LjiS igra istine

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Објасни се.Добијао сам велике поконе ал кад ми неко одвоји од онога што мало има то ми је најлепше.Поклон као поклон.добијао сам скупе ствари за облашењ и дрес комплет горе и доле са кошаркаша донео ми ћале кад сам био клинац то вреди јер се неможе купити.

Објасни се.Добијао сам велике поконе ал кад ми неко одвоји од онога што мало има то ми је најлепше.Поклон као поклон.добијао сам скупе ствари за облашењ и дрес комплет горе и доле са кошаркаша донео ми ћале кад сам био клинац то вреди јер се неможе купити.

pa rekoh za poklon
moji klinci su mi za rodjus napravili album i polepili moje fotke sa njima i svaku fotografiju komentarisali...preplakala sam svaki komentar...ali sam bila jako ponosna kako me oni vide kao mamu:D

pa si doso nas koji ne znamo da zekish?:D
ovo je pitanje i cekam odgovor:rotf:

ne zezam samo pitam...ja mislim da je prava steta za nekog ko ima net a da ne zna da skida filmove i druge stvarcice
AJDE DA MAKAR TRAZI partnera ovako..nego se samo dopisuju.tragedija
znaci imas net a ne skidas filmove,ne trazis ebace..pa koji ce ti onda djavo
ali mozes to da ispravis,samo mi ostavi msncic u inbox pozz

Ja nemam pojma,kako se to radi.Safira,nisi jedina.:)Ne verujem u crnu magiju.Sto bi ti se Nikola,zena vise pitala za kcerku a ne i sina tj.oko izbora imena?

Обично тако жене желе и мушкарци.Не бих дао име сину које жена не жели.Да си ти ревцимо мајка оба детета би имала имена која ти се свиђају, само бих волеод а ја дам сину име то је то.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back