ArchNosferatu
Primećen član
- Poruka
- 658
dj.jelena prodaje originale pronadjene metal detektorom. To znam iz pouzdanih izvora iako ce on/ona to mozda negirati. Cesto i nezna sta prodaje.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
"Smo napredovali"? A ti kao nisi Srbin? Ako si Bugarin i ne volis Srpski forum i toliko volis Bugare onda idi na bugarski forum.![]()
"Smo napredovali"? A ti kao nisi Srbin? Ako si Bugarin i ne volis Srpski forum i toliko volis Bugare onda idi na bugarski forum.![]()
Ne vidim ni jedan razlog da se ovako obracas coveku koji je napisao svoje misljenje o falsifiikatorima kojih u Srbiji ima puno i uporedio ih sa Bugarskim.
Cinjenica je da se falsifikatorstvo ne samo novcica nego i ostalih rimskiih artefakata jako razvija u Srbiji i covek je sa time upoznat i to je napisao.
Svidjalo se tebi iuli ne limundo vrvi od falsifikata, iako, to sam i napisao ima i postenih limundovaca. Drugo da li je gosp dilce Bugar ili nije nikakve veze nema na ovom forumu. Ovo je forum numizmatika i notafilija i ko zeli da politizira neka ide na PDF politika pa da se tamo posteno posvadjami i ispsujemo koliko god nam administratori dozvole.
I trece, kao sto je gosp dilce napisao ti nisi administrator ovog foruma, cak si vrlo od skora na njemu, pa nebi bilo lose da imas bar malo postovanja prema starijim clanovima, ako vec nemas vaspitanjua i pristojnosti.
@ssin
Jao SSine, pa šta se ispravljaš, ako si jednom napisao, da je farbana, onda je farbana!
Samo ja neznam, odnosno, siguran sam, da ne postoji nikakav razlog, da se 2000 godina stara kovanica farba, patinira, doteruje na bilo koji način. Ima ih dovoljno i nije potrebno, da sve izgledaju, kao da su juče izašle iz kovačnice. Kovanica o kojoj razgovarate je za mene iz plastike! Stare stvari su stare i pustimo i dozvolimo, da takve i ostanu. Čujemo se na PP.
Na ovom forumu ne postoji admin i hvala Vam, da ste nastupil u njegovoj ulozi.Ne vidim ni jedan razlog da se ovako obracas coveku koji je napisao svoje misljenje o falsifiikatorima kojih u Srbiji ima puno i uporedio ih sa Bugarskim.
Cinjenica je da se falsifikatorstvo ne samo novcica nego i ostalih rimskiih artefakata jako razvija u Srbiji i covek je sa time upoznat i to je napisao.
Svidjalo se tebi iuli ne limundo vrvi od falsifikata, iako, to sam i napisao ima i postenih limundovaca. Drugo da li je gosp dilce Bugar ili nije nikakve veze nema na ovom forumu. Ovo je forum numizmatika i notafilija i ko zeli da politizira neka ide na PDF politika pa da se tamo posteno posvadjami i ispsujemo koliko god nam administratori dozvole.
I trece, kao sto je gosp dilce napisao ti nisi administrator ovog foruma, cak si vrlo od skora na njemu, pa nebi bilo lose da imas bar malo postovanja prema starijim clanovima, ako vec nemas vaspitanjua i pristojnosti.
Sta mislite o ovom novcicu? Da li je original ili nije? http://www.limundo.com/kupovina/Numizmatika/Kovanice/Antika-i-Srednji-vek/rimski-parica/1599817
dj.jelena prodaje originale pronadjene metal detektorom. To znam iz pouzdanih izvora iako ce on/ona to mozda negirati. Cesto i nezna sta prodaje.
http://www.limundo.com/ref/billy72 licitirajte ima bash puno stwari koje se mogu dobiti za male pare....
registrujte se....ja sam nabawila mnogo stwarcica za male pare...pokushajte msm da ce was posle registracije nazwati operater i wi morate da date broj licne karte ako ste maloletni idite na ime oca ili majke....xD
Omasio je samo za tri nule![]()
I ovo je pravi biser Limunda!
http://www.limundo.com/kupovina/Num...venih-500-milijardi-dinara-iz-1993-ce/1684346