DabaMAN
Aktivan član
- Poruka
- 1.963
Poslao sam.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Tako da nisi bog zna sta propustila.
bilo mi je loodo ali kratko,mislim ono umalo ne ostadoh tamo teli neki arapi da me vode i venchaju...koma
U ZEMUNU?! Nemam pojma, nadji nekog pirata da ti ga za bagatelu nareze ili ga naruci, sto je dosta skuplja varijanta.N_ToNx:Da li ima negde da se kupi LIve In Texas,ali jeftino?
zivi bili LP fanoviElishabeth:-Faint
-Numb(najbolja po meni)
-In the end
Pozdrav i tebi :wink:Mike girl:p0z vama

xexe tnx aprimi i p0z od chazy i neka svi ovde prime p0z i od nje...dolazi uskoroDabaMAN:Pozdrav i tebi :wink:Mike girl:p0z vama
Mike girl:Da li neko ima neku informaciju da li postoji shansona da ce LP doci u neku nama obliznju zemljicu,pa da idemo na koncert?
ja sam chula da im je otkazana turneja po Evropi,ali kada ce do vraga biti onda?![]()
I koji ce spot novi da prave?
|za koju pesmicu?![]()
E choveche car si majke mi!!!!!DabaMAN:Mike girl:Da li neko ima neku informaciju da li postoji shansona da ce LP doci u neku nama obliznju zemljicu,pa da idemo na koncert?
ja sam chula da im je otkazana turneja po Evropi,ali kada ce do vraga biti onda?![]()
I koji ce spot novi da prave?
|za koju pesmicu?
pa to se i ja pitam. Bilo bi dobro da dodje npr. u Madjarsku, Hrvatsku, Austriju,...ili negde jos u blizini pa bih ja otisao ako mi se ukaze prilika.![]()
Neznam sta trenutno rade od spotova ali cu se malo informisati.
PS Check out moju novu sliku sto sam postavio!
gde si bre to nashao???????Slika je do yaya motjna!!!!!
hm.......... necu da se slozim sa tobomvicente:smesni su
e takico je vec bpoljevicente:sto se svi tako lako vredjaju....
iznosim svoje misljenje i mislim da tome i sluze ovi forumi
ali, ajde, mnogo su bolji od gomile stvari koja se slusa, ali nisu dovoljno dobri (meni licno) da bi mi se dopali...
izbirljiv
ciao
izvin'te na smetnji

jao ja volim tu pesmu...hocu spotdkole:Ja sam trenutno u Bugarskoj na moru, ali sam nasao neki Int caffe....eto sta vam je vernost ovom forumu...
Inace, da vas malo informisem...kao i obicno...
LP je odmah posle breaking the habit izdao i radio single za pesmu "Lying from you", znaci, bez spota...pesma je u americi dozivela solidnu popularnost, ali znatno manju od prethodno pomenute...koja je cak i na prvom mestu onog mtv casopisica Bravo, koji sam , u nedostatku drugih novina, kupio ovde...
A sto se tice koncerta, javljaju se sve jace glasine da ce LP zajedno sa Limp Bizkitom naredne sezone gostovati u Zagrebu...lepo, ali tesko ostvarivo...
E, Daba, ti si iz Sombora...imam drugaricu tamo, zove se Ana Milos, znas je mozda?

Ana Milos, mislim da je neznam. Ko zna, mozda onako iz vidjenja, ali ne i po imenu. Jel nase godiste (87), i u koju skolu ide?dkole:Ja sam trenutno u Bugarskoj na moru, ali sam nasao neki Int caffe....eto sta vam je vernost ovom forumu...
Inace, da vas malo informisem...kao i obicno...
LP je odmah posle breaking the habit izdao i radio single za pesmu "Lying from you", znaci, bez spota...pesma je u americi dozivela solidnu popularnost, ali znatno manju od prethodno pomenute...koja je cak i na prvom mestu onog mtv casopisica Bravo, koji sam , u nedostatku drugih novina, kupio ovde...
A sto se tice koncerta, javljaju se sve jace glasine da ce LP zajedno sa Limp Bizkitom naredne sezone gostovati u Zagrebu...lepo, ali tesko ostvarivo...
E, Daba, ti si iz Sombora...imam drugaricu tamo, zove se Ana Milos, znas je mozda?