Ljajić: Žene i dalje u podređenom položaju

pa naravno da nece
moraju prvo muskarci da odluce da im je vaznije troje dece od zategnutih sisa i dupeta:mad:

i to... plus vaspitavanje petoro dece je ogroman napor da se razumemo.I na kraju kada se deca razidju svako na svoju stranu, ostanesh sama.
A da ne kazem mushkarci...
Imam jednu poznanicu ona je Svedjanka a suprug je iz Bolivije( Latinoamerikanac). Imaju shestoro dece. On radi u jednoj drzavnoj firmi za zashtitu protiv zrachenja a ona je domacica. Odgovara joj takav zivot. On je drzi ko malo vode na dlanu. Naravno njoj je lako jer ima sve privilegije: dobija dechije dodatke, roditeljski dodatak, dodatak za stan pa chak i da se rastanu nikada nece ostati na ulici.Lako je njoj kada drushtvo stoji iza.

I kao šlag na tortu:
Ženama je potreban muškarac koji je sve već unapred smislio (jer, to sam JA, a mnogo je teško promeniti se, bolje da verujem u ovu lepu izjavu nego da se i dalje napaćeno trudim).

Ti dečko zaista NE ZNAŠ šta privlači žene. Zato i imaš problem. Ja ti ovo kažem krajnje dobronamerno. Pa ti sad veruj u šta želiš i uljuljkuj se u svoj svetić do mile volje :wink:

Znaju li muškarci šta njih privlači? Ili i to ti znaš, pa da im kažeš?

Koji sad problem ja to imam, nisam pominajo nikakav problem ?
Nisu zene za ovu temu, nimalo :mrgreen::mrgreen::heart:

Isto tako je moguca situacija (ustvari tacna) da TI NE ZNAS i da verujes samo sebi (jer, to sam JA, a mnogo je teško promeniti se, bolje da verujem u ovu lepu izjavu nego da se i dalje napaćeno trudim).

hvala na brizi ali ja tacno znam sta privlaci zene,i to sam lepo napisao ovde ali ne znam kako si ti to pogresno shvatila.

Da znam da zenama ne treba muskarac koji je unapred sve isplanirao...

To se valjda ne moze pogresno razumeti :mrgreen::heart:

Nisu zene za ovu temu, nimalo
Jao Godzilo (kad se već bavimo forumoanalizom, da li je to neko podsvesno skretanje pažnje na tvoj polni organ? :mrgreen: ) naravno da ja ne znam ništa o ženama jer sam žena, večita forumska istina je da nijedna žena ne zna ništa o sebi i svojoj prirodi, te da se ovde registrovala da bi joj takvi i slični Patci :mrgreen: pokazali pravi put.

Pun je forum ustvari momčića koji veruju da znaju šta i kako žene osećaju bolje od samih žena. Nego, ne reče mi šta je sa muškarcima u celoj priči? Možda je skretanje sa teme, al' eto interesuje me da li znaš i kako muškarci razmišljaju, što bi te zaista stavilo u zavidan položaj u odnosu na nas..... smrtnike :lol: :wink:

Kako bi bilo lepo kad bi svoju forumsku samouverenost preneo na neke lepše sfere života.

Jao Godzilo (kad se već bavimo forumoanalizom, da li je to neko podsvesno skretanje pažnje na tvoj polni organ? :mrgreen: ) naravno da ja ne znam ništa o ženama jer sam žena, večita forumska istina je da nijedna žena ne zna ništa o sebi i svojoj prirodi, te da se ovde registrovala da bi joj takvi i slični Patci :mrgreen: pokazali pravi put.

Pun je forum ustvari momčića koji veruju da znaju šta i kako žene osećaju bolje od samih žena. Nego, ne reče mi šta je sa muškarcima u celoj priči? Možda je skretanje sa teme, al' eto interesuje me da li znaš i kako muškarci razmišljaju, što bi te zaista stavilo u zavidan položaj u odnosu na nas..... smrtnike :lol: :wink:

Kako bi bilo lepo kad bi svoju forumsku samouverenost preneo na neke lepše sfere života.

ovako.
Krenes 100 metara ka severu,zatim 100 metara ka istoku,100 metara ka jugu,100 metara ka zapadu - i onda si na pravom putu :mrgreen::mrgreen:

Za vas zene nije bitno da znate zasto vas neko privlaci...znaci to ti ama bas nista nece pomoci (slicno kao uputstvo gore :heart:) ma sta verovala za to sve ti je isto jer je na kraju muskarac mora da privuce zenu...

Vidim ja da pokusavas da mi se svidis.To je lepo :heart:
Ajde onda da ti pomognem malo

1)dobro izgleda (to je neophodno - ali ne i dovoljno ima 100000 njih koje izgleda extra - ali nije isto za svakog muskarca,npr ja volim crvenokose ali nemoj da se farbas pre nego sto procitas do kraja..)
2)pozitivna
3)samouverena -jaka
3)humor
4)misteriozna

lose osobine:brbljiva,sponzorusa,negativna,dosadna,ruzna...

nisam ti reko bas sve..nije fazon :)

A blizanci?

Inače, evo našla sam maločas na Lj&S-u da ni pod razno ženka ne sme da popije pivo ili kakav drugi alkohol na sastanku, jer je onda alkoholičarka, a i "isparavaće kao ušmrđeli brđanin", dakle nikako ne smemo biti alkoholičarke, a ako jesmo poželjno je to prikriti tako što se umesto za flašu odmah uhvatimo za kitu. Valjda. Jer verovatno ni cigara nije rešenje, to je tako fuuuuj :oops:

I to još napisaše odrasli ljudi. Dobro, kako ko.

Ovo je kanda pokušaj predstavljanja sebe kao samouverenog, ha? :lol:

Nisam pitala šta tebe privlači, nego šta privlači SVE muškarce. Pošto vidim da imaš modlu.
'

Pa dobro ako je to neka uteha ne zelis da spavas sa mnom nego sa SVIM muskarcima.

Moras koristiti zastitu i paziti ima jako losih momaka napolju,ja ti preporucujem da ostanes sa mamom i tatom :D;):heart:

Pošto sam se užasno zainteresovala za tvoju ličnos' i svršila 10 puta dok sam čitala tvoje komentare, morala sam da ti ždraknem u profil i otkrijem strašnu istinu :(
Premlada sam za tebe.

http://forum.krstarica.com/threads/208624

(Ja lepo napišem da imaš problem, a ti mi ne veruješ...)

Pa tako i izgledas...

Ne znam negde sam stavio da sam imao nekih problema ranije ali sada su nestali...
Nisu to napomenula iako si procitala sve moje postove.

Ima i nova verzija oglasa posle promene...
url ?

Back