ljubav i kumstvo

ljudi ne vole da pričaju i ljubavi, a neretko su i sebični kada je ljubav u pitanju..nisam takva..želala sam da čujem vaše mišljenje i možda neki savet..ovako..
u stabilnoj sam vezi, a ometajući faktori i nisu za mene ometajući, jesu delimično za mog dečka..njega sam upoznala kada je kumovao mom bivšem dečku..bio mu je kršteni kum..odmah sam osteila neke emocije..i spontano se desilo..nismo želeli da krijemo,jer smo oboje pošteni ljudi,zašto da se krijemo? svima smo obznanili našu ljubav..
nisam religiozni fanatik i ne smatram to grehom..ali moj dečko je vernik i sada ga jako peče savest,jer ona kaže da je kao kum duhovni otac mom bivšem dečku i plaši se da će goreti u paklu ili navući neku kletvu na našu ljubav..ne mislim tako. šta vi mislite?
pozz

samo kacavenda vam moze pomoci
poyy

....zelela sam da cujem vase misljenje i mozda neki savet...kazes ti.Realno ja ne vidim da ti imas neki problem,cak ni moralni,tako da sticem neki utisak da ti je ovo decko sve izdiktirao u pero ili ti u njegovo ime anketiras prisutni plebs.Jako bi bilo zanimljivo cuti tvog decka,pogotovo nakon tog prvog jutra,nakon sto je heftao kumovu ribu.Kao duhovnik se lose pokazao,kum ce zalizati uvredu i verovatno ce mu negde oprostiti,a njemu ce ostati blam i strah od svakog sledeceg kumstva,jer tebi ovo moze preci u naviku(uradila si jednom,sta te sprecava da to ponovis...postenje..ma daj,pa bila si i pre postena,zar ne,ali eto desilo se)tako da je najbolje da mu emocije drzis pod kontrolom,pre nego sto emigrira u neki manastir...ili bar do nekog sledeceg kumstva.

Back