Ankora
Buduća legenda
- Poruka
- 38.332
Da li ste usamljeni u krevetu?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne,ne drogiram se.Sta mislite,gde se svi razbezali sa teme?
Da li ste usamljeni u krevetu?
Ти питаш да ли спавамо тренутно сами.Спавамо сами али нисмо усамљени.Имамо ми шта да нас греје.
А ви
Ти питаш да ли спавамо тренутно сами.Спавамо сами али нисмо усамљени.Имамо ми шта да нас греје.
А ви

Ponekad.
Volite li kad krevet škripi?

Da,jesam tuzna.Biti single i usamljen su dve razlicite stvari.Da li Vas nervira kada neko namerno preskace Vasa pitanja?
Da,jesam tuzna.Biti single i usamljen su dve razlicite stvari.Da li Vas nervira kada neko namerno preskace Vasa pitanja?
gutamapsolutno ne podnosim i preseljavam sex na patos.
jel gutate ili pljunete?![]()
daНе.
А ви
ako sam ja, oprosti, izvini
nesam namerno.
da li volite igru istine u RL?
mačegutam
da
Ne
Kako kulirate iznenadnu napaljenost na javnom mjestu?

Волео бих.
Колико вам треба да се радујете?
Ako krevet skripi,ili ga popravis ili kupis nov krevet.Da li se Vama cini da ako nisi prost i vulgaran,da si kao izopsten i nezanimljiv na Forumu
Ako krevet skripi,ili ga popravis ili kupis nov krevet.Da li se Vama cini da ako nisi prost i vulgaran,da si kao izopsten i nezanimljiv na Forumu
Elen,nisam razum.pitanje tvoje,vezano za kako ti kazes, "kuliranje".Ne .
Ste aktivniji ili pasivniji u sexu?
Da,nije fer favorizovati samo necija pitanja.Malo mi treba da se radujem.Nisam tezak covek,iako neki tako misle.Elen,nisam razum.pitanje tvoje,vezano za kako ti kazes, "kuliranje".
.. pa ono tipa , što radiš kad te uvati napaljenost iz vedra neba a na javnom si mjestu ?Da,nije fer favorizovati samo necija pitanja.Malo mi treba da se radujem.Nisam tezak covek,iako neki tako misle.Elen,nisam razum.pitanje tvoje,vezano za kako ti kazes, "kuliranje".

Шта мислиш?

Ne .
Ste aktivniji ili pasivniji u sexu?

svejedno miTuzna da,melanholicna ne.Da,cini mi se nezanimljiva za neke,ali to je ok.Nismo svi isti.Volite kada je na nebu pun Mesec?
Uvek sam aktivna
Najlepse mesto za sex?

.. pa ono tipa , što radiš kad te uvati napaljenost iz vedra neba a na javnom si mjestu ?
Al odgoverno je
Pa jel ja mogu znat dal možda više težiš dominaciji žene ..?![]()