LINKIN PARK

• Začetnik teme Začetnik teme LINKIN_RULES
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
E jbg Daba...sve je ok, lepo si ti to sve poslao, pokupio sam je ya jedno 10 minuta, ali kada otvoriam atachment, ono pise Linkin park - Dedicated.mp4., ali onako bledo, ne moze ni da se otvori, ni da se kopira na hard. E, sad, verovatno je problem u mom outlook'u, nisam ga nesto dobro namestio posto sam skoro menjao op. sistem...a mozda je problem u tom tvom formatu...e, sad, ako te ne mrzi mozes odmah da mi posaljes istu pesmu u MP3 formatu, ili da sacekas par dana da ja to popravim kad dospem (ne stizem, ovih dana sam na Diamond Ball-u), pa da onda posaljes ponovo u MP4...kako hoces...

A sto se tice ove iz Egipta...dobrodosla, treba nam stalnih dopisnika, ovde pricamo samo Daba, ja, i ona Chester Girl...mada je i ona u poslednje vreme misteriozno nestala...

Da problem je u Outloku, a resices ga tako sto otvoris RUN, pa upises "regsvr32 inetcomm.dll". Posle toga ces valda moci otvoriti atachment.
Ili uzmi neki drugi e-mail klijent, kao sto je Opera ili Eudora.

dabo bwe druze pa vodicute ja.......evo sledece godine oke? :lol: bilo mi je loodo ali kratko,mislim ono umalo ne ostadoh tamo teli neki arapi da me vode i venchaju...koma :lol:
Ja kao verni LP fan sam se vrnula o5...druzina je tu...a shto se tiche Chazy girl ona ima frx sa kompom tamo je sada u Kanadi bila je na konceretu Evanescence,prichace mi kad se vidimo kako je bilo...p0z vas ona sve...ja cu i njoj preneti pozdrave... :wink:
dakle prepirke i tako,.,.,ma to je zivot :wink:

Da li neko ima neku informaciju da li postoji shansona da ce LP doci u neku nama obliznju zemljicu,pa da idemo na koncert?
ja sam chula da im je otkazana turneja po Evropi,ali kada ce do vraga biti onda? :evil:

I koji ce spot novi da prave?
|za koju pesmicu? :roll:

Mike girl:
Da li neko ima neku informaciju da li postoji shansona da ce LP doci u neku nama obliznju zemljicu,pa da idemo na koncert?
ja sam chula da im je otkazana turneja po Evropi,ali kada ce do vraga biti onda? :evil:

9.gif
pa to se i ja pitam. Bilo bi dobro da dodje npr. u Madjarsku, Hrvatsku, Austriju,...ili negde jos u blizini pa bih ja otisao ako mi se ukaze prilika.
Neznam sta trenutno rade od spotova ali cu se malo informisati.

PS Check out moju novu sliku sto sam postavio!

DabaMAN:
Mike girl:

9.gif
pa to se i ja pitam. Bilo bi dobro da dodje npr. u Madjarsku, Hrvatsku, Austriju,...ili negde jos u blizini pa bih ja otisao ako mi se ukaze prilika.
Neznam sta trenutno rade od spotova ali cu se malo informisati.

PS Check out moju novu sliku sto sam postavio!
E choveche car si majke mi!!!!! :lol: :lol: :lol: gde si bre to nashao???????Slika je do yaya motjna!!!!!
a odakle tebi ti slatki smajliji???? :lol:

btw znam znam koncerti,ama nishta od toga...
a pitam se za spotove....???

p0z

sto se svi tako lako vredjaju....
iznosim svoje misljenje i mislim da tome i sluze ovi forumi
ali, ajde, mnogo su bolji od gomile stvari koja se slusa, ali nisu dovoljno dobri (meni licno) da bi mi se dopali...
izbirljiv
ciao
izvin'te na smetnji

Ja sam trenutno u Bugarskoj na moru, ali sam nasao neki Int caffe....eto sta vam je vernost ovom forumu...
Inace, da vas malo informisem...kao i obicno...
LP je odmah posle breaking the habit izdao i radio single za pesmu "Lying from you", znaci, bez spota...pesma je u americi dozivela solidnu popularnost, ali znatno manju od prethodno pomenute...koja je cak i na prvom mestu onog mtv casopisica Bravo, koji sam , u nedostatku drugih novina, kupio ovde...
A sto se tice koncerta, javljaju se sve jace glasine da ce LP zajedno sa Limp Bizkitom naredne sezone gostovati u Zagrebu...lepo, ali tesko ostvarivo...
E, Daba, ti si iz Sombora...imam drugaricu tamo, zove se Ana Milos, znas je mozda?

dkole:
Ja sam trenutno u Bugarskoj na moru, ali sam nasao neki Int caffe....eto sta vam je vernost ovom forumu...
LP je odmah posle breaking the habit izdao i radio single za pesmu "Lying from you", znaci, bez spota...pesma je u americi dozivela solidnu popularnost, ali znatno manju od prethodno pomenute...koja je cak i na prvom mestu onog mtv casopisica Bravo, koji sam , u nedostatku drugih novina, kupio ovde...
A sto se tice koncerta, javljaju se sve jace glasine da ce LP zajedno sa Limp Bizkitom naredne sezone gostovati u Zagrebu...lepo, ali tesko ostvarivo...
E, Daba, ti si iz Sombora...imam drugaricu tamo, zove se Ana Milos, znas je mozda?
jao ja volim tu pesmu...hocu spot :(
p0z tebi u Bugarskoj 8) ...bilo bi ql da gostuju bilo gde ali u okolini...
P.S. a e imash nekog iz BG-a...da i ja nekog p0zdravim :P :P :P

dkole:
Ana Milos, mislim da je neznam. Ko zna, mozda onako iz vidjenja, ali ne i po imenu. Jel nase godiste (87), i u koju skolu ide?

Back