pikax
Buduća legenda
- Poruka
- 38.739
Neko mora i da pliva. Neće se to more samo preplivavati.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Svako bi morao da ima more i da ga voli i pazi i mazi.More je izvor života Moke
Neko mora i da pliva. Neće se to more samo preplivavati.
Ne izvrći.pa ja
i onda dodjesh gladna kutji ali netjemo jesti jer muzh je trenutno daleko a ja iz principa netju da kuvam jer gubim zhivotnog vremena u kuhinji
More su kokeMore je izvor života Moke
Al tek sad neću da kuvam.Ne izvrći.
Ko je rekao da ja ne kuvam?
I muž mi je uvek blizu.
A sutra reci kuhala sam juče za dva dana, da imaInspirisala me tema i razvoj diskusije.
Kad me pitaju : Zašto pobogu, pa nisu ti loše one pite , mogli smo da ih jedemo, reči ću : Obratite se for. Krstarica.
Ne znam ja ništa.![]()
Proveriš i teh ispravnost kuhinje, dotegneš šarke, izmeriš temp u frižideru dal je između 5-8° prozori, stepen zaprljanosti aspirstora itd.2 sata za spremanje kuhinje?
Pa da čistim ribu i divlju svinju ne treba mi 2 sata! (mada divlju svinju nisam čistila još uvek)
...i okrečim plafon.Proveriš i teh ispravnost kuhinje, dotegneš šarke, izmeriš temp u frižideru dal je između 5-8° prozori, stepen zaprljanosti aspirstora itd.
Batali ako ne znaš i gledaj dobro da se udaš i jedeš po restoranima kao što je to san jednog dela gladne populacije.Al tek sad neću da kuvam.
predji sa reci na dela , pa pocni taj recepat i da primenis2 sata kuvanja i dva sata spremanja kuhinje to mi je nekako optimalno vreme![]()
ma joook , neg kada proJdem pored taki ki sto si timekanu siscu?
Alooo ovo je tema o hrani, ne o tvom autu sa blokadom na 2000 obrtaja.ma joook , neg kada proJdem pored taki ki sto si ti
u retrovizor vas vidim sa razjapljenim ustima i u prasini.
r to i je najbolji nacin da skinespa ja
i onda dodjesh gladna kutji ali netjemo jesti jer muzh je trenutno daleko a ja iz principa netju da kuvam jer gubim zhivotnog vremena u kuhinji
jel pun pansionAl tek sad neću da kuvam.
ma , jok...i okrečim plafon.
a tek je i pitanjeTo je recept za trapave, ja uvek briskam dok kuvam i kada izađem iz kuhinje sve je ko novo.
pa , to ja tako , kada spremim specijalitete , najedem se i onda Vo sedne i potera svoje konjeAlooo ovo je tema o hrani, ne o tvom autu sa blokadom na 2000 obrtaja.
ma kakva vam je ta magicnaNaravno, papir za jednokratno brisanje masnih fleka i hrane, trulex za skupljanje vode ili da se prebriše čista kuhinja antiseptik sredstvom i šlag na tortu - magična krpa za prašinu i sitne fleke.
Papir u kantu, truleks ima neki rok, magična u veš mašinu na 60°