvarno....toliko sumnjati u neciju inteligenciju i podvoditi pod rec svi..je zabrinjavajuce
uostalom generalizacije tog tipa su mi neprihvatljive
! Ја сам био убеђен да је ово једино место на свету на коме хипнотичком снагом речи можеш "скинути" рибу, е стварно си ме убила у појам!
Сад си ми уништила илузије! Ја сам био убеђен да је ово једино место на свету на коме хипнотичком снагом речи можеш "скинути" рибу, е стварно си ме убила у појам!
![]()

pa kako bre
vidis da sam napisala da OMA poverujemo![]()

pa kako bre
vidis da sam napisala da OMA poverujemo![]()
, .................... без задњих намера - где смем и да помислим на то
...................после свега написаног мора човек да се огради, иначе сам од стране друштва за заштиту форумског морала и достојанства нахебо о жути!
Cek, imam nesto vazno da ti kazem na pp![]()
To kada sam rekao Tabu, naljutio se...ziva istina..kako je nekada ovde bilo dobro...a sadasvi mi koji smo godinama na ovom pdf..nagledali smo se i nacitali raznih tema na ovom podforumu
od onih ultra dobrih, preko osrednjih bezveznih i zacudjujuje glupih
simptomaticno je d a je velika vecina ok tema posle samo par dana ,padala sve nize i nize na stranici a nezanimljive teme su se drzale i po nekoliko dana nedelja i meseci visoko se kotirujacu uglavnom zbog spama i raznog lupetanja
da ne bih ja tu previse drzala predavanja a interesuje me vase misljenje
sta je smisao ovog podforuma za vas
postoji li neka tema sa kojom ste se bas ono odusevili. al je pala u zaborav
ili koje su vas teme bas iznervirale svojom stupidnoscu
da li zelite da izbacaite ovde negativnu pozitivnu energiju da nekog nadmudrite da piisete ono sto u rl ne zelite, da budete prosti ili lkulturni
sta ocekujete ovde da pronadjete od tema
sta je to sto vas ovde nervira
sta biste zeleli da procitate
meni licno je sve dosadnije i uzaludnije, a ne bih volela da odem odavde jer bas znamo lepo da se druzimo
smaram a?

e dobro pogledala sam malo...znaci neki od vas jos gaje iluziju da su normalni samo su slucajno zalutali ovde![]()
Ако си озбиљна, у шта искрено сумњам, само ћу рећи да то што је неком живот некад овакав, некад онакав ни на који начин не би требало да га одређује у смислу његовог менталног здравља то јест стања нормалног и ненормалног, ако ниси озбиљна, што дубоко верујем, уживај што се ова "рибица" упецала и слатко се смеј, ја частим!
![]()

Cek, imam nesto vazno da ti kazem na pp![]()

svi mi koji smo godinama na ovom pdf..nagledali smo se i nacitali raznih tema na ovom podforumu
od onih ultra dobrih, preko osrednjih bezveznih i zacudjujuje glupih
simptomaticno je d a je velika vecina ok tema posle samo par dana ,padala sve nize i nize na stranici a nezanimljive teme su se drzale i po nekoliko dana nedelja i meseci visoko se kotirujacu uglavnom zbog spama i raznog lupetanja
da ne bih ja tu previse drzala predavanja a interesuje me vase misljenje
sta je smisao ovog podforuma za vas
postoji li neka tema sa kojom ste se bas ono odusevili. al je pala u zaborav
ili koje su vas teme bas iznervirale svojom stupidnoscu
da li zelite da izbacaite ovde negativnu pozitivnu energiju da nekog nadmudrite da piisete ono sto u rl ne zelite, da budete prosti ili lkulturni
sta ocekujete ovde da pronadjete od tema
sta je to sto vas ovde nervira
sta biste zeleli da procitate
meni licno je sve dosadnije i uzaludnije, a ne bih volela da odem odavde jer bas znamo lepo da se druzimo
smaram a?
AHHHHH....kako je nekad bilo lepo.....k'o babe i dede neke zvucimo....

smaram a?