andjelijaa
Elita
- Poruka
- 18.292
ne ali cu da te vodim na salatu neku da se malo procistisSutra jedem masan burek i neko praseće, hoćeš dođeš?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne ali cu da te vodim na salatu neku da se malo procistisSutra jedem masan burek i neko praseće, hoćeš dođeš?
Jao hvala, može ovane ali cu da te vodim na salatu neku da se malo procistis![]()
Jes, pa da nas prebiju tamo?jebešimater ajmo u kafanu i naručimo tri kupusalate i bokal česmovače
To je muškoSamo da se zna, podrška ženama i muškarcima koji vole da kuvaju!
Dok je gospođa kod frizera ja kuvam karfiljoj da ručamo kad dođe lepa.
Molim ove što mrze nas domaćice i domaćine da ne dobacuju ljubomorne komentare. Hvala.
Pogledajte prilog 1607689
Moram da priznam da ribu nisam ja spremao, imam samo električni roštilj ovde, a nije mi to za ribu. Kupio sam skuše sa roštilja, pa ću sve da spremim lepo, da gospođu doćeka spremno kad se vrati.To je muško
Sa ženom da ideš.oćeš da idemo na kvantaš se zezamo
Samo da se zna, podrška ženama i muškarcima koji vole da kuvaju!
Dok je gospođa kod frizera ja kuvam karfiljoj da ručamo kad dođe lepa.
Molim ove što mrze nas domaćice i domaćine da ne dobacuju ljubomorne komentare. Hvala.
Pogledajte prilog 1607689
gde ces ribu da przis u stanu usmrdeces celu zgraduMoram da priznam da ribu nisam ja spremao, imam samo električni roštilj ovde, a nije mi to za ribu. Kupio sam skuše sa roštilja, pa ću sve da spremim lepo, da gospođu doćeka spremno kad se vrati.

Pa to ti kažem, mada ja volim miris ribe sa roštilja.gde ces ribu da przis u stanu usmrdeces celu zgradu![]()
Tetka jednom prilikom kuha karfijol, ulazi tetak u kuću i pita: "Ženo, tko se to usrao na šporetu?"
Jel ti teka imala neki problem sa stomakom? Trebali su do doktora ranije, a ne da čekaju.Tetka jednom prilikom kuha karfijol, ulazi tetak u kuću i pita: "Ženo, tko se to usrao na šporetu?"
Što si mu spremio?Pošto je karfijolj skuvan, a imam dovoljno vremena dok se gospođa vrati, spremio sam ručak i za našeg psa.
Nije mu.Što si mu spremio?
Njoj, pilećoga mesa ostalo od supe pa sam to i malo nazačinjene supe pomeša i dodau sa granulama.Pišeš da je pas.
Njoj?
Drugim riječima, spremio si joj bolje nego za vlastitu ženu.Njoj, pilećoga mesa ostalo od supe pa sam to i malo nazačinjene supe pomeša i dodau sa granulama.
Supu je kuvala gospođa, nekad ona, nakad je kuvam. Mi smo moderni.
Ne, mi jedemo skušu i karfiljoj i tri vrste maslinaDrugim riječima, spremio si joj bolje nego za vlastitu ženu.
Mm.ako ste ljubomorni.
Da, jesi ljubomoran. Čim si na onakav post krenuo oštro i sa mržnjom.Mm.
To smo već utvrdili da je nemoguće, sećaš se
I treba da uživa, užaivamo i ti i ja kad kuvamo. Iako imamo svoje poslove, nije nam kuvanje i vođenje domaćinstva glavni.Meni je fascinantno da ova tema dođe na 28 strana.
A sve je počelo od jedne interesantne žene koja pravi neke interesantne stvari i očigledno uživa u tome.
Ja sam na sastanku u školi, sumnjam da bi mi samo jedna čaša pomogla.Da, jesi ljubomoran. Čim si na onakav post krenuo oštro i sa mržnjom.
Ali na mene to ne deluje, ja sam srećan čovek.
Evo sad sipam po čašu vina.
Naravno.I treba da uživa, užaivamo i ti i ja kad kuvamo. Iako imamo svoje poslove, nije nam kuvanje i vođenje domaćinstva glavni.