gost 391595
Buduća legenda
- Poruka
- 35.177
Damnniko nije slobodan ako visi na forumu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Damnniko nije slobodan ako visi na forumu
Ne znaci. Verovatno si vec naucio kako da izadjes na kraj sa igrama sopstvenog uma.Pa toe pomalo plaky, nikad se znači neću iskreno i potpuno radovati?

Ni ti ne možeš da kakiš pred drugimaS druge strane, moja jutarnja serilica je fakt, i bas sam imala problem ranije kad bih pespavala kod nekog walkofshame dejta
To mi je bukv jedino za sta se naiskr borim^^ E kul, taman sam mislila da će neko da kaže slobodna volja ne postoi, pa da se izlogujem
IstoooooTo mi je bukv jedino za sta se naiskr borim
to što smo ovde svojom voljom nije sloboda
^^ E kul, taman sam mislila da će neko da kaže slobodna volja ne postoi, pa da se izlogujem
Kome da opravdavaš![]()
To se pre podne zove alkoholizamslobodna volja je kad poručiš vinjak i malu kiselu

aj naš ti usputOdoh da budzim cv na racgamojlezbejski nabijem, ljubim vas sve i mnogo vas volim
Dobro lazem, pomalo vas volim
Slobodna volja je kad rmbacis i pakujes kuhinju, jer ti 29.10. stize nova, ali stara mora napolje, a trebaju ti nove podne i zidne plocice i farbanje zidova, pa onda napravis pauzu i dodjes na forum da analiziras Stugijevu natalnu kartu.slobodna volja je kad poručiš vinjak i malu kiselu
Pa al' to su diskove lične preferencije ka vodolijama, ljudi ih ne vole toliko kao diskoSve u vodoliji je lepo, pitaj disko za detalje, a ana nikolic peva o tome

Pa, voliš mistične, intezivne ženke. Malo pogane.Venera u Škorpiji znači da sam definitivno odličan u jebalju, jel da?

Meni je maleni dupla vodolija sa 6 planeta u prvoj kuci.Pa al' to su diskove lične preferencije ka vodolijama, ljudi ih ne vole toliko kao disko![]()