Disko Kauč
Elita
- Poruka
- 24.597
Pa ujedaju za srceDefiniši "pogane"
bockaju, tu i tamo. Ne u suštini. Al' j*beš suštinu. 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa ujedaju za srceDefiniši "pogane"
bockaju, tu i tamo. Ne u suštini. Al' j*beš suštinu. 
Nisam nikad. Samo jednog Blizanca/Bika i Devicu/Vodoliju.E jerste seksali šjorpiju i kakva je u krevetu?

A i malcice vole „droljaste“ tipove sa kojima nikada ne znaju na cemu su.Pa ujedaju za srcebockaju, tu i tamo. Ne u suštini. Al' j*beš suštinu.
![]()

Pa da, to je slat šejmovanjeA i malcice vole „droljaste“ tipove sa kojima nikada ne znaju na cemu su.
Je l ovo sad nije bilo politicki korektno?
Ajd, neka nije.![]()

Kad si ti rodjena? Isto kao Disco imam tik na vodolije.Ne znam šta sam od znakova seksala, ne pamtim horoskope
Bila je jedna Aq, rođena kad i ja, to je smrt bilo, jer je uprkos Aq bio dubok kao da je sav u Ribama, a ja to ne volim toliko kod muškadi
15. feb, ali natalno 16, jer je ponoć bilaKad si ti rodjena? Isto kao Disco imam tik na vodolije.
A falila mi je bolja rec, ali mozak mi ne radi, vec danima sam crknuta od umora, pa neka mene grubijanke.Pa da, to je slat šejmovanje![]()

Nice. Prave vodolije su februarske. Prva dekada, odnosno januarske vaze za „nize tipove“.15. feb, ali natalno 16, jer je ponoć bila
A u pič...@peti ligament you'll thank me later
https://forum.krstarica.com/threads...ija-great-again.911361/page-465#post-41046033
Трололол

Да ли си ти то на 20 км од мене, алобреA u pič...
Pozdrav iz Čaaačka![]()
Mašem ti, teče mojih 48 sati do povratka u maticuДа ли си ти то на 20 км од мене, алобре
Jedna od retkih osoba koja u meni budi agresiju. Tacno bih ga motkom tukla.

Не, ово ти је црвени картон сада.Mašem ti, teče mojih 48 sati do povratka u maticu![]()
ma znam dae fejk al super jeNe piše on to, neki lik pravi te fotomontaže njegovih tvitova, sve na tu foru pišalja po sirotilji.
Kad bi samo znala kako se umiljato izvinjavam, nikada se ne bi naljutila na mene, da ne gubiš vrijeme.Не, ово ти је црвени картон сада.