OoooOoooo čekaj sad da rezimiramo. Ja ZAISTA ne znam šta me privlači, ali ti si tu da mi kažeš? :shock:

OK, mislim, simpatičan pokušaj. U pravu si, većina devojaka, žena, ne može da definiše šta je to što ih privlači. recimo ja mrzim guzabradu (rupicu u bradi) ali sam jednom - dva puta (to nije baš česta pojava) videla i srela tipa koji je strahovito privlačan, baš takav. Dakle,
nije mi estetski, ali to ne znači da čovek nije privlačan.
Muškarci su, sa druge strane, šonjave estete, pa su neki veliki umovi od toga čak izvukli zaključak da je njihova umetnost (a ustvari samo njihovo međusobno razumevanje paljenja na određene obline) ustvari vrhunsko delo, dok žene to slabije razumeju..... ustvari žene slabije razumeju muško viđenje lepog, a suprotno nikada nije došlo do izražaja, pa se podrazumeva da su žene lošiji umetnici. Kada bi žene izjavile da im je "najbitnije da je lep" (što je izjava 99% muškaraca, mislim, dodaju oni posle kao, "da ima nešto u glavi"

ovo mi je omiljena izjava..... kao - ne da je pametna, nego da nije baš totalna blentava ženkica, pošto su sve one tako..... blentave), dakle, da žena to izjavi bez pardona, razapeli bi je na krst. Još bi je ubedili da laže.
E sad, taj guzobradi nije šmele, nije "jak", nije visok, a nije ni preterano samopouzdan. Što je najgore, nije ni lep. Nije stigao da bude dominantan. Pa ja ovde opet mogu da izvučem samo jedan zaključak, koji sam izvukla već dva puta, i ovo je treći: muškarci jako žele da definišu to što je ženama lepo, a ako se čini da je to što je nama lepo i privlačno i, o da,
potrebnobaš ono što bi i vama prijalo kao tretman (ja odlučujem, ona ćuti, wow kakav predivan način da se izdignete u sopstvenim očima) onda je to jedna nirvana, jedan raj na zemlji, te je potrebno i druge ubediti u isto.
A sad - !!!!! omiljene izjave:
Ženama je potreban jak muškarac (jer to može već da se sredi u teretani);
Ženama je potreban lep muškarac (specijalna izjava onih koji sebe zaista smatraju lepim);
Ženama je potreban pametan muškarac (studentarija i ostali preobrazovani za svoje kapacitete);
Ženama je potreban dominantan muškarac (ovo uglavnom izjavljuju oni koji ne poseduju aman baš nikakve kvalitete, bar od gore navedenih);
Ženama je potreban otac... sin..... neko da brine o njima..... neko o kome one brinu (posebna izjava večitih teoretičara i stidljivaca);
.........
Ustvari, ženama je potrebno nešto što oni moraju da definišu. A kada bi se to nešto definisalo, onda bi se naše veze mogle slobodno svesti na silovanje, onakvo kakvo vlada međ' životinjama, kad medved poždere mečiće da bi se pario sa njihovom majkom i ona bezumno pristaje na to....... al' imam novost jednu: nama je dat malo komplikovaniji mozak. Ono... čak i ženama.....
A reći ću ti nešto, od svih onih saveta o kojima si ovde nehotice govorio, jedan će ipak da stoji: muškarac koji sve mora da definiše i isteoretiše nikada neće biti poželjan ženama. Naći će on devojku, možda i "ženu svog života", možda čak i promeniti par njih..... ali nikada, takav jednostavno nikada neće biti poželjan od ženskog roda. In general. Takav nikada neće moći parirati svom ružnjikavom cimeru, jer mu iz očiju izbija da vapije za time da bude u centru pažnje, bar jednom u životu. Njegovu kompletnu pojavu ubija preterano racionalisanje, i to se primeti. To NIJE, to čak nije ni samopouzdanje, samopouzdanje je mnogo više povezano sa sposobnošću, a jako mali broj devojaka se danas još uvek "loži na direktore", mislim, meni su prvoj odbojni.....
To je harizma, slobodan duh, da ne kenyam više..... poenta je da ona tebe zabavlja taman dovoljno da bi i sam bio pokrenut da zabaviš nju.
Ako si se utronjao i, od 2 sata koja ćete provesti zajedno, 2 sata razmišljaš o tome koliko si joj privlačan i šta sledeće da kažeš..... nema od toga ništa. Mislim, to su stvarno retkosti da uspe.........