LINKIN PARK

• Začetnik teme Začetnik teme LINKIN_RULES
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ja kad mi neko kaze da mrzi LP, i da Chester ima pederski glas, mlatnula bih ga necim tako slatko.....
uostalom, meni je tako bolesno da neko ko slusa rock ne voli linkin park....njemu onda sigurno fali nesto u glavi.....:)

A sta tebe boli,majke ti Richarde? :D Daj bre ne kakite mnogo,osecam da imate oko 13 godina... Kad budete odrasli shvaticete zasto se Cepelini,The Who,Bitlsi,The Kinks ne mogu porediti sa novomileniumskim urlatorima.....

Boli me tuga, zlo i previsoka cena hamburgera u Mc. Odrastao sam ja devojce, sto mi smeshke crta. Tom Mclogikom koju upotrebi na Chester-u mozes Mcupotrebiti i na ustajalim 'The X (x=prasnjavi band sto ga slusa deda)', tako sto ce se pojaviti neki Faureofil i napisati ti da batalis kasetashe, i odes sebi kupiti Fonograf kako bi slusala njegov old-school rekvijem, a ne te neoprane The X-ove.
Ako tebi nista ne crawling in my skin, ne znaci da nikome ne crawling in my skin.
Jos jedna the stvar, ne crtaj mi smeshke.

Poslednja izmena:
Nekreativnost ogromna ...
Karijera im je zasnovana na serijskoj proizvodnji jednorodnih albuma ...
Ne valjaju ...

e, izvini, a sto su onda najpoznatija grupa na svetu?????? imaju najkvalitetnije textove....kad bi slusala, shvatila bi...
imam drugaricu koja je prezirala marchela iz dna duse....ja joj rekla da obrati paznju na textove.....sad ne moze da zivi bez njegovih pesama...!!

uostalom ko si ti da kazes to sto kazes......nemas ti pojma o muzici, zato nisi kompetentna da pricas o tome....

ok...postujem ja tudje ukuse...i o njima ne treba raspravljati....moga si jednostavno reci da se licno tebi e svidjaju pesme i bla bla....ali to sto ti kazes uopste nije na tebi da pricas.....

otvaram temu jer mi je dosadno....
inace.....ljudi volite li LP?? :)
a ako ne, zasto??

Nekreativnost ogromna ...
Karijera im je zasnovana na serijskoj proizvodnji jednorodnih albuma ...
Ne valjaju ...
:klap:
Slažem se :D

e, izvini, a sto su onda najpoznatija grupa na svetu?????? imaju najkvalitetnije textove....kad bi slusala, shvatila bi...
imam drugaricu koja je prezirala marchela iz dna duse....ja joj rekla da obrati paznju na textove.....sad ne moze da zivi bez njegovih pesama...!!

uostalom ko si ti da kazes to sto kazes......nemas ti pojma o muzici, zato nisi kompetentna da pricas o tome....

ok...postujem ja tudje ukuse...i o njima ne treba raspravljati....moga si jednostavno reci da se licno tebi e svidjaju pesme i bla bla....ali to sto ti kazes uopste nije na tebi da pricas.....
Komercijala. Zašto je Tokio Hotel poznatiji od npr. Jumping Cats?! Glupo pitanje.

Mislim da Kejti ne bi komentarisala nešto o čemu nema pojma. Kao što neki to ovde rade. Jel tako, Kejti? :D

I nemoj da vređaš ljude kada si ti prva pitala zašto ne volimo LP i zašto.
Oni samo odgovaraju na pitanje.

Ljudi, ja ne znam sto se vi ganjate sa komercijalom vise, boli vas uvo jesu li komercijala ili nisu, nekome se dopada njihova muzika nekome ne, mene licno ne interesuje jel neki bend komercijalan ili nije, vazno mi je da mi se dopada muzika koju stvaraju.

ma ne brate, ti onda nemas pojma, pravi uzivaoci muzike ne slusju komercijalu jer je to odma sranje..
takve najvise volim, prave se da su popili svu pamet ovog sveta i da imaju prfinjen muzicki ukus..
ne bitno da le je komercijala ili jok, bitno je da li mi se ta muzika svidja..i nista drugo..
cao...zdravo...

Boli me tuga, zlo i previsoka cena hamburgera u Mc. Odrastao sam ja devojce, sto mi smeshke crta. Tom Mclogikom koju upotrebi na Chester-u mozes Mcupotrebiti i na ustajalim 'The X (x=prasnjavi band sto ga slusa deda)', tako sto ce se pojaviti neki Faureofil i napisati ti da batalis kasetashe, i odes sebi kupiti Fonograf kako bi slusala njegov old-school rekvijem, a ne te neoprane The X-ove.
Ako tebi nista ne crawling in my skin, ne znaci da nikome ne crawling in my skin.
Jos jedna the stvar, ne crtaj mi smeshke.

Totalno ne kapiram sta si upravo napisao....Post ti je konfuzan i nalupao si se ko da si jeo bunike.... Preformulisi ga,pa ce te mozda neko i razumeti... Lp je samo jedan novomileniumski bend koji vredi isto koliko i ovi iz Zvezda Granda...

e, izvini, a sto su onda najpoznatija grupa na svetu??????imaju najkvalitetnije textove....kad bi slusala, shvatila bi...

Kako za koga...Forum sluzi za razmenu misljenja,tako da ovde,valjda,svako moze reci sta misli o Linkin Parku...Tema nije nazvana Linkin Park just for fans ili tako nekako...

Back