gost 310829
Veoma poznat
- Poruka
- 10.351
imas 97 por. i reputacijuuuuuuu.................jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee..................samuraj sta si se zagledo u daljinu tim pogledom alsamopasanbaja![]()
pa profilna, moram se namestit

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
imas 97 por. i reputacijuuuuuuu.................jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee..................samuraj sta si se zagledo u daljinu tim pogledom alsamopasanbaja![]()
Sinoc me je jedna devojka iznenadila. Znao sam je od ranije , i nismo se dugo sreli. Posle pola sata intenzivenog razgovora i preskakanja teme od toga sta se desava u zivotu do pitanja ljubavi, bio sam naostren da joj kazem nesto veoma diskutabilno vezano za sve, i prekinula me je pitavsi me:" Da li si ikada nasao osobu sa kojom mozes jednostavno da cutis i da uzivas u tome." Ta tisina , i gledanje u oci je prijala kao ni jedan skorasnji razgovor koji sam imao. Samo pogledi oni bezosudjujuci, prepusteni, svadja, rasprava, kriterijumi, sve je otislo u imaginarnu kantu za odpatke i prepustilo se jednom razgovoru u kojem su reci budalastine.
Ne verujem da se i sam to nisi do sada zapitao, osetio, zaključio...Ali valjda ti je bilo lepo da to čuješ iz tuđih usta( još ako su usne senzualne, a oči velike i bistre...)
Inače, ne bih da ti kavrim čaroliju, ali to je pitanje koje ženske nakon sat vremena postavljau sagovorniku, kada su već načete teme emocija, veza, sexa...A htele bi da se kresnu sa dotičnim, pa malo da ga inpresioniraju dubinom poimanja-izgovorenom u kombinaciji sa par svakodnevnih izraza, tj narodskim jezikom..........I onda plen treba da zagrize, jer oseti da je ta neka ustvari divna duša u lepom telu, jer lepota je u jednostavnosti![]()
Ne verujem da se i sam to nisi do sada zapitao, osetio, zaključio...Ali valjda ti je bilo lepo da to čuješ iz tuđih usta( još ako su usne senzualne, a oči velike i bistre...)
Inače, ne bih da ti kavrim čaroliju, ali to je pitanje koje ženske nakon sat vremena postavljau sagovorniku, kada su već načete teme emocija, veza, sexa...A htele bi da se kresnu sa dotičnim, pa malo da ga inpresioniraju dubinom poimanja-izgovorenom u kombinaciji sa par svakodnevnih izraza, tj narodskim jezikom..........I onda plen treba da zagrize, jer oseti da je ta neka ustvari divna duša u lepom telu, jer lepota je u jednostavnosti![]()
Pa tako ti je u zivotu,sve je bez pardona........zasto sad da se na silu smejemo?..........to nadmudrivanje,je i ovde i u RL............ali i to je pomak,ranije nije bilo svadja i raspravljanja izmedju maskaraca i zena,sve je bilo kako musko kaze,zene cute........sad smo ipak napravili pomak.......ura...........ljubav je prevazidjena stvar,sve je ionako zaebancija..........
![]()
išššššššššššššššššš![]()
smesan si kao bioskop,nemoj ovde da prodajes poteze ocajnika.........![]()
gospojice ako ti ne veruješ u deda mraza, ima nas koji verujemo, i nemoj sebi davati za pravo da nas ubeđuješ da ljubav postoji ili ne postoji.
+ kad vređaš nekog koga ne poznaješ.....pa to više govori o tebi, sad te molim meni za ljubav odi se svađat na neku drugu temu sa kim hoćeš ja nisam iz te priče![]()
e meni se bas ostaje ovde ,i bas mi se rasprravlja sa tobom,druge teme su mi dosadne,ustvari nisam ih ni gledala,tvoja je bila prva.....a posto vidim da ti hoces da presipas iz supljeg u prazno,rekoh da ti se pridruzim.............i mislim da si ti bas iz tih prica......![]()
Da, daaaaaaaaaaaa...A, ti i dalje ne veruj................
a ne verujem... zašto to ne bi rekla ako želi? ko pita ne skita...što bi se išta moralo umotavat, bar danas kad je sve na izvolte..baš ne verujemDa, daaaaaaaaaaaa...A, ti i dalje ne veruj................![]()
Nije me interesovao ni sex, niti usne senzualne niti bilo sta od toga. Jednostavno pozitivan momenat koji je ispunjujuc. To je to, to mi je sve sto mi je bilo dovoljno. Bez sexa, bez usana, bez pipanja, samo prijatna, ispunjujuca, bez analize tudjih poteza, olaksavajuca tisina sa jednom osobom.
Zato što verovatno nije štroka od gluperde, a nije ni mentalni kapacitet, već ono ok.a ne verujem... zašto to ne bi rekla ako želi? ko pita ne skita...što bi se išta moralo umotavat, bar danas kad je sve na izvolte..baš ne verujem
Zato što verovatno nije štroka od gluperde, a nije ni mentalni kapacitet, već ono ok.
Blago tebi, znači to si doživeo, to ispunjenje sa sa nekom cicom koja ti nije privlačna, koju ne bi kresnuo, itd...Već baš ono doživeo si prosvetljujući momenat?
Njen fizkus nije ušao u domen tvoje opservacije, divno i nesvakidašnje![]()
Niko nije rekao da nije privlacna fizicki.
prevedi![]()