gost 151384
Elita
- Poruka
- 22.756
Јецо браво за Звезду.Сафира направи заставу тог аватара и маши са југа да знам де да бацам пиротехнику на тебе
Најлепши поклони су од срца без флоскула стварно то мислим.
.....Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Јецо браво за Звезду.Сафира направи заставу тог аватара и маши са југа да знам де да бацам пиротехнику на тебе
Најлепши поклони су од срца без флоскула стварно то мислим.
.....da li skidate filmove sa neta i kako
ma znam ja da skidam..nekad sam skidao sa torrenta sad sa warez foruma preko rapidsharea,megaupload itd..Имаш онецлицмовиез сајт са дирекним даунлоуд линком преко мегауплоде али најбоље ти је преко торента.Показаћу ти нема фрке.
ma znam ja da skidam..nekad sam skidao sa torrenta sad sa warez foruma preko rapidsharea,megaupload itd..

Ne verujem u crnu magiju.Sto bi ti se Nikola,zena vise pitala za kcerku a ne i sina tj.oko izbora imena?Hrabra..nekad i previse,a nekad nedovoljno.Ne idem na utakmice.Sin:Mihajlo/Manojlo/Pavle,a kcerka:Marija/Anastasija.

Објасни се.Добијао сам велике поконе ал кад ми неко одвоји од онога што мало има то ми је најлепше.Поклон као поклон.добијао сам скупе ствари за облашењ и дрес комплет горе и доле са кошаркаша донео ми ћале кад сам био клинац то вреди јер се неможе купити.
Михајло.
Дал знате да насмејете људе.Мислим на хумор.
pa si doso nas koji ne znamo da zekish?
ovo je pitanje i cekam odgovor![]()

ne zezam samo pitam...ja mislim da je prava steta za nekog ko ima net a da ne zna da skida filmove i druge stvarcice
AJDE DA MAKAR TRAZI partnera ovako..nego se samo dopisuju.tragedija
znaci imas net a ne skidas filmove,ne trazis ebace..pa koji ce ti onda djavo
ali mozes to da ispravis,samo mi ostavi msncic u inbox pozz

Ју .........Срам те било....Па ти ми се супростављаш...ја реко за поклоен...Нисам веровао твојој дрскости
Како смеш да ми се супроставиш?![]()

Ja nemam pojma,kako se to radi.Safira,nisi jedina.Ne verujem u crnu magiju.Sto bi ti se Nikola,zena vise pitala za kcerku a ne i sina tj.oko izbora imena?
pa valjda umem
a vi?

kojo viteze
pomazete li damama u svim nevoljama![]()
kojo viteze
pomazete li damama u svim nevoljama![]()
umem da nasmijem
gde najvise voleli da odete na letovanje