LINKIN PARK

• Začetnik teme Začetnik teme LINKIN_RULES
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
e,ljudi,prvo da se razumijemo, ja nisam lavica vec sam to rekla,nisam pisala sa svog nicka... ma nebitno... Zovem se Darija,i KoRny sam... hehe :)
vec sam rekla sorry zbog prepucavanja i napadanja vas nevinih-procitala sam samo prvu stranicu i kad sam vidjela komentare morala sam i ja da dodam svoj kao odgovor na njihove sramote koje su pisali,ni u jednom trenutku nisam mislila nikog od vas da uvrijedim,da se razumijemo! Kasnije kad sam procitala ove zadnje por skontala sam da svi vi volite Park i da ste pravi obozavaoci! Eh sad... Sta sve imam od njih... hmm.. Meteoru i Hybrid naravno da imam,nije potrebno da to pisem,znate sta sve ima na Under Attacku,ni to necu pisati(HT EP,live in Texas(+DVD koji je ludo,ali LUDO dobar!),live in London,live at rock the ring 2001,DVD Frat Party, imam oba albuma od Grey Dazea(i da znate da mi se pjesme stvarno svidjaju!),znaci no sun today i wake me, onda imam neke pjesme za koje ne znam tacno da li su sa Xeroa ali eto pisem ih- Morning After (to znam da nema ni na jednom albumu),Reading My Eyes, Fuse,Stick'n'Move(obozavam je),Dedicated,it's going down,karma killer,technique,did she ever love me,parodiju na crawling(to morate cuti,sta su joj ljudi uradili,trebale bi glave da lete zbog toga!),vertical limit,esaul,super xero,wizard song,rhinestone,uh imam osjecaj da sam nesto zaboravila :) hehe ne znam da li ste vi sve ove vec spomenuli.. ljudi,imam tako dobrih spotica,liveova od njih,skinula sa kazaa-e..e ako neko ima nesto sto nisam nabrojala neka kaze sad ili zauvjek cuti...heheeh

pozz za sve vas!

Ja sam se sad nevidjeno skenjao...
ali nevidjeno....
pa ja onda imam jako malo...
ok, imam 4 xero pesme, za te ostale sam cuo, ali ih nisam nigde nasao...
Odakle ti ti live albumi, majke ti...

Ja sam Darija..nemoj da me prekrstavas...:)nije nikakav problem za sve sto vam trebada vam posaljem,na ovaj ili onaj nacin :) nego,da vas pitam ja nesto,ko se od vas kako zove,koje je god i odakle je? :) bas me zanima:) jos uvijek nisam procitala sve sto ste pisali,nemam bas vremena,sutra cu na poslu hehehe e,sad vas ozbiljno pozivam da dodjete na kanal #linkin_park nekad,zna biti zanimljivo (nekad je malo dosadno i nema puno ljudi ali vecinom nije smor).. tamo sam i upoznala chazy ali ne mogu da nadjem log nikako.. tako da se samo sjecam da smo se dopisivale i da si mladja od mene i to je sve.. :) NEGO,JEL IMA NEKO NESTO OD NJIH STO JA NISAM SPOMENULA? a kako se salju slike s porukom?

ovako,nasla sam na netu nesto sto nemam a zelim da imam.. naime,rijec je o par DVD-ova o kojima ne znam mnogo sem toga da ih NEMAM :(
evo:
prvi:
Linkin Park: Unauthorized
Music Video Distribu
Sales Rank: 16,711
Released: 26 March, 2002
UPC: 692865026334
Features:
• Color

drugi:
Maximum Linkin Park
by Linkin Park
Chrome Dreams
Sales Rank: 32,808
Avg. Rating: 3 (out of 5)
Released: 11 February, 2003
UPC: 766487254328
Features:
• Import

Audio CD

Tracks:
• Intro/This Is for Real
• In the Beginning
• First Steps
• Learning Curve
• Fifth Element
• Into the Light
• Overnight Success?
• Finger Points
• Reaching Out
• Taking It Further

treci:
Linkin Park: The Unauthorised Biography In Words & Pictures
by Ben Graham, Billy Dancer
Chrome Dreams
Sales Rank: 60,917
Released: November, 2001
ISBN: 1842401599
Paperback

ako ih iko ima ili zna gdje mogu da nabavim obavezno da mi kaze!
MORAM IH IMATI! :)

e ljudi,na kazaa-i imate spot za Frgt 10!!! ja ga skinula pola,imam jos pola.. animirani je al je dobar! ne znam da li ste ga gledali? nego,da vas pitam,kako vam se svidju pjesme od Grey Daze-a? ja sam ih skidala puna tri mjeseca i sad ih imam sve! ne znam koju bih izdvojila kao najbolju,toliko sam vezana za njih,Chaz-ov glas ima taj uticaj na mene ,eb ga..:) sva albuma su .. napisacu vam pjesme: B12,what's in the eye,drag,sickness,just like heroin,system,in time,sometimes,hole,the down syndrome,anything anything,soul song,saturation,spin,morei sky,wake me,starting to fly,holding you,belive me,here nearby,she shines,shouting out..nadam se da nisam neku zaboravila..sve su extra dobre.. zamislite da je cak moja mama (koja inace mrzi LP jer misli da su divlji alkoholicari i da definitivno ne treba da mi budu uzor ti drekavci) rekla da su joj sve pjesme od grey daze.a mnogo mnogo lijepe.. hehe a kad sam joj rekla da je to onaj isti Chester cije deranje ne podnosi samo je rekla :''pa sta cu ako je on,ipak moram priznati da su lijepe pjsme!'' hehe zakon! ajd pozdravljam vas! ;*

dkole:
Mene nece niko da muva.... :( Ok, definitivno smo dobili novog clana...kuriozitet, sada nas ima 5...fali nam jos 1 da dostignemo magicnu cifru...
Inace, pohvale za Lavicu...sada si jedan od nas...samo da znas da smo davno postavili pravilo da se ne prepucavamo, vec da se ispomazemo...tako je meni Daba poslao Dedicated...aaaaaaaaaa....ljudi, to je tako dobra pesma, sa tako uzvisenim tekstom, mocnim basom, slusam je po ceo dan nedelju dana...fantasticno...
Inace, ne isticemo se ko je najveci fan, jer ih svi obozavamo, ali je vec utvrdjeno da ja imam najvecu bazu pesama...
E sad, prilicno si me iznenadila kada si rekla da imas jos neke Xero pesme koje ja ne posedujem...lepo bi bilo kada bi htela to da mi posaljes na mail, ili da mi barem kazes odakle si ih skinula...pisi cesce...
mislish? 8)
pa shta ja onda ovde radim? 8)
kiss :lol:

pa ok,,.,evo i mene vrnula se sa KOpa...jao u sredu djak prvak :lol:
Chazy i ja...jadne nas dve u onoj petoj...pojeshce nas metallci :lol:
sorry na digresiji...
dakle...
Vidim LP fanovi se prikljuchuju,samo tako... dakle p0z starim likovima...
Daba+Chazy axaxaxxa :lol:
dkole...vidimo se kod kolima 8) :lol:
pridoshlici korn fanu...dobar izbor zike... :wink:
i to bi bilo to...
sve shto imate od spotova i pesama shaljite mi na mike_girl_89@yahoo.com
a ja sam chula da mike trazi ribu...dakle imam shansone :lol:
dkole...izvini...samo sam se shalila... :lol:

Evo ljudi i ja da se javim...DOsao sam na ovaj forum po pozivu ...da nesto napisem o sebi!
Zovem se Dario,85 sam godiste...
IGram kosarku a najvise na svetu volim Linkin Park...
SLusam jos Korn,Soad,disturbed,adema,metalica,nightwish...
Imam dosta stvari od Lp-a,veliku vecinu sam dobio od Darije tj. KoRNy_girl...
Znaci,redovan cu biti na ovom forumu ,pa vremenom cu vas sve upoznati...
Poz od mene:)

Darija smanji malo te textove:))

LinkinPark4evaa:
Evo ljudi i ja da se javim...DOsao sam na ovaj forum po pozivu ...da nesto napisem o sebi!

shta BO da smanjim?! c c c strashno! :) kako ti to mene sad ovdje reklamirash sunce li ti tvoje ? :) zezam se...
e,ljudi,jeste slusali EKV?
Dario,moras to da cujes! zakon je muzika!

LinkinPark4evaa:

pozdrav za Daria! e ja i tebe znam, bas sam vas tako i upmatila darija i dario....secas se ja sam mislila da si ti mike girl moja naj drugarica ;pa sam ti se ko debil javila i napricala neka sra*a......xaxax bolje da se ne prisecam.....pa spomenula sam dariji da te znam valja u PP
e bas mi milo sto i to dodje....
darija-korney proveri privatene poruke
kisss, _________-
CHAZY

e pa p0z vama...P0z Braci...nema vesti za sada...
p0z dkoletu.....xexe...... :lol:
p0z Dario..............ti si onaj lik sa prichaonici shto su te svi zamenjivali samnom...Mike from LP...xexe :lol:
p0z drugrici.,
i p0z mojoj chazy.............

Evo mene nesto nije bilo dugo, .... a sada kad sam dosao moram priznati da sam prijatno iznenadjen. Dosta novih fanova, a nadam se da ce ih i biti vise.
Pozdrav vama od Dabe!
30.gif

hay everybody! :)
ja se sjecam da sam pisala al ocigledno da to nisam poslala.. silly me! dakle,znate da je LP sa spotom Breaking osvojio nagradu Viewer's Choice Award prije dva dana...ili niste znali? hehe ja sam glasala svaki dan po nekoliko puta,ne znam koliko glasova se od svega toga uvazilo...uglavnom,najbolji smo, najbolji ! :) :) juce gledam ponovo Live In Texas, i skontam da je pjesma Lying From You napisana ko za mene... :) lagala sam...hehe i sve sto ti ljudi ocekuju od mene i sve sto im ja ne mogu pruziti,ma sve se poklapa,prije nisam ni obracala paznju na to.. :) a sto se tice najbolje pjesme sa tog koncerta izdvojila bih definitivno A Place For My Head i NAJVISE OD SVEGA mi se svidja pocetak By Myself-a!!! aaaaa! kako su to odradili...e,pa izgubim se kad cujem..lebdim.. ne znam kako da opisem osjecaj..the unnamed feeling! i u jednom trenutku tu kad prikazu pozornicu i svjetla sa lijeve strane,isto kao da je nestvarno..oni su moji andjeli..hehe :) :) pa da! mali rodjak mene pita sto sam zagrlila jastuk kad sam to gledala...hehe cuj sto... pa umrla bih od uzbudjenja da sam bila na tom koncertu (+ sto su bili MUDVAYNE aaaaah!, Limp Bizkit, Deftones aaaaaaAAA! , Metallica mmmmm!, pored Linkin-a!)..a sad umirem sto nisam bila ..buaa! ali,otici cu,makar mi bilo zadnje u zivotu! nego,ko je ona mala luda curica koju sam htjela banovati sa kanala sto je rekla da je bila na koncertu u vrijeme kad nije nikako mogla biti,jos sam je uhvatila onda u lazi!hehe??jel je neko zna? mozda ti,Chazy? eto,sad vas pozdravljam,i daj pisitemalo vise! :)) cmokitj!

Back