Rambozo the clown
Zainteresovan član
- Poruka
- 137
E vidis ja bass obrnuto. Ja stavim na mute.ForeverAngel:Volim Linkin Park,super im je muzika.Imam dosta njihovih hitova na kompu.Kad cujem Numb,pojacam do daske ;-P
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E vidis ja bass obrnuto. Ja stavim na mute.ForeverAngel:Volim Linkin Park,super im je muzika.Imam dosta njihovih hitova na kompu.Kad cujem Numb,pojacam do daske ;-P
pa cekaj che sta hoces da kazes ti PRVO pustis pesmu na kompu,a onda je stavis na MUTE,a haha??a?a?Rambozo the clown:E vidis ja bass obrnuto. Ja stavim na mute.
Ma kad vidim na TV-u. Jeee bukvalisto.Makijavelli:pa cekaj che sta hoces da kazes ti PRVO pustis pesmu na kompu,a onda je stavis na MUTE,a haha??a?a?
a jel si razmisljao o tome da prebacis programRambozo the clown:Ma kad vidim na TV-u. Jeee bukvalisto.
POZZZZZ SVIM FANOVIMA LINKIN PARKA,ALI I ONIMA KOJI IH NE GOTIVE!!!!!!! Makijavelli:ma linkin je ok,njega ne podnose ovi nadrkani metalci kojima su distorzije sa elektricnih gitara napravile kajganu u mozgu.
Ma nije to nego mute je lakse. Nekako. Lakse. Mrzi me da menjam kanale.CobRa-SiC-:Štaće kaje zaljubljen u njih pa morada bulji u teve...
Meni su previse komercijalni i pop. Ne svidja mi se zvuk. Pank rulla!!!!Djordja:E ovako,ja sam nova!I mogu reci da ima extra tema,ali i ...,al aj ,sto se tice LP,ja jednostavno OTKIDAM na njih,session,in the end,a place for my head...obozavam ih,znam da ima puuuno ljudi koji ih MRZE,ali mi njihovi fanovi tu ne mozemo nista...smatram da je to grupa koja ima pesama za svaciji ukus,u svakom slucaju nadam se da ce doci u BG,POZZZZZ SVIM FANOVIMA LINKIN PARKA,ALI I ONIMA KOJI IH NE GOTIVE!!!!!!!
![]()
Mene sve mrzi.CobRa-SiC-:Kaaako laaaažeš...
Ma kada gledam Metropolis ponekad se to desi. Ali za sada sa,o jednom.CobRa-SiC-:A nemrzite dupališ program na koemje linkin park... aaaa...
Ae ne seri.CobRa-SiC-:I nisi mogo da zaboraviš kolkosise bio napalio... jerbo, reče dase desilo jednom... štoe još gore...
Nemoj sad i ti. DOvoljno mi sto me Mikijaveli zeza.CobRa-SiC-:Aaae nemose brineš... kakoje krenula naša država... legalizovaćese gej brakovi... nebrinise...
Mikijaveli. A sad i ti. Sta ocete od mene???!!!CobRa-SiC-:Ko tebe zeza ?

CobRa-SiC-:Daćuga... al tvojoj kevi...