LINKIN PARK

• Začetnik teme Začetnik teme LINKIN_RULES
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Poz Chester...lepo sto si se vratila...samo nemoj da laskas sebi...i vas dve, posto se znate, na kaficu negde idite, nemojte ovde da se gasite... :}
E Daba, ona je nase godiste, mala punkerka, ide u gimnaziju, cudi me da je ne znas...onako slatka, sa crvenom kosom...ma nema veze...
Mike, lepo sam rekao da Lying from you radio single, znaci NEMA SPOTA...kontas?
E, da ljudi, jako sam se iznenadio kada sam ovde naleteo na neki cd od LP-a...zove se PIANO INSTRUMENTALS, naravno, odmah sam ga kupio, sam naziv kaze o cemu se radi, ali nisam stigao da ga odslusam, nemam ovde cd player, uradicu to kad se vratim kuci za par dana...
poz dotle....

dkole:
Poz Chester...lepo sto si se vratila...samo nemoj da laskas sebi...i vas dve, posto se znate, na kaficu negde idite, nemojte ovde da se gasite... :}
E Daba, ona je nase godiste, mala punkerka, ide u gimnaziju, cudi me da je ne znas...onako slatka, sa crvenom kosom...ma nema veze...
Mike, lepo sam rekao da Lying from you radio single, znaci NEMA SPOTA...kontas?-nemoj da se deresh na mene :( kontam...E, da ljudi, jako sam se iznenadio kada sam ovde naleteo na neki cd od LP-a...zove se PIANO INSTRUMENTALS, naravno, odmah sam ga kupio, sam naziv kaze o cemu se radi, ali nisam stigao da ga odslusam, nemam ovde cd player, uradicu to kad se vratim kuci za par dana...
poz dotle....
idemo mi i u kafici...ok? :oops:

Moram doci do tog albuma Piano instrumentals, inace izdat je u julu 2003, tako da me cudi sto pre nisam cuo za njega. Pesme na albumu su:
Faint, In The End, Crawling, Lying From You, Numb, Breaking The Habit, Easier To Run, Crawling (Verzija 2), Papercut i Pushing Me Away. Sve naravno u - piano verziji.

OOOOO.....Daba...pocinjes da me prijatno iynenadjujes...da, to je taj album...samo, ja dok ga nisam kupio nisam cuo za njega, a inace je odlican...nije to izdao lp, niti je klavir svirao neko od clanova benda...to je verovatno delo nekog fana, ili su to jednostavno neki semplovi iz perioda kada su pesme nastajale...
Inace, jos jedna informacija...ako kupite novi bravo, mozete naci intervju sa Chesterom...nije nesto narocito, sve poznate stvari, samo je rekao da vise nece izdavati singlove sa meteore, vec da ce po zavrsetku tekuce turneje uci u studio da snime novi album...wwwwooooooooowwwwwww..........

Rekao sam to i ranije, ali ovaj Daba je CARINA...poslao mi toliko trazenu pesmu na mail...konacno sam je otvorio, i bas je odlicna...to je najlepsa stvar koju mi je neko uradio na netu...thanks man....posto vidim da je ovde zamrlo, da pricamo o necemu...koje su vam najbolje pesme na Live in Texas DVD-u_ Meni su ubedljivo najbolje Figure 09 i By Myself...

ajd ajd dkole-ushlihtaj mu se jos malo...
salim se naravno
evo ja se sada vratila skoro, sad ce i Mike, sa drugog dela raspusta, bilo opet strawa, da ne davim, dkole, by the way, bile Mike i ja ali ne na kafici, vec na sokicu, pa da znas...
E prvo kad sam procitala forum i videla nema PP , dabamane e ubila bih te!!!!i onda ja onako slucajno otvorim yahoo, kad i meni poslao pesmicu!!! Super si, hvala ti puno, ali nesto mi zakoci tako da jos nisam cula pesmu...ako bude neki problem, slacu ja tebi PP-znas da mi to nije problem/ :wink:

pozdrav fanovima LP-a, a posebno dragom drugaru DABAMANU,xaxaxax-dkole, prevazisla sam te, a? :P

salim se POZDRAV SVIM CLANOVIMA, pardon FANOVIMA LINKIN-PARKA!!!!!!YEAAAAAAAAA

DabaMAN:
Mislio sam da ce ova tema privuce Linkin Park obozavatelje, ali se uglavnom oglasavaju ljudi koji ocigledno neznaju sta je kvalitetna muzika. Linkin Park je(kao i godinu dana pre Limp Bizkit) dobio MTV-ovu nagradu za najbolju grupu godine. Hvala bogu - zasluzeno!
DabaMAN:
mene si privukao... :) :D ja sam veeeeliki , ne , najvcei fan LINKINA ! zivim za njihovu muziku, zivim od njihove muzike... :D ovi likovi koji su se javili na forum stvarno vrijedjaju najgenijalniju grupu na planeti... zato vas molim da prestanete sa komentarima o necemu o cemu nemate pojma! Sta me jos jako nervira - kada neko dodje i kaze da je veliki Lp fan i kad ga pitam sta sve ima od njih i od kad ih slusa on kaze da ima Meteoru ili u najboljem slucaju i Hybrid i da ih slusa od kako je vidio Numb... to me izludjuje! takvi ljudi nemaju pravo da sebe nazivaju pravim fanovima... kad budete imali bar pola od onoga sto ja imam i kad ih budete voljeli bar upola koliko ih ja volim mozete nesto da kazete... uh... :) bas sam se razestila... hehe javljacu se opet... e,i da pozovem one koji slusaju LP na chat na krstaricu na kanal #linkin_park... :) poz za lika koji je stavio temu na forum! RESPECT!

linkin park 4 ever ! ! !

DabaMAN:
Hm.... njihova muzika nikako nije komercijalna, za razliko od gotovo svega na TV-u kao sto kazes.

Dali znas zasto?

Oni svoje albume prodaju zbog svoje muzike, svojih tekstova, odlicnog izvodjenja, jer oni znaju da pevaju i znaju da sviraju. Nemaju potrebe da u spotove stavljaju polu-gole devojke sto igraju, jer oni ne prodaju, takoreci, striptiz, sto je nazalost slucaj u 90% danasnjih pesama. Oni nemaju, reklo bi se, mnogo pesama, kad se uzmu u obzir drugi bendovi, naprimer Limp Bizkit, koji su eto iole slicni, barem po tipu muzike, ali zato to sto imaju je kvalitetno. Danas mnoge pesme izlaze, a sutra se vec zaborave, metaforicki receno. LP pesme ce ostati vecne skroz dok ne ostane i poslednji slednbenik koji ih slusa, jer njihove pesme su napravljene da traju. Njihovi tekstovi nisu "izlupani" tako da se rimuju, vec imaju neko znacenje, mozda ne vidljivo na prvi pogled, nego zbog kojeg treba razmisliti, cuti pesmu mnogo, mnogo puta, dok se ne razume i shvati.
Ti ocigledno imas problema ne samo sa MTV-om kao programom, vec izgleda i sa televizijom uopste. Ljute te komercijalizacija koja danas obuhvata skoro sve zivo, gubitak kvaliteta u muzici i to sto postoji relativno mali broj dobrih izvodjaca sto danas stvaraju. E pa ljuti i mene, ali covece oslobodi se te arogancije i ljutnje sto te ispunjava, jer ona nevodi nigde. Ti nevolis nu metal, a nevole ga i mnogi, ali zato nemoras da se okomljavas na Linkin Park, jer da si ih barem jednom dobro saslusao uvideo bi njihov kvalitet koji posediju kao i Nightwish, koji kao sto vidim volis. Na svetu nepostoji samo jedan tip muzike, niti ce ikada biti.

Postuj to.

Voli ono sto volis, a ceni ono sto postujes. :wink:

e,ja cu da se zaljubim u tebe kako pises! :) ehehe
konacno da naidjem na pravog ali PRAVOG i VELIKOG LP fana... prvi put sam na ovom forumu i kako citam divim ti se sve vise!
inace,ne javljam se sa svog nicka,nisam uspjela da ga reg kako treba :) hehe
ebote,bas ih volis,al ono pravo.,. :)
LP je nacin zivota !

dkole:
Mike girl, vidi ovako, Under je samo kompilacija retkih pesama linkin parka koju je sastavio neki popularni sajt za kupovinu (mozda cak i E-bay)...video sam to, sadrzi 2 diska, i uglavnom imam sve te pesme...tamo ces videti i neke pesme koje se vode kao LP, a to nisu (napr. I just want your company, ili My reason), ali postoje stvarno neke dobre koje verovatno nemas, neke su i od Grey daze: Hole, She Shines, the down syndrom, The morning after, Wake me...postoje i neki demo snimci za pesme, koje takodje imam (Superxero, demo za By myself, plaster, zaq one step closer, zatim crawling demo, In the End demo, Carousel demo)...takodje, ako nemas, moras nabaviti i neke njihove singlove, ili duete, kao sto su Karma Killer (sa Cyclefly), It's going down ( sa X-Ecutioners-ima) i System, iz onog filma...
Mislim da vec imas one Xero pesme, cetini najbolje su: Fuse, Stick'n'Move, Reading my Eyes i Rhinestone...javi mi ta imas od svega ovoga...
hay,koje su jos pjesme sa Xero=a sem tih koje si nabrojao? posto imam sve te..i fali ti pokoja :)
al ajd

nisam stigla da procitam ni polovinu onoga sto ste pisali jer ga ima zaista mnogo. Vidim da ste svi vi ipak zaljubljeni u njihovu muziku tako da se izvinjavam sto sam napisala onu prvu poruku (to je samo bila reakcija na prvu stranicu koju sam procitala). Nema rijeci kojima bih mogla da opisem svoju ogromnu,iskrenu,vjecnu ljubav prema njihovoj muzici..Postoji mali milion situacija u kojima su me bas te pjesme izvukle iz teskog bedaka i dale mi neku snagu,ko zna kako,ko zna zasto..Znam da mi nikada nece dosaditi jer osjecaj koji je u meni dok ih slusam neponovljiv i nista i niko ne moze da ga zamijeni..Spremna sam odreci se mnogo stvari ali njih nikada..Znam nekad da ''odletim'' daleeeko kad recimo lezim u mraku i pustim neke pjesmice i zamislim se,mastam,odvedu me negdje i osjecam se kao da lebdim,ma ne moze se to opisati,rijeci su preslabe zato cu da se posluzim njihovim stihovima iz Crawlinga - upravo ono crawling in my skin i confusing what is real..sva treperim negdje iznutra,to se ne da objasniti..Mislim da se to zove ljubav :) hehe zezam se sad..skontala sam da ipak nisam dobro prikazala ono sto sam zeljela..u svakom slucaju,volim ih toliko mnogo da se to ne moze opisati i drago mi je sto ovdje imam srodnih dusa..Volim vas sve jako jako! :* inace,ja sam '86. god i iz Republike Srpske sam..u slucaju da vas nisam smorila HEHE pisite mi na darija@elinspanic.net eto.. zavrsih ovaj veliki monolog.. primate me u svoj klub? :) pozz

poz DArija! E da znas, prvo si me iznervirala, lepo sto si se izvinila, nije fer da nam muvas dabamanai odvlacis-salim se svakako...
I ja se slazem, svi ovde jako lepo pisemo o Linkinu, i mike i dkole i daba i ja i ostali...cini mi se samo da nam jedna osoba nedostaje-mike znas ko je, to jest dve osobe, jedna je tu ponekad, al sad je nema...
inace bas lepo si napisala i ti ovo poslednje, zaista te razumem o cemu pricas, ista situacija i sa mnom...mene slusanje linkina svaki put razveseli i ne znam stvarno da opisem kako ja uzivam dok ih slusam,.... verujte mi, POTPUNO vas kapiram!
Darija, ja mislim da smo mi jednom pricale u toj LP sobi...takodje se slazem i za to, to sam cini mi se i ja jednom navela-cim mi neko kaze da voli LP, a da mu je omiljena numb ,faint, breaking the habbits ili from the inside-jasno je... taj nema CD linkin parka, vec is slusa samo preko TV-a!
Ljudi potrudite se malo, zaista vrede i ostali albumi...
kisss svima, vecno fan LP-a! chazY

Mene nece niko da muva.... :(
Ok, definitivno smo dobili novog clana...kuriozitet, sada nas ima 5...fali nam jos 1 da dostignemo magicnu cifru...
Inace, pohvale za Lavicu...sada si jedan od nas...samo da znas da smo davno postavili pravilo da se ne prepucavamo, vec da se ispomazemo...tako je meni Daba poslao Dedicated...aaaaaaaaaa....ljudi, to je tako dobra pesma, sa tako uzvisenim tekstom, mocnim basom, slusam je po ceo dan nedelju dana...fantasticno...
Inace, ne isticemo se ko je najveci fan, jer ih svi obozavamo, ali je vec utvrdjeno da ja imam najvecu bazu pesama...
E sad, prilicno si me iznenadila kada si rekla da imas jos neke Xero pesme koje ja ne posedujem...lepo bi bilo kada bi htela to da mi posaljes na mail, ili da mi barem kazes odakle si ih skinula...pisi cesce...

dkole:
Mene nece niko da muva.... :(
...

nemoj dva puta da kazes...
daj znak kada da krenemo u akciju...xaxaxa salim se bre, ja se suvise postujem sa LP fanovima, zezala sam se i ono za Dariju i DAbu bre//// a inace ne svadjamo se, ali sta bre se ti istices sa kolkcijom pesama? svi smo jednaki draki dkole, :wink: neko ima nesto,, neko nesto drugo, a neko ima sve....ja nemam bas sve, ali one koje nemam bih zelela da imam,ali nisam mogla da nadjem...
bas sam sada neke pesme narezala na CD, dala sam nekom decku, on kao to nabavi, bavi se time, ali jbg nije mi nasao nista od LP=!!!ali zato imam neke druge dobre pesme./....
ajd pisite, necemo svadju, a chek sad nas je 5, ali bice nas jos....videces:-)

KISSS, CHAZY

DabaMAN:
Da problem je u Outloku, a resices ga tako sto otvoris RUN, pa upises "regsvr32 inetcomm.dll". Posle toga ces valda moci otvoriti atachment.
Ili uzmi neki drugi e-mail klijent, kao sto je Opera ili Eudora.
@4%^*&?!!!!??????????
auuuuuu je8ote, moram da priznam, ne tako rado, daba i dkole znaju stvari koje ja ne znam :oops: :oops: to ne valja..........
a sad ja ne kontam, sto pise mp4 a ne mp3? AJd nek mi daba ili dkole posalje PP da mi lepo objasnite kako mogu bez tih REGSV454646437blabla i tih svih stvari jednostavno da chujem pesmicu? ne kontam ljudi ama nista
:oops:

Back