Mike girl, vidi ovako, Under je samo kompilacija retkih pesama linkin parka koju je sastavio neki popularni sajt za kupovinu (mozda cak i E-bay)...video sam to, sadrzi 2 diska, i uglavnom imam sve te pesme...tamo ces videti i neke pesme koje se vode kao LP, a to nisu (napr. I just want your company, ili My reason), ali postoje stvarno neke dobre koje verovatno nemas, neke su i od Grey daze: Hole, She Shines, the down syndrom, The morning after, Wake me...postoje i neki demo snimci za pesme, koje takodje imam (Superxero, demo za By myself, plaster, zaq one step closer, zatim crawling demo, In the End demo, Carousel demo)...takodje, ako nemas, moras nabaviti i neke njihove singlove, ili duete, kao sto su Karma Killer (sa Cyclefly), It's going down ( sa X-Ecutioners-ima) i System, iz onog filma...
Mislim da vec imas one Xero pesme, cetini najbolje su: Fuse, Stick'n'Move, Reading my Eyes i Rhinestone...javi mi ta imas od svega ovoga...
Mislim da vec imas one Xero pesme, cetini najbolje su: Fuse, Stick'n'Move, Reading my Eyes i Rhinestone...javi mi ta imas od svega ovoga...