- Poruka
- 9.306
Pa nisam mislio na takvog.:wink:Dopada im se.
Ne samo i bukvalno jak na jeziku, već intelektualno superioran.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa nisam mislio na takvog.:wink:Dopada im se.
Pa nisam mislio na takvog.:wink:

Mislio sam na muške alapače,kojih je pun forum.E, dobro, onda pardon - nisam te skapirala. Ja sam mislila baš na takvog.![]()

Mislio sam na muške alapače,kojih je pun forum.![]()
Žene se pričom oslobađaju stresa i saopštavaju prijateljima važne stvari,muškarci koji mnogo pričaju se takmiče.Pih... Muške alapače... ženske alapače... U čemu je razlika?
Iza praznih priča kriju se prazni ljudi, bilo da su muškarci ili žene.
...e,neću više.
Dopada im se.

opa
Muskarci - kao i zene koje se mnogo hvale i su sve samo ne JAKI
Dobro kazes,ta to je odlika svakog zrelog coveka - ali ne i zene.Zene su neodlucne i to je opste poznata cinjenica
Kada bi zene mogle da donose odluke same,onda bi prilazile muskarcima.
Zato sto nakon sto doneses odluku imas odgovornost,koje zene obicno ne mogu da podnesu.
Ili bile bi direktne.
Naravno necu reci,ima zena koje zive same bez muskaraca da donose odluke za njih,one mogu da se prilagode ustvari svako moze da se prilagodi.
Ali nema zene koja voli takav zivot.NemaSnabdevac je neko ko je ima dovoljno novca,ali zene koje imaju novca ne trebaju ni to.Ni visina.
Treba im neko ko je dominantan,samopouzdan,ko donosi odluke (odgovoran)...
Dobra fora..samo se bojim da ce sad odjednom sve zene reci kako nemaju problem prici..nema sanse..cast izuzecima
![]()

to sto tebi zene ne prilaze, a sto ti u pokusajima prilaska njima izgleda nemas uspeha nije dovoljan razlog da u svojoj glavi iskonstruises pricu o zenskoj neodlucnosti i bezanju od odgovornosti.Dobro kazes,ta to je odlika svakog zrelog coveka - ali ne i zene.Zene su neodlucne i to je opste poznata cinjenica
Kada bi zene mogle da donose odluke same,onda bi prilazile muskarcima.
Zato sto nakon sto doneses odluku imas odgovornost,koje zene obicno ne mogu da podnesu.
Ili bile bi direktne.
Ti si samo dokazao ono što sam napisala. Hvala.Zanimljivo
Pa ne ide bas tako.
Imas 3 velika dela mozga.
1) korteks - racionalni deo kojim razmisljas
2) podsvest (amigdala i tako to ) to je za emocije i verovanja
3) nesvesni deo (uglavno, kontrolise rad srca pluca,i sex, npr on kontrolise kada se uzbudis)
E sada,taj deo koji se uci od okruzenja je u podsvesti,a drugi deo koji potice iz dela 3) potice iz gena vecinom.
E sada kada se rodi neko,onda on mora da ima taj deo 3) razvijen posebno za zenu a posebno za muskarca...isto kao sto npr zene imaju velike grudi a (zdravi) muskarci nemaju.
kako se osecash posle toliko napisanih gluposti, leba ti?:shock:
Ti si samo dokazao ono što sam napisala. Hvala.
Ono o čemu mi pričamo (emocije i neke ljudske osobine, te afiniteti) svakako nema veze sa time kolike će sise da ti izrastu.
Inače, mene su učili da to sa sikama i polnim organima, uz gene, ima velike veze sa hormonima u vreme trudnoće, koje si već pomenuo.
Elem, manje teoretiši, više racionališi, tj. probaj da posvetiš maksimalnu pažnju korteksu.
Muškarci generalno žele da su žene "prirodno predodređene" da budu jadne i nazaštićene, kako bi dokazali tvrdnju da bismo se raspale bez njihove snažne ruke i to je u redu. Nije u redu kada se takve tvrdnje nađu na glasu, bilo kakvom, tj. kad dobiju previše pažnje. Jer su u pitanju najobičnije želje.

to sto tebi zene ne prilaze, a sto ti u pokusajima prilaska njima izgleda nemas uspeha nije dovoljan razlog da u svojoj glavi iskonstruises pricu o zenskoj neodlucnosti i bezanju od odgovornosti.
iako je dobar nacin da se utesis, ova misaona konstrukcija nema utemeljenje u realnosti, niti opstost.

OK sad smo stigli do JAKIHZnam jedino da zene samo ZELE jake muskarce...
muškaraca.
mislim... svašta... koliko godina imamo.....OK sad smo stigli do JAKIHmuškaraca.
Reci, koliko je tačno glupo da ti sad meni tvrdiš da znaš šta želim? I da i dalje to tvrdiš, iako ti ja, krajnje dobronamerno, kažem da to nije istina?
Ajd jake..... mislim, šta god da je to..... uopšte ne volim preterano izdefinisane mišiće i malo koja kaže da voli. Ali dominantnemislim... svašta... koliko godina imamo.....
Uf zene u podredjenom polozaju. Glupost. Romi su u podredjenijem polozaju od zena. Kolko % roma je na rukovodecim mestima u Srbiji, ili u skupstini? A koliko je roma bilo predsednik kod nas?
Nece zene neke da razumeju jednostavno da poslodavac zaposli onoga ko moze vise para da mu donese, ko zna bolje, na kome ce vise da zaradi, cije se umece bolje prodaje.
Jednostavan primer, cak neukusan na prvi pogled je primer javne kuce. Da li je vise zena koje bi platile da iznajme muskarca za sex, ili je vise muskaraca koji bi platili da iznajme zenu? Makro isto tako zna odgovor i onda drzi zene da mu rade jer moze vise para da dobije na taj nacin. Ta radna snaga mu donosi veci profit. Profit je danas biblija, a ne bajke neke.
Ako je guza i lepo lice bogom dano i svi to cene, ne znaci da je dovoljno da se bude predsednik ili menadzer! Mora da se uci i nauci, pokaze na delu, kao sto to i muskarci moraju. Ko bolje zna - dobije posao.
A sta je JAK muskarac kao i nekoliko prethodnih puta to nije drvoseca neki,nego muskarac koji nije slab,koji je iskren 100% - znaci nema potrebe da laze,samopouzdan i ne plase se da pridje bilo kojoj zeni koja ga interesuje.Jaka licnost.
I nije ga mnogo briga sta drugi misle ali je i dalje pozitivan,harizmatican romantican i dobar u sexu.
Slab muskarac je jako fin prema devojkama,nikada ih ne uvredi ne zeza dobar je drug ,romantican,stalno se zaljubljuje,juri devojke kupuje im svasta, nezan je prema njima,nema samopouzdanja nema licnosti,ne sme prici zeni ima prosecan posao nije mastovit odvratan sex....
), a to dalje podrazumeva da je.... dobar u seksu /zahvaljujući svim gore navedenim osobinama/.ajde adje,mozete vi to i boljeDoors izvini za avatar.
ali najbolja fora jeDa izvedem zaključke:
Jak muškarac je, dakle, po tebi onaj koji nije slab (..
), a to dalje podrazumeva da je.... dobar u seksu /zahvaljujući svim gore navedenim osobinama/.
Slab muškarac je fin prema ženskom polu, sklon davanju poklona, nežnostima i... ima odvratan seks zato što a) nije maštovit, b) nema ličnost.
I jedan i drugi tip muškarca imaju zajedničku odliku: romantični su?![]()
(Uzgred, romantičan muškarac (ili žena) po pravilu je i maštovit.)
Ne postoje međutipovi, ili treći, četvrti... n/ti tip muškarca? Oni koji, npr, nisu ni jaki ni slabi, nisu zaljubljivi, nisu skloni poklanjanju, nisu ni preterano fini ali ni gubi, nisu romantični, ali imaju sampouzdanja i, recimo, sasvim solidan seks... a postoji još bezbroj kombinacija. Većina njih se sasvim solidno snađe, pa pronađe sebi srodnu dušu.
Godzila, ne dele se ljudi (muškarci i žene) samo na dve kategorije, i to na osnovu toga da li su jaki ili slabi. Konačno - ponekad ljudi samo deluju kao jaki a neka životna situacija ih demantuje pa se ispostave kao slabi /i obrnuto/.
sto po toj logici(samo dva tipa muskaraca)znaci da jak muskarac je grub,vredja i zeza devojkeSlab muskarac je jako fin prema devojkama,nikada ih ne uvredi ne zeza dobar je drug
pa gde to ima sem u vrticu?
))