mcstraleLp
Početnik
- Poruka
- 8
Ipak Lp je LP

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A sta tebe boli,majke ti Richarde?Daj bre ne kakite mnogo,osecam da imate oko 13 godina... Kad budete odrasli shvaticete zasto se Cepelini,The Who,Bitlsi,The Kinks ne mogu porediti sa novomileniumskim urlatorima.....
Nekreativnost ogromna ...
Karijera im je zasnovana na serijskoj proizvodnji jednorodnih albuma ...
Ne valjaju ...
otvaram temu jer mi je dosadno....
inace.....ljudi volite li LP??
a ako ne, zasto??
Nekreativnost ogromna ...
Karijera im je zasnovana na serijskoj proizvodnji jednorodnih albuma ...
Ne valjaju ...
Komercijala. Zašto je Tokio Hotel poznatiji od npr. Jumping Cats?! Glupo pitanje.e, izvini, a sto su onda najpoznatija grupa na svetu?????? imaju najkvalitetnije textove....kad bi slusala, shvatila bi...
imam drugaricu koja je prezirala marchela iz dna duse....ja joj rekla da obrati paznju na textove.....sad ne moze da zivi bez njegovih pesama...!!
uostalom ko si ti da kazes to sto kazes......nemas ti pojma o muzici, zato nisi kompetentna da pricas o tome....
ok...postujem ja tudje ukuse...i o njima ne treba raspravljati....moga si jednostavno reci da se licno tebi e svidjaju pesme i bla bla....ali to sto ti kazes uopste nije na tebi da pricas.....
Boli me tuga, zlo i previsoka cena hamburgera u Mc. Odrastao sam ja devojce, sto mi smeshke crta. Tom Mclogikom koju upotrebi na Chester-u mozes Mcupotrebiti i na ustajalim 'The X (x=prasnjavi band sto ga slusa deda)', tako sto ce se pojaviti neki Faureofil i napisati ti da batalis kasetashe, i odes sebi kupiti Fonograf kako bi slusala njegov old-school rekvijem, a ne te neoprane The X-ove.
Ako tebi nista ne crawling in my skin, ne znaci da nikome ne crawling in my skin.
Jos jedna the stvar, ne crtaj mi smeshke.
e, izvini, a sto su onda najpoznatija grupa na svetu??????imaju najkvalitetnije textove....kad bi slusala, shvatila bi...
imam drugaricu koja je prezirala marchela iz dna duse....ja joj rekla da obrati paznju na textove.....sad ne moze da zivi bez njegovih pesama...!!
uostalom ko si ti da kazes to sto kazes......nemas ti pojma o muzici, zato nisi kompetentna da pricas o tome....
ok...postujem ja tudje ukuse...i o njima ne treba raspravljati....moga si jednostavno reci da se licno tebi e svidjaju pesme i bla bla....ali to sto ti kazes uopste nije na tebi da pricas.....
Ja mislim da je Linkin park najbolja heavy metal grupa. Ima li ko da voli da ih slusa?
covece oni su Nu-Metal (mix blazeg metala i repa) kakav crni heavy metal?? oni su komercijala..ja nemam nista protiv linkin parka ali je cinjenica da sviraju komercijalne stvari..