- Poruka
- 20.063
Ajd, ziv bio, mladozenja.Ok, idem na partiju drkalja, poyyyy
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ajd, ziv bio, mladozenja.Ok, idem na partiju drkalja, poyyyy
Нисам видела и не могу да коментаришем.Kad bi samo znala kako se umiljato izvinjavam, nikada se ne bi naljutila na mene, da ne gubiš vrijeme.
a ništa vesić etcJedna od retkih osoba koja u meni budi agresiju. Tacno bih ga motkom tukla.
Njega i Stivena Sigala.
Pružićemo priliku, a ovo sad mi stavi na crtu.Нисам видела и не могу да коментаришем.
Vise nista ne kapiram sta je fejk, a sta nije. Meni sve lose ide uz njega.ma znam dae fejk al super je
Јери видите ћирилицу, то јес азбуку на огради?Bas lepo izgleda, ko neki koledz u nebraski
Imam poseban tik na ovu dvojicu. Svim drugima cak mogu i oprostiti sto su klasicni idioti, ali na Mitrovica mi se dize kosa na glavi.a ništa vesić etc

he he heali na Mitrovica mi se dize
šta ćešЈа идем на ручак, лол.
Ajd, ziv bio, mladozenja.Idem i ja na partiju drkalja <3
Nemoj, Moco, slosilo mi se na pomisao.he he he
Не знам, идем код тетке, врв нешто егзотично, она воли да измишљаšta ćeš
ko ti jebeteču nekmuga isečuНе знам, идем код тетке, врв нешто егзотично, она воли да измишља

Nije to što mislišZnacajno je to sto u isto vreme idete na drkeljisanje, mehehe
)))familijo odlična ideaOdlučila sam da zapisujem svoje misli i scene koje mi padaju na pamet, pa nekad tamo scenarijo u fioci d' imam, zlu ne trebalo.
Avi
Odlučila sam da zapisujem svoje misli i scene koje mi padaju na pamet, pa nekad tamo scenarijo u fioci d' imam, zlu ne trebalo.
Avi