milkokv
Ističe se
- Poruka
- 2.949
braon
jel vam dosadno?
jel vam dosadno?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
braon
jel vam dosadno?
crnaplava
kosa?
plava
kosa?
ps nije mi dosadno..spava mi se al ne mogu da spavam
Да није интернета сад би се сморили.И још нешто ми је занимљиво.
За кога навијате ако упоште имате ту свест.Ко нема нема.
Да није интернета сад би се сморили.И још нешто ми је занимљиво.
За кога навијате ако упоште имате ту свест.Ко нема нема.
za partizan,mada nisam vatreni navijac..
jel idete na more?
Nikada mi nije dosadno.Boja ociju smedja sa zelenim obrisima.Boja kose smedja.Koje ime biste dali sinu?Partizan
a vi?
idem na more
da li ste probali seks u moru
dragisa ili miljojkoGde si Safirice?Dobrodosla nam.Nikada mi nije dosadno.Boja ociju smedja sa zelenim obrisima.Boja kose smedja.Koje ime biste dali sinu?
Gde si Safirice?Dobrodosla nam.Nikada mi nije dosadno.Boja ociju smedja sa zelenim obrisima.Boja kose smedja.Koje ime biste dali sinu?

За мене се зна.Ал ипак да рекем.Вилим Звезду ко леба да једем, ко да ми је члан породице и навијач сам.
Јел идете на стадион?
ne
cokolada ili vanila
da li skidate filmove sa neta i kako
Posto je opet haos sa pitanjima,ja cu polako da odg.da se niko ne uvredi.Navijam za Zvezdu.Najlepsi deo Srbije je po meni Vojvodina.Cisto sam strejt.Vodjenje ljubavi u moru nisam probala,niti me to privlaci.Najlepsi poklon koji ste dobili?
narafski
da idem na stadion
sta smo preskocili?
Posto je opet haos sa pitanjima,ja cu polako da odg.da se niko ne uvredi.Navijam za Zvezdu.Najlepsi deo Srbije je po meni Vojvodina.Cisto sam strejt.Vodjenje ljubavi u moru nisam probala,niti me to privlaci.Najlepsi poklon koji ste dobili?