Lily žena kojoj se smiju

Meni je fascinantno da ova tema dođe na 28 strana.

A sve je počelo od jedne interesantne žene koja pravi neke interesantne stvari i očigledno uživa u tome.
Ne mislim, one su verovatno više protivnice stereotipa da je žena ta koja u vezi mora da kuva, a muž mora da jede.
Tako je. Zato ovakve teme idu na toliko strana, jer prvi komentari budu tipa to je prava zena, vredna žena, žena za poželeti i sl, a ona zapravo kuva pod 1 zato što voli, pod w, jer od toga zarađuje. A ne da bi bila vrednica dobrica dovoljna žena za nekog muškarca
Ispade da žene koje bas i ne vole da kuvaju , ne mogu da budu žene , već su neke polužene ili tako nesto :D

Poslednja izmena:
Tako je. Pročitajmo moj prvi post na ovoj temi pa da vidimo dokle smo došli.
Odmarajuće je gledati. Ona ovako zarađuje , a voli očigledno i da kuva. Ne smejem se , ali tako ne bih zamišljala svoj život.
To jeste suština, bez da neko pljuje to što ona voli da radi. Kakav crni feminizam ili bilo šta, veze nema sa temom.
Ona voli, neko ne voli i to je to. Ja svakako podržavam to što je vredna u svom poslu, koji voli da radi. Kao što podržavam tebe, koja imaš svoj posao i nemaš puno vremena za kuvanje i ne zamisljaš sebe kao domaćicu (koja se bavi isključivo tim poslom).

To jeste suština, bez da neko pljuje to što ona voli da radi. Kakav crni feminizam ili bilo šta, veze nema sa temom.
Ona voli, neko ne voli i to je to. Ja svakako podržavam to što je vredna u svom poslu, koji voli da radi. Kao što podržavam tebe, koja imaš svoj posao i nemaš puno vremena za kuvanje i ne zamisljaš sebe kao domaćicu (koja se bavi isključivo tim poslom).
Da dodam, podržavam i tebe u kupaćem kostimu. :mrgreen:
Dok plivaš, da se ne pobune opet oni frigidni i ljubomorni. :rotf:

Tako je. Zato ovakve teme idu na toliko strana, jer prvi komentari budu tipa to je prava zena, vredna žena, žena za poželeti i sl, a ona zapravo kuva pod 1 zato što voli, pod w, jer od toga zarađuje. A ne da bi bila vrednica dobrica dovoljna žena za nekog muškarca
Ispade da žene koje bas i ne vole da kuvaju , ne mogu da budu žene , već su neke polužene ili tako nesto :D
Ona se u suštini zabavlja.
Kao kad bi postavljala videe šminknja.
Ili putovanja. Ili kako prati modu. (au to ipak nećeju)

Pa realno kako bi nazvao žene koje ne kuvaju? Nekuvarke :mrgreen:
realno , a sto bi kuvala svaki dan
ti kao gurman, mogao bi ne samo sebi spremiti omiljeno jelo , vec i za svoju partnerku i jos ako i imas decu.
ne znam , zasto se i misli da je brak samo , jedna strana u obavezi spremanja hrane a da je druga strana samo konzumer.
nego jel se ti stidis da ce te sredina prozvati da si ...mekusac , papucar a da nisi macho men.

8bfc990e-e9c6-4a7b-88b6-7066513d3cfe_text[1].gif

Back