Prvo, Srbija i Bugarska pišu se sa velikim prvim slovom.
Bugari su na glasu kao vešti falsifikatori, to sam saznao i pročitao na ovom forumu. Ovde, a posebno na jednom drugom vašem forumu, pročitao sam, kakve sve metode se upotrebljavaju za čiščenje, doterivanje, prikrivanje nedostataka, lažno patiniranje,itd. I to sa svima dostupnim sredstvima, jednostavnim, ali sa vrlo jakom maštom i velikom dozom snalažljivosti. Recimo pastom za čiščenje cipela namaže se slaba kovanica, ali onda je to potrebno negde staviti, i čiračara-nastala je krasna patina, koju se ne može skinuti. U tom pogledu, u tim veštinama, ste nmogo napredovali u "hemiji", pa i nije važno s kim vas uporedjujem. Zar se ja to vama "rugam"? Ja vam se divim.
A drugi problem je, kako se ja kao potencialni kupac osećam kad na limundu vidim neku "veoma lepu, savršenu, izuzetnu, najlepšu na limundu" kovanicu. A znam, kakva čuda se prave sa kovanicama. Pa kulturno pitam porukom prodavca, kako je, šta je itd, a dobijem odgovor, "takvu sam i ja kupio". Ali dobro, ovi problemi na relaciji kupac-prodavac prisutni su na svim aukcijama, ne samo na limundu. Ja sam verovatno još uvek pod uticajem mojeg slabog iskustva kod kupovine falsificirane novčanice, pa sada svugde vidim falsifikat, svaka očuvanija kovanica mi je sumljiva...
I na kraju krajeva Jovke, napisao sam svoje mišljenje, pa ako nešto nisi razumeo-pitaj me.
Nema potrebe da odmah juriš na barikade / " to nesto na racun srbije ???"/