tjudor
Početnik
- Poruka
- 42
Covek skinuo 8 nula sa novcanice koju prodaje! Pa malo li je?! 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa ok, ima ljudi koji prodaju ovakve stvari strancima za tolike pare, koje ovi naivno kupuju, pa je pomislio da nadje nekog naivca i na limundu.... ali gledao sam novcice kod nekog na kalisu, i on kad je video da sam "nas" krenuo da prica o drugim cenama od izlozenih...mada su i one bile previsoke..
"Шпански долар" (кован у Мексику) илити "Piece of eight":
http://www.limundo.com/kupovina/Num...eta/Meksiko-8-reala-1809-TH-KM-110-F-/1648960
Шта мислите о односу цена/квалитет?
Ne bih baš rekao da je preniska, jedino ako nisi slučajno pogledao cenu nekog komada sa kontra-markom.
Cena je po meni, skoro pa iz kataloga.
..., i to je jedna jedina tamo...
Možda si i u pravu, ali u suštini kada nešto imaš jedini - možeš da tražiš koliko hoćeš. Jedino je pitanje da li ta roba ima kupca, za te pare!
Čisto sumnjam da će se "otimati" za ovu kovanicu, ako je toliko povoljna.
Videćemo za dva dana,
pozdrav!
Potpuno ste u pravu kolega. Ali vlasnike Limunda to ne zabrinjava jer je porastao broj prodatih artikala a njima ide procenat od svake izlicitirane sume, bez obzira da li je licitacija stvarna ili fiktivna. Jedino smo zakinuti mi numizmaticari.iz aviona se vidi da je to dupli nalog,prodavac milandelic a kupac delicmg....chovek sam sebi izlicitirao prvu ponudu do nebesa pa ako se neko predje dobro jes...
.limundo je pao na najnize grane otkad postoji bez obzira shto broj aukcija polako raste prodaje se shljam bar u oblasti koja mene interesuje,zbog pochetne od 10 dinara gomila duplih naloga i pomagacha....
Pre nekog vremena je jedan iskusan numizmaticar na pisao na ovom forumu, da pokusam da ga citiram:Evo opet jednog bisera sa limunda! SREDNJOVEKOVNI TALIR SA KRAJA XVI VEKA!!! Vidi ti to molim te!!!![]()
![]()
![]()
![]()
BRUKA!!!